Ma sve je moguće ali na 12 dpo mi se čini da je barem neku svijetlu crticu trebalo prikazati ako je nešto 😔 plus, osjećam da gospoda dolazi 💔 a dobro, sto je tu je, glupe lh trakice i sve 😂
Trakice su nas malo razocarale ali du i pokazale neke stvari, meni da nemam O a tebi da imas i kada😊 Zdravi parovi odmah ne ostaju trudni, jednostavno treba da se desi, tako da ocito nece kad mi talo jako zelimo🙄🙄
A nista onda izgleda da ipak slavim novu godinu uz sampanjac u 00:00 😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozzzz svima koliko vas ima . Cestitam svima na plusicima ako ih je bilo. Ne stignem sve popratit. Kalendarski je kod mene bila ovulacija pokrili smo sve dane pa cemo da vidimo. Ja sam ovaj mjesec mislila pratit ovulaciju trakicama al jednostavno nisam stigla pq sad dali smo uhvatili pravi dan 🤷♀️
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Nego mene zanima dali je se itko od vas susretao sa ovim. Ovako posla sam uzimati na svoju ruku Prenetal tab. I sad nez svaki put kad vrsim v.nuzdu ona je bas crnaaa . Sad me zanima dali bi to moglo biti od tab ili neceg drugog
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Bok žene!
Nina23 ja baš nemam iskustva s tim tabletama i da sam imala tako neki problem
Ali sigurno će se naći koja cura sa iskustvom nekim s tim tabletama pa da ti pomogne.
Ja sam osjetila nekakvo bockanje u jajnku jutros,neku nelagodu,sad ne znam što da mislim
Odma sam se ponadala ono ko zna možda kasna ovulacija možda nešto drugo a ko zna na kraju što je vjerojatno niš🙈
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Ma sve je moguće ali na 12 dpo mi se čini da je barem neku svijetlu crticu trebalo prikazati ako je nešto 😔 plus, osjećam da gospoda dolazi 💔 a dobro, sto je tu je, glupe lh trakice i sve 😂
Trakice su nas malo razocarale ali du i pokazale neke stvari, meni da nemam O a tebi da imas i kada😊 Zdravi parovi odmah ne ostaju trudni, jednostavno treba da se desi, tako da ocito nece kad mi talo jako zelimo🙄🙄
A nista onda izgleda da ipak slavim novu godinu uz sampanjac u 00:00 😂
Dobraaa, naravno😇😁😁 Ja pijem neke tabelte pa vidim da nisu dobre bas uz alkohol, tako da cu ga haman izbjeci. A inace imam dva vinceka u maloj boci, muz ostavip za mene a izgleda da ce on i njih popiti😅😅 Ne smijem riskirati, i sva sreca nisam neki ljubitelj, onako. Ako mi naumpadne za NG, malo cu da se pocastim, ajde ba😁😆
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Nego mene zanima dali je se itko od vas susretao sa ovim. Ovako posla sam uzimati na svoju ruku Prenetal tab. I sad nez svaki put kad vrsim v.nuzdu ona je bas crnaaa . Sad me zanima dali bi to moglo biti od tab ili neceg drugog
To ti je najvjerojatnije od željeza u prenatalima. Probaj preskočit koji dan da si potvrdiš. Ništa zabrinjavajuće. 😉
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Ne uzimam ciklu ni nista tako slicno. Onda moguce od zeljeza u prenetalu. Bas cu preskocit 2 dana da vidim. Ja sam danas isto naspavana a radim cijeli dan🙄
Al iato tako se osjecam nekako pozirivno i trudno hahah mozda zbog same pomisli sto smo pokrili sve dane
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Ne uzimam ciklu ni nista tako slicno. Onda moguce od zeljeza u prenetalu. Bas cu preskocit 2 dana da vidim. Ja sam danas isto naspavana a radim cijeli dan🙄
Al iato tako se osjecam nekako pozirivno i trudno hahah mozda zbog same pomisli sto smo pokrili sve dane
Drzim fige da tako i bude 🤞💝
Hvala cure na lijepim željama tako i ja svima vama drzim 🤞 ne trebam to previse ni isticati sve znamo ❤️ a gledajte kako bude ja sam bas danas ekstremno lose volje, glupi PMS kontam da je T osjećala bi se blaženije 💆 bas to mama andela opet su trakice pozitivno nesto i donijele, sljedeći ciklus nisam jos odlučila hoću ih opet koristiti mislim da ću se tom mislju baviti nakon praznika... 🤗
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav cure, zene! Imam pitanje, brigu i trebam pomoc.
Zadnju M sam imala 21.11, ciklusi su mi izmedju 21-23 dana.. Nezasticeni odnos imala sam sa 30.11 na 1.12, po kalendaru tu negdje mi je i trebala biti ovulacija.. od 5.12 sam osjecala lagana probadanja ali nista strasno, da bi 10.12 ujutro 'kao dobila'( nakon 14 dana).. boja je izmedju roze i crvene, nije obilno, prvi dan je bilo kao slaba M, a jucer i danas skoro nista.. samo kad obrisem.. radila sam jucer test al je negativan.. ne znam jel rano, zbunjena sam, i citam svasta nesto i ne znam 🥺 jel koja prosla slicno pa da je bila trudnoca ili nesto drugo ?
Mama andjela
Mozes me maknuti s liste……. 🥺
Bem joj misaa, stigla vjesticurina 😕😕😕 Krenuti ce i nas jednog dana, znam...❤
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Sortiraj odgovore
Najstariji