Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    25. Studeni 2021. 16:04

Blair, super da si dobila novi termin, bas mi je drago, nadam se da ce biti neki ginekolig koji vise daje informacija i koji nije skrt na rijecima jer kako vidim vecina jest. Dakle, zene treba da protestuju i traze da ginekolozi ne sute kao zaliveni jer ovo nisu nimalo bezazlene stvari😊 A sto se tice apavanja, super je sto legnes ranije i zdravije je svakako a ovo kod mene je valjda navika, da spavam 5 sati i da funkcionisem max opreostalih 19 sati 😌 Te sam navike od faxa pokupila, i eto nikako da se popravim🤨 a sto se tice trakica sve zavisi i akd si radila i eto ako si slikala odmah, jer vidim da se treba sacekati 10 minuta i tek onda slikati, jer i to igra ulogu, uglavnom sada je vrijednost veca, jer nije ni bilo sanse realno da si imala O od jucer, bar tako mislim, bila je bas svijetla crta😊
    .
    Lion, o da taj dosadni period nakon O i iscekivanje M, mada nikad se ne zna kakav ce ishod biti😊
    .
    Pbtab, oo znam da mu udara na ego, svi muski su takvi, jer ako ne ide odmah svi nekako pomisle da je do zene, valjda kako je to uobicajeno da zenski hormoni drugacije funkcioniraju, ali svakako ima dosta slucajeva gdje je problem u muskarcu, a cak i da je, dobro je sve dok se moze lijeciti i sto nije dozivotno tako😊 Jasno, imamo mi bioloski sat, al mislim da ni muski spermici nisu vise tako kvalitetni s godinama, il se varam🤔🤔

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• malina_30
    25. Studeni 2021. 20:02

Wow 150 stranica od mog zadnjeg javljanja, bas ste aktivne 👌🏻 Kad sam dobila M.. samo sam se htjela maknuti od svega, fokusa, "simptoma" razmisljanja, testova... fino isplahah ciklus i otišla dalje... 

Ne treba me ubaciti na listu, ali smo pokrili O... prestala sam razmisljati o tome, u fazi sam dugacije prehrane i vježbanja, odustala sam u glavi doslovce da cu vidjeti plus.. iscrpljena sam i ugašena, ali samo po pitanju očekivanja jer me previše uzbudi pa kao pljuska padnem na tlo s mislima... kako ste vi nakon dolaska M..? Imate li loše dane, ali ne one u kojima vas zapravo na to natjeraju tuđa djeca, priče ili komentari... o tome smo pričale... 

mina234
    25. Studeni 2021. 22:20

malina_30

Wow 150 stranica od mog zadnjeg javljanja, bas ste aktivne 👌🏻 Kad sam dobila M.. samo sam se htjela maknuti od svega, fokusa, "simptoma" razmisljanja, testova… fino isplahah ciklus i otišla dalje…

Ne treba me ubaciti na listu, ali smo pokrili O… prestala sam razmisljati o tome, u fazi sam dugacije prehrane i vježbanja, odustala sam u glavi doslovce da cu vidjeti plus.. iscrpljena sam i ugašena, ali samo po pitanju očekivanja jer me previše uzbudi pa kao pljuska padnem na tlo s mislima… kako ste vi nakon dolaska M..? Imate li loše dane, ali ne one u kojima vas zapravo na to natjeraju tuđa djeca, priče ili komentari… o tome smo pričale…

Ja sam ovaj mjesec dobila mengu i jako sam loša bila čekala sam da ode posle nje sam bila par dana loše sada sam neka ravna crta ne zamišljem taman kad se opustim neka bol se pojavi u donjem tijelu stomaka i pomislim šta li je jeli ovulacija pokrijemo tako te dane po kalendaru sam pokrila ovulaciju i jedan dan kada sam mislila da je to taj dan osjećala i njega smo pokrili nemam neka očekivanja velika ne znam šta se desilo na odnosu na prošli mjesec gdje sam umisljala razne stvari testic stoji kupljen za bolje dane ne mislim o njemu da ga probam jer ima još 13 dana do menge i ako mislim negdje potajno da će doći.... 

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

Lara19
    25. Studeni 2021. 23:10

Lavica 🌸

Lara hej 🤗 evo link
    https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299
    Mozes joj poslati mail, i sms poruku..kako ti je lakse 😁

hvala 😘

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Lara19
    25. Studeni 2021. 23:14

Lavica 🌸

Lara hej 🤗 evo link
    https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299

a zasto pise oglas neaktivan?? 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Mama_andjela
    26. Studeni 2021. 07:20

Trudnice😊

Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
    Zoeeuzoee 07.12. - 11 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 12 dana ❤️
    Nina23 09.12. - 13 dana ❤️
    Mina234 09.12. - 13 dana ❤️
    Kejsy 10.12. - 14 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 16 dana ❤️
    .Mila 17.12. - 21 dan ❤
    Mama_andjela 19.12. - 23 dana ❤️
    Reaa 20.12. - 23 dana ❤️
    LaVi 20.12. - 24 dana ❤️
    Lekaa ..
    Baarbaraa34..
    BlairWaldorf..
    Lavica.. 
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   
    Zuzujalica 
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Jutro curee
    .
    Malina, bas kao sto ti i Lavica kaze, sve mi imamo te faze, ja koja cak i ne znam dal sam imala O u ova zadnja dva mjeseca i ako jesam ne znam kad tacno, al opet kad dodje ta M nekako se rastuzim, isplacem, nekako se osamim i otugujem i onda shvatim da nemam od toga nista. Jednostavno, moram se trgnuti i nastaviti dalje, a da je tesko i zalosno, to znam polazeci od same sebe. Nada zadnja umire, a ja je svaki puta iznova dobijem, ali tako i treba, idemo dalje

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

BlairWaldorf
    26. Studeni 2021. 09:06

Lara19

Lavica 🌸

Lara hej 🤗 evo link

hvala 😘

Dobro jutro cure ❤️

Oglas je aktivan ja sam ih nedavno naručila preko nje. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    26. Studeni 2021. 10:04

Blair, kako napreduju trakice, window se uskoro otvaraa, are you readyyy??

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    26. Studeni 2021. 10:20

Lavice 
    koji si dan ciklusa danas? Prati i dalje možda ovulacija kreće kasnije 😏
    Mama anđela 
    Kad se vratim iz posla krećem s prvom trakicom a druga uvečer. Baš me zanima. Akcija obavezno 💁
    Kakva je kod tebe situacija, koji su planovi ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    26. Studeni 2021. 11:15

BlairWaldorf

Lavice
    koji si dan ciklusa danas? Prati i dalje možda ovulacija kreće kasnije 😏
    Mama anđela
    Kad se vratim iz posla krećem s prvom trakicom a druga uvečer. Baš me zanima. Akcija obavezno 💁
    Kakva je kod tebe situacija, koji su planovi ?

Supeer, nadam se da ce se fino crveniti A moji planovi su mozda da danas nakon posla odradim jednu trakicu, jednu sam samo do sad i to 10i dan ciklusa a danas sam 13i dan. Window se otvara za 4 dana, a O bi trebala biti sljedeću nedjelju tek. Za sada planovi da odradim trakicu danas, pa mozda opet za dva dana a sljedeće sedmice ćemo nadam se moći iskoristiti te dane ako bude fino tamnilo, pogotovo ako vikend bude O

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.