Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • .mila
    13. Prosinac 2021. 20:43

Blair, dok cekamo jutro :-) pisi nam jesi li koristila trakice ovaj mjesec, koje DC ste pokrili, kakvi su ti simptomi sad (spominjala si da nema nista). 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

Mama_andjela
    13. Prosinac 2021. 20:44

Blair, vidisss sta sam ti govorila, nekom pokaze sutra dan a jucer nista, eto kao sto se kod tebe desilo. Nadam se da ce sutra lijepo tamniti🥰🥰🥰 Supeeer, neka malo lijepih vijesti u ovoj grupici😊😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Lion32
    13. Prosinac 2021. 20:48

Mama_andjela

Blair, vidisss sta sam ti govorila, nekom pokaze sutra dan a jucer nista, eto kao sto se kod tebe desilo. Nadam se da ce sutra lijepo tamniti🥰🥰🥰 Supeeer, neka malo lijepih vijesti u ovoj grupici😊😊

Bas sam to htjela napisat, dugo vec čekamo nove plusice. Vrijeme je za lijepe vijesti😍

Mama_andjela znas da sam mislila na tebe ovaj vikend.. dosta dobro pamtim datume a ovaj tvoj u potpisu mi je ostao u glavi.. nadam se da si dobro❤

buhtlica23
    13. Prosinac 2021. 21:02

Mama_andjela

B, vjerujem da si i da ces na forumu mnogo toga nauciti. Kao sto sam i ja za ovih godinu i pol koliko sam tu, stvarno dista stvari sam naucila, i ljepse je kad znas vise o svom tijelu o fazama svog ciklusa, bas je lijepo baviti se time i interesantno je prvenstvemo, sve ovo sto mi zene prolazimo stvarno je jedna ogromna cjelina koju nikad necemo sasvim shvatiti ali sto vise naucimo bolje za nas. I volim kad mogu nekom pomoci u buducnosti😊 A na kraju krajeva imati cu i svoju djecu ako Bog da, i s njima ce mi biti lakse, pogotovo ako to budu djevojke😇😇
    .
    Nina znam kako je. Nekad imam osjecaj da bi me bijeg na neku planinu bez interneta i medija spasio, samo muz i ja, uzivamo, odmaramo, mazimo se i vjerovatno bi lakse urodilo plodom😊😊 ali nazalost ne mogu bas tako daleko i dugo se distancirati🙄
    .
    Dugo nam se nije javila Buhtlica, Inna92, gdje ste cure?? Samoja, Lozaa i Inna85 takodjer nakon sto su ostale T, nadam ae da je sve okej😊😊

Tu sam, ali nemam sto za prijavit pa sutim i citam 🤣 iduca M bi trebala biti 14.1. S obzirom da putujem 26 12 i dolazim 6.01 kuci necemo bas puno khm obavit haha. Iako smo npr u subotu 3x. Dosli sa rodendana malo se popilo i 2 puta u noci i jos jednom ujutro 🤣🤣 rekla sam muzu moras cesce pit hahah 😂 

Blaiir usudit cu se cestitatii 🥰😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    13. Prosinac 2021. 21:12

.mila

Blair, dok cekamo jutro :-) pisi nam jesi li koristila trakice ovaj mjesec, koje DC ste pokrili, kakvi su ti simptomi sad (spominjala si da nema nista).

Hvala cure. Nadajmo se da će sve biti dobro 🙏❤️🌈

.mila evo mog charta s premom aplikacije 
    https://ibb.co/mXRt8C5

Koristila sam trakice koje sam kupila kod Betty preko njuskala, peak sam ulovila 17 dan ciklusa. Ciklus mi varira između 30-35 dana. 
    Neke posebne simptome nemam sve je slično kao i kod pms-a, nista posebno ne odskače. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• LaVi
    13. Prosinac 2021. 21:15

Buhtlica ma to su nasjlađi a meni se čini i najučinkovitiji ti kad ne mislimo i iz zabave doslovno tako kad se popije, tako  daa držim figee🤞🤞

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    6/25 - Letrozol

BlairWaldorf
    13. Prosinac 2021. 21:32

Imala sam kasniji sastanak pa nisam stigla kupiti test, tako da tek sutra popodne... Joj cure jako mi je rano za se radovati... Hvala vam svima jos jednom ❤️❤️❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    13. Prosinac 2021. 21:36

LaVi

Buhtlica ma to su nasjlađi a meni se čini i najučinkovitiji ti kad ne mislimo i iz zabave doslovno tako kad se popije, tako daa držim figee🤞🤞

Boga mi tako je, ne pamtim kada je zadnji put tako bilo ☺☺ valjda zato sto se i on opustio i onda je bilo top 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Bbebach
    14. Prosinac 2021. 06:59

Blair uistinu nam treba pozitiva u obliku plusića i izvještavaj nas please! Ti si nam sada zvijezda vodilja! 
    Ne znam što više pisati, trenutno se ježim od dragosti i veselim ko da se znamo! 

Pikapolonka
    14. Prosinac 2021. 07:48

Jutro svima  
    Blair držim fige da crtica bude sve jača, krenuli smo u pozitivnom tonu 😍😍😍 U to ime vam šaljem malo trudničke prašine jer je moj testić pokazao plus 😍 Neznam kako učitati fotografiju. Radila sam digitalni clear blue i pokazao je 2-3 tjedna. Radila sam ga dan nakon kašnjenja 

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.