Kamilice vidim da si rekla da živiš na moru,od si?
Kažu da je najbolje ništa ne planirar pa kako bude,al cure moje ja to probam pa me drži jedan dan i drugi po starom,sad sam cijela napeta jer u onaj božićni tjedan bi trebala ne dobit mengu 🙈 i da bar tako bude da bude Božićno čudo
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Kamilica slažem se 🌞 prekrasan dio godine ❤️
Ok, ako se tako gleda tu onda neka bude 1.9. 😄
Danas 5dpo , nastojim ne razmisljati jer me zezlo prosli mjesec tako ga u potpunosti ignoriram simptome iako nemam ni što ignorirati jer se ništa posebno ni ne dešava💆
Pa voljela bi da negdje otputujemo pa mi se odmah nametne misao možda neću moći ako ću biti trudna 😂 vidi kako mi mozak radi 😬
Žao mi je zbog obiteljskih problema, nadam se da će se rijesiti, barem ovaj dio koji je u tvojoj moći da si s te strane mirna 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lavi u Dalmaciji zivim. Ti? ☺️ Znam da je tesko ne planirati i ne kalkulirati, ja bi sebe doslovno izludila. I vidjela sam da mi to jako steti psihicki, taj presing, pa sam morala uzeti pauzu da se malo poslozim. Vidim tebi je tek 25 g., ti si mozes priuštiti ne planirati.☺️ Ja bas nemam puno vremena. 🙈 Moj savjet svima je da se opuste koliko god mogu. Pogotovo za vrijeme plodnih dana. Sve je u glavi, i sigurno da i psiha utječe na hormone pa tako i na zacece. I nekako odvući misli na nešto drugo nakon plodnih dana Znam da je lako reci, ali vrijedi pokusati. ☺️
Blair Hvala ti draga ☺️ Nemoj se opterećivati s simptomima. Pogotovo dok menga jos ne kasni. Ako ikako mozes, probaj i zaboraviti koji si dan ciklusa. Pa onda poslije se sjetis da si trebala dobiti prije par dana....i bude kinder surprise🤰🙈
A za putovanje ako negdje odete, i tamo se možete vise opustiti. I mozda bude dobitni ciklus. 🤞☺️ A ako ne odete jer si trudna, opet dobro. Win-win situation. 😅
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozz svima . Mamaandela stavi me za ne dobit za25.12
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Joj ja sam se malo razocarala u kbaj mj mislkm nisam se nicem nadala nego me jako iznenadio rani dolazak vjestice ... cak 8 dana
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Pa sam odlucila da odustanem od svega... al onda je prije2 dana mi dosli testovi za trudnocu koje sam narucila prije mj dana
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Ni sama nez zasto sam ih narucila kad je ova redovna. Haha pa sam jucer uzela Prenetal tablete reko vidi mozda mi fali vitamina.... sve u svemu mislim da vise ne znam sta radim
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Kamilica živim u Zadru😊
Ma znam da,to svi kažu imaš vremena ne opterećuj se i tako al eto moja glava drugačije radi🙈
Ali da baš tako ko može nek se opusti i uživa sa svojim mužem,evo ja uživam sa svojim,moj ima koronu i sad smo kući i mazimo se i pazimo zajedno doma i provodimo vrijeme zajedno😁
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
I da preksinoc sanjam opet isti san da stojim na sred gradskog trga imam malu bebu i ne uspjevam je podojit. Taj san mi se ponavlja vec par puta. I poslje njega ne budem nesto happy raspolozenja
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
[ul]
Trudnice😊[/ul]
[ul]
[li]Atina➕
Marta➕
SamoJa➕
Ina85➕
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
Zoeeuzoee07.12.- 2 dana❤️
Lion3208.12.- 3 dana ❤️
Mina23409.12. - 4 dana ❤️
Kejsy10.12. - 5 dana ❤️
Lavica14.12. - 9 dana ❤️
.Mila17.12. - 12 dana ❤️
Mama_andjela19.12.- 14 dana ❤️
Reaa20.12. - 15 dana ❤️
LaVi20.12. - 15 dana ❤️
Buhtlica..Nina23..Lekaa ..Baarbaraa34..BlairWaldorf..Lavica..Inna92 ..Malina_30..Kamilica ..Ameliee ….Zuzujalica …Delia…Ninach…Loza…[/li]
[/ul]
.
Dobar dan cure 😊 Nadam se da ste fino odspavale i da odmarate😊 kod nas je vrijeme katastrofa. Mislila sam otici kupiti poneku zimsku odjecu ali sad nista od toga, ne ide nam se nigdje. Testic sinoc i jutroa radila, maaalkice tamnie a danas je O trrbala biti. Sinoc smo imali jednu dobru akciju tako da bar smo uzivali, a da li ce se O desiti to cemo vidjeti, testirati cu jos koji dan imam jos trakica. Sinoc smo oboje dosli do kraja pa smo raspravljali o tome da li zena moze ostati T od sexa u kojem i ona zavrsai😅😅 Nista rekoh, mislim da moze al posto smo nesigurni, valja jos ponavljati🤣🤣
.
BlaurWaldorf, drzim fige za ovaj mjesec 😊 Kada bi trebala ne dobiti? 😊 😍
.
E daga provjeri danas oko 16:00 trakicom ako mozes da vidis da li je tAmnija ili bljedi i po tom lakse budes znala kad je ovulacija. A sto se tice tog da ste dosli do kraja oboje, samo vi ponavljajte 😉. Jer istrazivnja kazu da se sansa za trudnocu blago povecava, jer kad zena dozivi orgazam dodje do povecanja tecnije sluzi koja je dobra za spermatozide, pomaze im da se lakse krecu ;). Priroda je to fino uredila. Malo mi tesko objasnim kako sve slusam i citam na drugim jezicima ne ide mi od ruke da to fino objasnim na nasem.. u svakom slucaju samo vi ponavljajte 😉 ima benifita i pored uzitka 🙂
Hvala draga Kejsy, super je to onda 😊😊 Drago mi je da je tako, samo jos da imam sanse, ehh😊😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Sortiraj odgovore
Najstariji