Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    14. Prosinac 2021. 10:11

Ja imam neki bijeli iscjedak,morala sam gacice promijenit bas sam bila mokra,stoo je too ja ne znam 🙈 osjecam se glupavo ali eto

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• Bbebach
    14. Prosinac 2021. 10:47

Danas sam se raspisala! Neko ludilo u meni
    Cure s PLUSIĆIMA-ČESTITKE! Vjerujem da idete na druge teme kako i treba i tamo ću vas škicnuti, ali javite se i nama! 
    Mama_anđela jako mi je teško kad čitam što pišeš i koju bol imaš, normalno je da sjećanje nikad neće isčeznuti.
    Kažu da su ljudi čvršći od kamena i to kažu s razlogom. Ti si zaista čvrsta žena i imaš divnog muža koji ti je support...

• .mila
    14. Prosinac 2021. 10:55

Cestitke i od mene pikapolonka! :)

Ja maloprije pisnula Gravignost Ultra (osjetljivost 10), nije bio prvi urin, nisam ni sacekala da malo "odstoji" pa popodne, zantizelja me savladala i bijeli kao snijeg  (ne)ocekivana je prekosutra, danas je 11 DPO, pa se nadam scenariju kao kod Blair, ali sumnjam... 
    Za Novu putujemo do Istanbula, taman ce se preklopiti sa plodnim danima, trakice u kofer i "na posao" 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

BlairWaldorf
    14. Prosinac 2021. 11:31

Pika čestitam ❤️❤️❤️ kako si ? 

Mama anđela- baš sam gledala jedan video na YouTubeu gdje je cura pričala kako jedan mjesec nije dobila ovulaciju i nakon terapije ostala trudna odmah drugi. Tebe sam se odma sjetila, bit će to dobro ❤️🌈
    .mila- rano je još, pogotovo ako je ovulacija bila kasnije. Istanbul ..... Uuuuu ,predivno. Uzivajte 🥰 
    Kupila sam jutros test, nije prvi urin crtica ista ko jučer ali sjetila sam se kejsyinih riječi. Malo je reći da sam paralizirana od straha. Sve mislim da ću dobiti M svaki čas, svasta mi se mota po glavi. 😏

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Pikapolonka
    14. Prosinac 2021. 12:19

Hvala svima cure ❤🥰 
    Blair ti bi danas trebala dobiti M jel tako? Ja bi ti preporučila da uzmeš digitni clearblue test i da ćeš sa njim bit sigurna, nema nikakvih sjena i da moraš gledat iz sto kuteva. Piše u uputama da se može koristiti i 5 dana prije očekivane M. 
    Super sam osim što sam baš baš umorna, imam osjećaj da bi mogla samo spavati. Bilježila sam simptome ovih zadnjih par dana pošto sam čekala da barem 1 dan kasni. Imala sam vodeno bijeli iscjedak i stalno sam mislila da sam dobila M, bila sam naduta i osjecala sam pritisak u trbuhu kao da sam se jako najela i bradavice si nisam mogla dotaknut koliko me bole. Danas sam po zadnjoj M 4+5 i jedva čekam prvi pregled i nadam se da će sve biti u redu 🙂

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

Atina25
    14. Prosinac 2021. 12:25

Bok cure drage, da se brzinski javim na poslu jer na zalost ni u mojoj grupi nisam bas aktivna 
    Blair Bas mi je drago za plusić  vidi se crtica i sve ce biti dobrom pridruzi nam se u grupi čim prije..
    Najveći HUG šaljem Mami_Andjela sjetila sam se datuma ali nisam znala koliko je bolno da se bas tada javim i spominjem  kako si ti draga,kako se osjećaš?

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• LaVi
    14. Prosinac 2021. 13:40

Tako je,neka nam svaka iduća objava bude sa još više plusića🙏🙏🥰🥰❤

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

• LaVi
    14. Prosinac 2021. 14:12

Pa onako bijeli,nit vodenast niti gust nesto između
    22 dc,a ko zna kod mene je sve to poremećeno
    Kao trebala  i dobit il ne dobit 20.12.,bas sam jutros primjetila to,ja gledam pa nisam do sad imala ništa takvo

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

• .mila
    14. Prosinac 2021. 14:29

Kejsy

.mila

Cestitke i od mene pikapolonka! :)

Ja maloprije pisnula Gravignost Ultra (osjetljivost 10), nije bio prvi urin, nisam ni sacekala da malo "odstoji" pa popodne, zantizelja me savladala i bijeli kao snijeg(ne)ocekivana je prekosutra, danas je 11 DPO, pa se nadam scenariju kao kod Blair, ali sumnjam…
    Za Novu putujemo do Istanbula, taman ce se preklopiti sa plodnim danima, trakice u kofer i "na posao"

Ti bas uradila sve da test ne pokaze ni sjenu ahahhaha.. Prvo prerano, drugo trebala si bar 3-4 sata zadrzati urin .. ali dobro… znam vrlo dobro sta je nestrpljivost, ja sam zamalo danas na 6 DC uradila ovulacijsku trakicu . Sad se strpi se sad onda bar 4 dana pa uradi sve po uputama testa.. steta je samo ga baciti tako

Hahahahah pa bas tako, danas sam bila u iskusenju jer mi je dm odmah pored posla, i nisam mogla da odolim, kupila sam za svaki slucaj jos jedan za sutra ujutro heheheh 
    Ma ja mislim da nema neke sanse, gledala sam i chart koji je Blair zalijepila, ona je imala LH peak 17 DC; pokrili su i 17. i 18., dok je kod mene bio 16 DC peak, a pokrili smo samo taj dan, odnosno nekih 12ak sati poslije trakice... I onda tek dva dana poslije opet, malo se umorili, morat cemo krenuti malo kasnije naredni ciklus, da ne posustanemo pred ciljem 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• LaVi
    14. Prosinac 2021. 14:53

Kejsy prvo što mi je palo na pamet bilo je to ali ono ne želim razmišljat toliko o tome jer mi se doslovno čini nemoguće
    Al opet kako da ne razmišljam kad sam pod terapijom i toliko to iščekujemo da evo ne znam 🤷‍♀️🙈🙏
    Jedino što mogu je čekat još malo pa testić
    Mislim imala sam ja bijeli iscjedak,ne znam da koja cura to nema,najnormalnija stvar ali ne ovako,ovo sam odma skužila da je nešto drugo i čudno malo

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.