Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 16:09

Blair, je li i taj testic moze za 6 dana ranije? Nadam se da nisi sada tuzna i van sebe, jos ne gubi nadu😊😊😊 Da Bog da da bude pozitivan za 5 dana ❤❤❤
    .
    Lavi, nadam se da se dobro osjecate i da niste previse bolesni. Dovoljno ste se naoruzali, sad par dana se bas posvetite tome i proci ce😇😇 Onda u lov na trudnicki plusic🥰
    .
    Ma popraviti ce oni ova slova vjerujem za dan, dva, ubise me 😅

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    09. Prosinac 2021. 16:18

Mama_andjela

Blair, je li i taj testic moze za 6 dana ranije? Nadam se da nisi sada tuzna i van sebe, jos ne gubi nadu😊😊😊 Da Bog da da bude pozitivan za 5 dana ❤❤❤
    .
    Lavi, nadam se da se dobro osjecate i da niste previse bolesni. Dovoljno ste se naoruzali, sad par dana se bas posvetite tome i proci ce😇😇 Onda u lov na trudnicki plusic🥰
    .

Čudno ali nisam toliko van sebe, valjda zato jer jos ima nade 😆 nemam pojma jel može, piše u uputama da moze par dana prije ali ne specificira koliko 🤷 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 17:07

BlairWaldorf

Mama_andjela

.
    .

Čudno ali nisam toliko van sebe, valjda zato jer jos ima nade 😆 nemam pojma jel može, piše u uputama da moze par dana prije ali ne specificira koliko 🤷

Tako je bas, ima.jos nade..ne oslanjaj se na to. Na mnogima od njih pise da su 99% sigurni i tacni, pa jedni prikazu dobro a drugi laziraju rezultat. Tako da nista, sada malo strpljenja, brzo ce ovo proci😊😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

BlairWaldorf
    09. Prosinac 2021. 17:36

Lavica 🌸

Hvala vam cure ❤ ma nema sanse da se vise druzimk..i MM je rekao, dosta. Ne trebaju nam takvi "prijatelji"..

Blairzao mi je..ali, ima jos vremena, nije prvi urin, tko zna kakva je osjetljivost, itd.. Sacekaj jos par dana 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Ja sam danas bila pitala da li imaju gravignost ultra 😂😂😂 i nisu ga imali (ljekarna)… Sudbina? Tko zna 😂 iako nisam planirala piskiti do 14.12.. jer imam stalno osjecaj da cu dobiti…sise bole, tako da 🤦🏼‍♀️
    Da li koja zna da li taj gravignost ultra ima za kupiti u dm?
    Lavizao mi je sto si pokupila coronu 😕 nadam se da ce brzo proci i da slijedeci ciklus bude dobitan 🤞🏻

Ja ga nisam vidjela u dm -u. Samo first sign i Clear Blue. 
    A znam lavice  što je tu je... 😪 Očekivala sam barem neku sjenicu, nešto ❤️ ne znam pod kojim sve kutom ga nisam pogledala 😆ali nadam se da je jos prerano i da ću ipak ugledati plusić. Kazem ja mužu da sam uradila test (on je tad bio na poslu) kaže on što nije prerano? 
    A vidjet ćemo planiram ujutro s prvim urinom. 🤷😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• LaVi
    09. Prosinac 2021. 18:38

Pa evo ja sam dobro,nije mi ništa tako reć osim nalo začepljenog nosa,toplo se nadam da će tako i ostati🙏
    A što se tiče ciklusa nadam se da ćemo i mi dočekat svoj plus,bračne dužnosti uredno ispunjavamo hahaha nema tu straha,tako da ako ovulacije ima mora nam bebica doći 
    Ali ipak to su naše želje a Bog određujs🙏💙
    Ni korona nas nije satrala da ne ispunimo bračne dužnosti🙈😁😁

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 18:51

Cao cure, javljam se nakon pregleda, i nekako eto sve ono u sto sam sumnjala, bila sam u pravu. Ispricala sam doktoru da dolazim s pretpostavkom da O nemam, da sam radila trakice i da nisam dobila tamnjenje, da imam bolove u jajnicima ali nemam egg sluz, sestra se ismijala kakvo znanje imam, kaze vidi ti nje🤣 zato kaze i ne dolazi do trudnoce zato sto o svemu razmisljas i sitrazujes, ma dobro rekoh ne treba biti opterecen ali treba znati neke osnove. I nakon pregleda kaze doktor da ne vidi da je O bila, tako da nista. Kako sam i pomislila, dao mi klomifen, da uzmem sada i da prvi,drugi ili treci dan menstruacije odem an pregled da mi objasni kako cu ga piti😊 Eto, toliko o tome. Razocarana jesam, pomalo tuzna i zabrinuta, ono razmisljam sta ako mi ni on ne pomogne gdje cu onda i kako, milion pitanja u glavi☹🙀 Ali eto pokusati cu polako, dio po dio i s nadom da ce mi on pomoci💖 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 18:54

nes

Bok cure, evo da vam se javim malo, nisam redovna u citanju, bila sam nervozna i u iscekivanju pregleda pa mi nije bilo ni do ceg. Nakon pregleda nisam nista pametnija.
    Prema M bi trebala biti 8+3, ali kako je ta M bila zapravo spontani, O je bila kasnije. Nisam ulovila pik, ali mislila sam da sam 7tj, mozda malo manje. Na UZV se vidio samo mali gest.mjehur koji prema onome sto ja znam odgovara za 4-5tj. Pozitivan test sam imala prije 3tj i meni to nikako ne stima, trebalo bi se vise vidjeti. Narucena sam ponovno za tj dana, ali nisam optimisticna. Pada mi na pamet da mi je taj pozitivan test bio ostatak hcg-a nakon biokemijske, pa da je mozda sve kasnije bilo, je li to uopce moguce!? Luda sam od svega vise, place mi se od cijele situacije
    Glupo mi je zamarat vas, al ima puno cura koje citaju, mozda koja ima iskustvo ili kakav savjet.

Vrlo moguce da je ovulacija bila bas bas kasnije i da si uradila najranije mogice test koji je pokazao plusic. Obzirom da ni sama nisi sigurna, nemoj da brines toliko, plasila bi se vise da znas sa sigurnoscu neke informacije al posto osnovno ne znas, onsa moguce da je stanje po Uzv sasvim okej. Zelim ti srecu da sve dobro prodje, da se pokusas malo smiriti i da na sledecem pregledu srculence kuca😊🥰 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• LaVi
    09. Prosinac 2021. 19:21

Mama andjela biti će to sve dobro!
    Bolje da si otišla i da ti je dao terapiju odma za ovulaciju
    Uspjet ćeš s tim vjerujem ja u to😊 pomoći će ti
    Evo i ja sam na klomifenu,ispila prvi ciklus i sad smo u čekanju.
    Još 10-ak dana i vidit ćemo

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 20:04

Lavica 🌸

Mama andjelazao mi je sto O nije bila ovaj mjesec..ali to nista ne mora znaciti, svakoj zeni se to moze desiti.. pogotovo mi sto imamo duze cikluse.. i uostalom, tko kaze da sam ja imala O? Bez pregleda nista, nisam vadila progesteron i opet ne znam nista. Ali, ne smijemo gubiti nadu.
    Sada ces koristiti klomifen (tj kada bude dosla M) i ces vidjeti da ce se stvari poboljsati ❤ nemoj brinuti.. Sve je to dio naseg zivota (nazalost) ali, mi smo jace od toga.. 🔥🔥🔥
    Bit ce jos O.. sigurna sam i uvijek imamo vise opcija..
    E ne sjecam se, da li so ti vadila hormone? Kakav ti je AMH?

Hvala ti draga Lavice na podrsci, nadam se najboljem. Znas kako je ono na prvu se razocaras, pa uvijek imas ono "sta ako" pitanje, ali jake smo mi, prezivjelo se svasta pa ce i ovo sve nadam se. Uz Boziju pomoc. Svasta me snaslo, stvarno katastrofa, zivot je nekad bas maceha, al sta se moze. Idemo dalje bez odustajanja. ❤❤ Hormone nisam nikad vadila, nemam info niti znam sta je AMH😒 Nadam se da necu ni doci do toga 😊
    .
    Lavi, pratim te i nadam se da ce ti odmah prvi ciklus upaliti. Ti ces mi onda biti nada i dodatna inspiracija 😊😊🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

baarbaraa34
    09. Prosinac 2021. 20:08

Vozdra!
    Jel pitao tko za mene? Nije? Nema veze eo mene 
    Pratila sam citajuc koliko sam uspjela i vidjela da ima novih suborki, a sad zadnjih ne znam ni ja koliko stranica nisam iskreno ni probala procitat jer mislim da sam u opasnom zaostatku.
    Vec smo u tjednima poceli brojati period koliko smo bolesni. Uzas. U svojih eo 18+ godina nikad mi tako nije bilo pa evo, ispričavam se na dugom izbivanju!
    E sad nakon ispovjedi da podnesem ginekolosko izvješće -
    - od prošlog ponedjeljka do danas sam 3x bila. Vadila mi krv zbog ovulacije, radili folikulometriju (probala usporedo i sa trakicama bas da ih provjerim i pametnice jedne i one bile pozitivne kad je i dr. rekla), danas vadila krv zbog progesterona i nabrzake me pregledala da valjda provjeri folikule i nazvala me sad oko 17 h da mi kaze da krenem sa progesteronom, sto sam i pretpostavljala.
    Sad ako ne uspije, na njenu preporuku idem u kliniku za neplodnost pa cu vidjet jel oni imaju kakav prijedlog, ali pristajemo samo na intervencije u smislu terpija, pracenja i slicno. Inseminacija vec ne dolazi u obzir. Ako nista ne upali predajemo se u Bozije ruke pa kad bude i ako bude.
    Mama_andjela pisi 15.12. za mengu. Taman 2 dana prije rodjendana pa cemo vidjet u kojem obliku ce biti poklon.
    Potrudit cu se opet vas pratit. Nadam se da ste sve dobro❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.