Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    05. Prosinac 2021. 15:10

Pikapolonka

Blair koliko ranije planiraš napraviti testić? Ja sam za ne dobiti 13.12. Prošli mjesec nisam stigla napraviti test jer mi je menga stigla dan ranije nego inače (isto sam po simptomima bila sigurna da je trudnoća i baš sam se fino razočarala). Sada nemam apsolutno nikakve simptome i uopće neznam što da mislim

Hej hej 😌 pričaj mi - ja već planove kovala. Rekoh to je to! Sve je bilo tu 😬 simptomi su toliko slični PMS-u da je dzabe uopće glavu razbijati. 
    Ja bih rekla da je meni progesteron fino narastao u lutealnoj fazi i to me odvelo na krivo trag. 🤷 Mislila sam sljedeći tjedan ima testova kojima se mozes testirati i do sest dana prije M ako se ne varam ... Kako si ti planirala ? Jesi koristila trakice ovaj mjesec? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Pikapolonka
    05. Prosinac 2021. 16:06

Blair nisam koristila trakice, pratila sam aplikaciju i pokrili smo svaki dan od kad je bio otvoren "plodni prozor", te dva dana prije i dva dana nakon. Planiram raditi 13.-og na dan kada ne trebam dobiti, osim ako me opet ne iznenadi dan ranije 🤞 Svakako javljaj ako ti se jave kakvi simptomi, iako ih ne pratiš  Nestrpljivo čekamo testiće ❤ Držim fige svima cure 🤞
    Kejsy hvala puno na savjetu 

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

• LaVi
    05. Prosinac 2021. 16:11

Pozdrav drage moje!
    Nadam se da ste sve dobro,da lijepo provodite nedjelju😊😊🥰
    Nadam se da ste aktivne i da pokrivate plodne dane.
    Mi pokrivamo često pa se nadamo da će urodit plodom🙏
    Želim nam svima božićne plusiće😁😁

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

BlairWaldorf
    05. Prosinac 2021. 16:20

Pikapolonka

Blair nisam koristila trakice, pratila sam aplikaciju i pokrili smo svaki dan od kad je bio otvoren "plodni prozor", te dva dana prije i dva dana nakon. Planiram raditi 13.-og na dan kada ne trebam dobiti, osim ako me opet ne iznenadi dan ranije 🤞 Svakako javljaj ako ti se jave kakvi simptomi, iako ih ne pratišNestrpljivo čekamo testiće ❤ Držim fige svima cure 🤞
    Kejsy hvala puno na savjetu

Ako osluskivati nabrojim ti odmah 3 😋 znači može i ne mora biti 🤷 meni se ovaj mjesec ne da toliko čekati 🤪 sto prije saznam to bolje .... Iako možda se predomislim 🤪 i ti javi ako ti se pojave simptomi 🤞

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Kamilica ♡
    05. Prosinac 2021. 16:57

BlairWaldorf

Draga moja jos ovaj mjesec je šanse za ljetne bebice 😋

Haha, nije ako racunamo klimatoloski da je ljeto do 31.08., a jesen krece od 01.09.😅 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

BlairWaldorf
    05. Prosinac 2021. 17:36

Kamilica ♡

BlairWaldorf

Draga moja jos ovaj mjesec je šanse za ljetne bebice 😋

Haha, nije ako racunamo klimatoloski da je ljeto do 31.08., a jesen krece od 01.09.

Izračunaj opet 😋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Kamilica ♡
    05. Prosinac 2021. 18:35

BlairWaldorf

Izračunaj opet 😋

Npr. ako je nekome danas ovulacija, prije cca dva tjedna je bila zadnja M, znaci ako zatrudni ovaj ciklus termin je 28.08. 😅 
    Jos par dana, i termini ce biti od 01.09. na dalje, a to je vec klikatoloski jesen. 🙈 Lanjska tema jesenskih beba se otvorila vec 09.12.  Eto, nadam se da ce nas sto vise upasti u jesenske bebe, tko ne stigne pod ljetne. ☺️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    05. Prosinac 2021. 18:36

Ne klikatoloski nego klimatoloski 🤦🏼‍♀️😅

BlairWaldorf
    05. Prosinac 2021. 18:39

Kamilica ♡

BlairWaldorf

Izračunaj opet 😋

Npr. ako je nekome danas ovulacija, prije cca dva tjedna je bila zadnja M, znaci ako zatrudni ovaj ciklus termin je 28.08. 😅
    Jos par dana, i termini ce biti od 01.09. na dalje, a to je vec klikatoloski jesen. 🙈 Lanjska tema jesenskih beba se otvorila vec 09.12. Eto, nadam se da ce nas sto vise upasti u jesenske bebe, tko ne stigne pod ljetne. ☺️

A ne znam meni nekako ni deveti mjesec nije jos jesen, barem ne ona prva polovica 🤷 bilo bi lakse po datumima godisnjih doba, no dobro ako je tu takvo pravilo prihvaćam 🤪 
    Kako si ti ? Koji je tvoj plan bio ovaj mjesec ? Ja trenutno gledam gdje je u Europi najtoplije, planiram gdje bi mogli za novu godinu 😂 malo i mastarim da si na neki način i skrenem misli o T. 😉

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Kamilica ♡
    05. Prosinac 2021. 18:54

BlairWaldorf

A ne znam meni nekako ni deveti mjesec nije jos jesen, barem ne ona prva polovica 🤷 bilo bi lakse po datumima godisnjih doba, no dobro ako je tu takvo pravilo prihvaćam 🤪
    Kako si ti ? Koji je tvoj plan bio ovaj mjesec ? Ja trenutno gledam gdje je u Europi najtoplije, planiram gdje bi mogli za novu godinu 😂 malo i mastarim da si na neki način i skrenem misli o T. 😉

Ja zivim na moru, i kod nas je i deseti mjesec jos bablje ljeto. ☀️Ali vidim da se na ovim temama s bebama gleda tako da je ljeto od 01.06.-01.09.  Pa tako sad i ja racunam za jesen.😅 Meni osobno je jesen, tj bablje ljeto najljepši period u godini. ☺️
    Hvala na pitanju, nisam lose, ali nisam ni najbolje. Privatni obiteljski problemi, ali sta se moze. Super je kad malo skrenes misli od problema ili opterećenja. I otputujes negdje. Nadam se da cete uspjeti negdje pobjeći, i opustiti se. ☺️ Ja vec nekoliko mjeseci pauziram od pokusavanja, pa planiram sad iza Bozica ponovno krenuti. U kojoj si ti fazi? Nisam bas u toku. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.