Nes, mnogoo mi je zao. Zao mi je sto ponovo prolazis kroz taj ishod. Nema padanja, malo se oporavi, i tvoje tijelo treba oporavak, relativno brzo si ostala T, mozda nije bilo spremno na to, mozda je bilo previse i da nemas nikakvih problema. Jednostavno mu treba oporavak od minimalno vremena i da ponovo krene. Budi dobro, nije utjeha ali je dobro sto nije T bila duza pa da se jos vise isprepada i potones. Ides ispocetka, i ja ti zelim da se sto prije oporavis, da sve bude u redu s nalazima i da nakon manje od 6 mj ponovo krenete i javis nam se na nekoj temi kao buduca trudnica ❤❤
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mama andela i Nes cure 💔
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure drage, jako mi je zao. 😟
Nes drzi se! Ako već nije sudjeno, onda bolje da se desilo tako rano, nego kasnije. Puno je nas imalo biokemijske, a da nismo ni znale. Svijetla točka je da nakon njih se ne treba cekati 3 mjeseca za nove pokusaje. Nego vec iduci ciklus. I nema ni ciscenja i sl. U svakom zlu nesto dobro. U naravno da je pozeljno napraviti sve moguće pretrage prije novih pokusaja. Ali, nema odustajanja. Sve je to zivot. Samo hrabro naprijed.🤗
Mama andjela sta reci nego da si hrabra i snazna. Svaka ti čast. Sve sto si prosla sigurno te jos vise osnažilo. Doci ce bebica ubrzo. 🤗
—
Sve cure, drzite se, i samo pozitiva! 💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Mama andjela
Kako mi je tesko sve to citati.. 🥺🥺🥺 grozno..stvarno grozno… bolje da nista ne kazem… Idemo dalje, jace nego ikad… ❤🔥🔥
Nego… Blairkoji test si kupila, osjetljivost? Ja ne znam gdje da nadem taj gravignost ultra 😕
Na kraju nisam kupila nijedan, sutra ću ali neće biti prvi urin 💆 pa ne znam hoću uopće piskiti odnosno koliko uopće ima smisla 🤷 jesi pogledala u ljekarni ? Na koncu uvijek se moze naručiti.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lavic bas tako, rijeci su nekad suvisne. Ali idemo dalje, nece niko umjesto nas se boriti, sad je sve na nama i nasem trudu i zelji❤❤
.
Kamilica, hvala ti😊😊 Ja se nadam da ce se desiti ponovo🥰🥰
.
Blair, ako ne uspijes sitra, onda u nedjelju s prvim jutarnjim😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
[ul]
[li]Trudnice😊[/li]
[/ul]
Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
Zoeeuzoee ➕
Lozaa ➕
🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅🌲
Mina234 09.12. - 2 dana kasni ❤️
Pikapolonka 13.12. - 2 dana ❤️
Lavica 14.12. - 3 dana ❤️
BlairWaldorf 14.12.- 3 dana ❤️
Baarbara 15.12. - 4 dana ❤️
.Mila 17.12. - 6 dana ❤️
Mama_andjela 19.12. - 8 dana ❤️
Reaa 20.12. - 9 dana ❤️
LaVi 20.12. - 9 dana ❤️
Nina23 25.12. - 14 dana ❤️
🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄
Lion32 04.01.- 24 dana ❤️
Keysi 05.01. - 25 dana ❤️
.
Buhtlica..
Nina23..
Lekaa ..
Lavica..
Inna92 ..
Malina_30..
Kamilica ..
Ameliee ….
Zuzujalica …
Delia…
Ninach
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Ne znam jel to samo meni problem, al bas mi je tesko nekak popratit kad su ova glupa debela slova! Mozda imam neki poremecaj!
nes znam da nije nikakva utjeha, ali cisto da se mozda osjecas manje sama - nama je za prvo dijete trebalo pune 2 godine, a na kraju ostala trudna bez ikakvih intervencija. Osim HSSGa, a i on je pokazao da je sve ok, a evo za drugo evo opet pokusavamo 1 godinu i opet krecem na pretrage, a na to nikako nisam racunala jer najcesce bude da tko se za prvo nacekao drugo dodje bez pol beda ili cak i neplanirano!
Uzmi si vremena koliko ti treba i psihički i fizicki i probaj biti sto pozitivnija❤ Saljemo hrpu zagrljaja!
blair jel to tebe cekamo za pis pis?
mama andjela ne znam sta bi rekla na tu tvoju dr. osim da ocito ne postoji ni jedan razlog zasto ju ne izbjegavati u najsirem luku! Kako jedna ZENA moze biti tako bescutna na gubitak djeteta i probleme u trudnoci! Kao da si putem iz trgovine prosula casicu jogurta pa ces se vratit po drugu! Grozno! Jedino mi je drago sto mi se cini da te to jos vise ojacalo kao osobu makar te ne poznam i ne znam kakva si bila prije, al takav mi je dojam. Kapa do poda!
Ma znam ja sta je inseminacija i nije da je se bojim zbog kompliciranosti ili bolnosti nego nebi iz vjerskih uvjerenja, a i vec imamo jedno pilence koje je doslo 'prirodnim' (pod navodnicima jer nebi htjela nekog uvrjediti jer poštujem tudje stavove i odluke) putem pa mi to malo bedasto sad ici u neke postupke.
Blair kada piškiš? Evo ja ću sutra, test čeka spreman, osim ako naravno menga ne iznenadi. Uzela sam u DM-u first sign. Po jednoj aplikaciji trebam dobiti danas, a po drugoj u ponedjeljak, pa ćemo vidjeti. Od jučer imam kao neki vodeno bijeli iscjedak, osjetim grčeve i naduta sam. Dali su to simptomi za nešto nemam pojma 🤷♀️
🙋♂️32 🙋♀️30
➕ 14.12.
4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
Sljedeći pregled 17.5.
Termin 19.8 👶
Jutro drage svee! Čitam po malo i svima big hug...neka vam Bog da snage u novim pobjedama!
Piskilice, vama debeli plusici nek zaiskre!
Ja sam se poprackala s muzem, bilo kratko i napeto! Morali istrest visak koji nam je u mislima
Sad odmah lakse u novi dan! Kod mene ili pms simptomi ili ovi drugi osim sto grudi ne bole kao prosla dva ciklusa... Sretnija sam kad si tipkam s vama jer ako neki portal otvorim samo iskacu teme koje me uzrujavaju. Pusica
Pozdrav cure
I meni smetaju ova slovo 😏 tako da očito i ja imam neki poremećaj 😬
Kupila jutros first sign, dvije trakice u dm-u pa ćemo pisnuti opet, ne znam jel mi se "isplati" više danas ili se strpiti do sutra ujutro... Kaže M nećes ti izdrzati 🤷
Nemam simptoma nikakvih, malo sam krenula biti klasično pmsovski nervozna pa se bojim jel to gospoda pred vratima da me uznemiri i ovaj mjesec 🥴 ali ovi put budemo onda nazdravile jer ako nisam T planiram onda nekoliko kvalitetnih provoda uz neka pića bas me briga moram sve okretati na dobro da ne poludim 🤷😆
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore