Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikapolonka
    11. Prosinac 2021. 10:19

Blair kada piškiš? Evo ja ću sutra, test čeka spreman, osim ako naravno menga ne iznenadi. Uzela sam u DM-u first sign. Po jednoj aplikaciji trebam dobiti danas, a po drugoj u ponedjeljak, pa ćemo vidjeti. Od jučer imam kao neki vodeno bijeli iscjedak, osjetim grčeve i naduta sam. Dali su to simptomi za nešto nemam pojma 🤷‍♀️ 

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

• Bbebach
    11. Prosinac 2021. 10:31

Jutro drage svee! Čitam po malo i svima big hug...neka vam Bog da snage u novim pobjedama! 
    Piskilice, vama debeli plusici nek zaiskre! 
    Ja sam se poprackala s muzem, bilo kratko i napeto! Morali istrest visak koji nam je u mislima
    Sad odmah lakse u novi dan! Kod mene ili pms simptomi ili ovi drugi osim sto grudi ne bole kao prosla dva ciklusa... Sretnija sam kad si tipkam s vama jer ako neki portal otvorim samo iskacu teme koje me uzrujavaju. Pusica

BlairWaldorf
    11. Prosinac 2021. 12:41

Pozdrav cure  

I meni smetaju ova slovo 😏 tako da očito i ja imam neki poremećaj 😬
    Kupila jutros first sign, dvije trakice u dm-u pa ćemo pisnuti opet, ne znam jel mi se "isplati" više danas ili se strpiti do sutra ujutro... Kaže M nećes ti izdrzati 🤷
    Nemam simptoma nikakvih, malo sam krenula biti klasično pmsovski nervozna pa se bojim jel to gospoda pred vratima da me uznemiri i ovaj mjesec 🥴 ali ovi put budemo onda nazdravile jer ako nisam T planiram onda nekoliko kvalitetnih provoda uz neka pića bas me briga moram sve okretati na dobro da ne poludim 🤷😆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• LaVi
    11. Prosinac 2021. 13:32

Bok svima!
    Nadam se da ste dobro,vikend je,tko može nek se odmori lijepo!!😊😊
    Koji test je po vama najpouzdaniji,first sign,jesu li to trakice ili?
    Ili gravidnost 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
    10/25 - Duphaston,letrozol, 11.mj folikulometrije

BlairWaldorf
    11. Prosinac 2021. 13:46

LaVi

Bok svima!
    Nadam se da ste dobro,vikend je,tko može nek se odmori lijepo!!😊😊
    Koji test je po vama najpouzdaniji,first sign,jesu li to trakice ili?
    Ili gravidnost

Gravidnost ultra je 10 osjetljivosti što znači da može i prije dana M pokazati T. Njega nisam vidjela u drogerijama, vjerovatno ima u ljekarnama. Cijena je oko 60tak. kn. Imas za 50tak Clear Blue koji je dostupan u Dm-u i pokazuje T i do sest dana prije M. 
    First sign je 25 osjetljivosti njega sam ja kupila ali me malo brka ... Na kutiji piše testirati na dan M, a unutra u upustvima da može i nekoliko dana prije 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

mina234
    11. Prosinac 2021. 13:51

Vještica došla drage moje više sreće drugi put 💗
    Svima želim koje piske da ugledaju svoje plusice no ovaj mjesec kod mene nije bio Bingo nadam se da će jedan da bude 💗💗🤩😘😘

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

Mama_andjela
    11. Prosinac 2021. 16:59

Lavica, ❤❤❤
    .
    Siri, daa mucila sam se i posumnjala da O nije bila. Otisla doktoru,i potvrdio je da O fakat nijr bila. Cekam M da dodje i da drugi il treci dan odem na pregled da mi objasni kako cu piti Klomifen, on je za podsticanje ovulacije, pa cemo vidjeti kako ce biti😊😊 Nadam se da ce mi on pomoci, q i tvoja situacija nadam se da sluti na radost 😊
    .
    Baarbaraa, naravno da me ojacalo, ne bismo ni poznavale koliko zapravo mozemo izdrzati i podnijeti da ne dozivimo te neke situacije 😊 Ja uvijek kaz3m nije se cuditi i da covjek poludi, da se udalji od drugog naroda, da zavrsi na kakvim ruznim mjestima, a sve zbog stvari s kojima se ne zna nositi. Ja sam zadovoljna kako sam prosla kroz to sama, i otplakala i odtugovala,ali ostala prisebna i nastavila dalje sa aktivnostima i zivotom😊 Tako uvijek i treba ❤❤ Ma znam kako ti je, eto ja sam prvu trudnocu sama istala T, bez nekog pracenja tih plodnih dana i ovulacija i sad kad sam dosla na ovo nije mi bas lagano prihvatiti da od jedne prirodne trudnoce dodjem na to da pijeme neke tablete da podstaknem ovulaciju. Mislim, tesko se nekad pomiriti s tim, ali eto nadam se da neces morati doci do toga sto ne bi voljela i da ce sve biti prirodno, ako treba ovako neka mala pomoc, vitamini, nesti sto podsticne hormone i sl, neka, to nije nesto strasno, bitno da se ostvari ono sto nam je zelja 😇😇🥰
    .
    Blair, dakle oruzala si se s testovima. Pokusaj sutra da slavimo malo na grupi😇😘
    .
    Mina, zao mi je zbog M... sledeci ciklus je dobiti, uz Boziju pomoc😇😘🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    11. Prosinac 2021. 17:04

B, super ste iskoristili subotnje jutro, divno divno😇😇
    .
    Kejsy, i ja sam odmah bolje kada vidim te neke lijepe vijesti, pogotovo trudnoce nakon par godina i sl, da mi nadu 😊😊 Kod mene danas kisa, grozno vrijeme, snijeg samo sto nije krenuo. Ja sam iskoristila subotu da pocistim kucu i tek sad sjedoh, i onda valja razmisljati sto napraviti za veceru😆😆 omggg

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• .mila
    12. Prosinac 2021. 08:55

Cekajuci Blair, ja jutros po snijegu do apoteke, bio samo neki Clearblue za ‘ultrarano otkrivanje’ i ——- bijelo kao snijeg.
    Na slici se vidi i snijeg za usporedbu 
    Inace, 26DC, 5 dana do M.
    https://ibb.co/KXJrfTq

Provukla sam i kroz inverter, no mrkli mrak 
    https://ibb.co/JKVrNnq

To je ovaj CB sa slike, nisam nasla gdje pise koja je osjetljivost, ali mislim da nije 10, tj da je 25 (kao, tjesim se da jos ima nade )
    https://ibb.co/g3wYb5b

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

BlairWaldorf
    12. Prosinac 2021. 09:26

I kod mene first sign bijel ko snijeg na 12 dpo 😩 M se naljutio da sačekam hoće M doć kaže da se glupiram 😶😳

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani