Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 20:14

nes

Hvala na podrsci, a nema mi druge nego strpit se jos malo. Prosli ciklus kad sam znala sve tocno u dan, nije dobro ispalo. Sad nemam pojima gdje sam i sta sam, bas mi je to katastrofa. Mozda na kraju sve dobro ispadne, tko zna. Nadam se da ce sve biti u redu jer ce mi inace blagdani biti grozni. Tesko je boriti se svaki mjesec za plusic, ali boriti se sad dva puta zaredom za bebicu mi jos teze pada. Znam da ju imam i ne zelim ju izgubiti. Slamam se svako malo, psihicki sam bas lose, a ne mogu si nikako pomoci.
    Mama andjelasretno s klomifenom 🤞

Ni ja nisam znala, pojma nisam imala, na uzv je t bila manja za 2 sedmice, znaci da je O bila bas bas kasno, a ja to nisam pratika i ne znam kad jr bila. Trudnoca bila uredna, beba rasla sve u skladu sa sedmicama u kojim sam, samo je mene zafrkalo nesto drugo poslije da se desi sto jest. Tako da kad nisi sigurna onda postoji nada da je to po uzv sasvim OK. Stres nije dobar i zato nadji sebi nekih obavezica, da sto manje razmisljas o svemu tome. A ima tih slucajeva gdje T na uzv bude manja ali to su sve slucajevi duzih ciklusa, nestabilnih ciklusa, i na kraju sve ispadne okej. A i kod tebe je malo situacija onako nesvakidasnja zato ja vjerujem da ce to sve biti okej 😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• LaVi
    09. Prosinac 2021. 20:24

Mama andjela pratimo se pa ćemo vidit heheh😁😊😊
    Daj Bože da odma upali,mislim nije odma ipak pokušavamo doata dugo ali evo da bar upalo ova terapija sad i jednoj i drugoj 🙏💙

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

Mama_andjela
    09. Prosinac 2021. 20:51

LaVi

Mama andjelapratimo se pa ćemo vidit heheh😁😊😊
    Daj Bože da odma upali,mislim nije odma ipak pokušavamo doata dugo ali evo da bar upalo ova terapija sad i jednoj i drugoj 🙏💙

Uz Boziju pomoc, hoce 🥰🥰🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Draga1982
    09. Prosinac 2021. 21:13

eles

Pozdrav!
    Danas sam prvi put išla na VV zbog obrade neplodnosti.
    Nađen mi je polip na cerviksu, imala sam ga i prije trudnoće te sam odmah nakon uklanjanja istog zatrudnila…
    Sada mi je doktorica dala da pijem Duphastone jer misli da će možda tako nestati polip…pa nakon par ciklusa bi na odstranjivanje…nije mi jasno zašto ga nebi odma odstranila i bok, ovako gubim mjesece?
    Ima li koja od vas iskustva sa Duphastonom i polipom? Guglala sam i ništa ne piše da je uzrok polipima hormonske prirode već infekcije itd.
    Već sam nestrpljiva a pogotovo što moram gubiti mjesece bzvz…

Predobre tablete pila sam ih kroz cjelu trudnocu ne stete ni mami ni bebi samo pomazu isto tako sam imala hematome po maternici u trudnoci uz duphastone su nestali tako da ne brines 😇

Dragica

• Bbebach
    10. Prosinac 2021. 07:21

Jutro moje drage!!! Jučer kaotičan dan koji je hvala Bogu ipak dobro prošao! Uz sve ludosti i jedna lijepa vijest, rođakinja, moja vršnjakinja čeka 3 bebicu! Ja se potajno opet nadam plusiću ovih dana, ali nisam u euforiji kao do sada, više sam oprezna...Mada, priznajem, već razmišljem kako idem kod svoje gin na prvi uzv i slično!
    Negdje je netko , pred neko vrijeme pisao kada bi rekli bližnjima za trudnoću. Osobno prije kraja prvog tromjesečja ne, ali ako netko skuži, onda da. Recimo mojim roditeljima sam prije rekla odmah,jer su skužili tipa da mi smrdi kava, a bilo je i rigoletanja! Na poslu do 15 tj šutila,pa onda rekla i radila do 20 tj, pa uzela 30 dana godišnjega i onda otvorila bol. Drugi puta sam doslovce na infuzijama bila od 6 tj zbog rigoleta, znači bez reda i rasporeda, u uredu mi se žuč dizala itd, pa sam odmah morala reći i išla na bol od 10 tj. 
    Ajde nek nam svima bude plodonosan prosinac!

Mama_andjela
    10. Prosinac 2021. 07:27

[ul]
    [li]Trudnice😊[/li]
    [/ul]
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa
    Ina85 ➕
    Zoeeuzoee ➕
    Lozaa
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
    Mina234 09.12. - 1 dan kasni ❤️
    Kejsy 10.12. - danas ❤️
    Pikapolonka 13.12. - 3 dana ❤️
    Lavica 14.12. - 4 dana ❤️
    BlairWaldorf 14.12.- 4 dana ❤️
    Baarbara 15.12. - 5 dana ❤️
    .Mila 17.12. - 7 dana ❤️
    Mama_andjela 19.12. - 9 dana ❤️
    Reaa 20.12. - 10 dana ❤️
    LaVi 20.12. - 10 dana ❤️
    Nina23 25.12. - 15 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.
    Lion32 04.01.-  25 dana ❤️
    Keysi 05.01. - 26 dana ❤️
    .
    Buhtlica..
    Nina23..
    Lekaa ..
    Lavica..
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   ….
    Zuzujalica …
    Delia…
    Ninach…
    .
    Jutro curee Ja sam trenutno u fazi kada zelim da sto prije dobijem M, sad bas znam na cemu sam, ne nadam se ovom mjesecu tako da ono zelim da se samo sto prije pojavi krvarenje, da krenem s novom terapijom, pa sta nam Bog da Ciotala sam i tu na forumu iskustva, Klomifen je upalio zenama sa mnogim rpoblemima, pa ajde valjda ce i meni Buhtlica vidjela sam na jednoj temi da si ga i ti trazila, pa pokusaj pozvati broj sto je ostavila Sunshine, ili pisi na viber, taj covjek mozda zna bolje metode slanja, vec se susretao s tim vrlo moguce.
    .
    Mina, kako si ti? Je li M okasnila?
    .
    Keysi, neka vjestica sto prije prodje, ponovo u akciju, i da upadnes u jesenje bebice
    .
    Baarbara, zenooo, dugo nam se nisi javljala Nismo te zaboravile, i kod tebe se svasta izdesavalo. Obzirom da izbjegavas inseminaciju, a ne znam bas sve informacije oko nje, nadam se da ce progeseteron biti pun pogodak Sve je u Bozijim rukama, dobro si rekla. TReba to nesto da klikne da bi se desilo

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    10. Prosinac 2021. 07:33

Cure dobro jutro ☕

Mama anđela ,dobro da si odmah reagirala i otisla na pregled. Probleme treba rijesavati ekspresno, imam dobar osjećaj da će sve biti u redu 💝 javljaj kako napreduje ❤️

Evo moj testić, 10 dpo. Još ništa. Uživo je jos bijelji. 

https://ibb.co/qy98C1p

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    10. Prosinac 2021. 07:53

BlairWaldorf

Cure dobro jutro ☕

Mama anđela ,dobro da si odmah reagirala i otisla na pregled. Probleme treba rijesavati ekspresno, imam dobar osjećaj da će sve biti u redu 💝 javljaj kako napreduje ❤️

Ma da, trebala sam i prije, da sam bar, ali sinoc kazem muzu, problem je sto sam ja mislila da je sve okej, pijem Inofolic, samo sto on nije bio doma, odnosi 2 puta mjesecno i kontala sam dda je do tog sto nismo cesto skupa. Da smo bili onda bih posumnjala ranije, ovako se to vuklo isve zahvaljujuci trakicama iskreno, one su mi uvalile sumnju, ipak nesto dobro od njih .Nadam se da hoce biti sve okej, cuti cemo se naravno

.
    Ajoooj testic Nadam se da je lazan, i da ce M izostati

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

zoeeuzoee
    10. Prosinac 2021. 07:58

BlairWaldorf

Cure dobro jutro ☕

Ja sam ti znaci na 10 dpo imala onu blagu sjenicu ali onaj drugi test gravginost,nekak mislim da te trakice nisu bas tolko osjetljive i da bi njih trebalo raditi na dan M ili 2 dana prije ,a sve ostalo da ne kazeju bas tocno,tak da ima nade😘😘😘

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Mama_andjela
    10. Prosinac 2021. 07:59

Ali da vam ispricam ovo, citam sinoc o klomifenu i kao moguce su i viseplodne trudnoce s njim, desava se i to, i ja sada to kazem muzu, e rekoh s ovim je moguce ostvariti i blizanacku trudnocu, viseplodnu, kaze on draga zeno, da ti je ostvariti onu bar najobicniju Rekoh mislis na jednoplodnu, kaze eh na tu mislim Ona kaze prica o blizancima, a vamo od O ni glasa 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.