Pozdrav drage moje
Ja sam ovdje nova. Evo par kratkih info o meni.
👩🦳29
🧔🏻♂️41
👰🏼♀️🤵🏻♂️21.8.20.
Pokušavamo od 6./21.
Papa svakih 6 mj i uvijek bude 👍🏻
Uzv 👍🏻
Brisevi 👍🏻
Zdravo se hranim, pijem par godina unazad folacin.
U početku nisam koristila trakice niti digitalne uredaje za ovulaciju no međutim od prije 2 ciklusa sam pocela.
Znaci pratim ovulaciju putem digitalnog uređaja za mjerenje O.
Pokrivamo dane prije i na dan ovulacije, čak smo ovaj mj i nakon O takoder. Kasnila 2 dana. Test negativan. Ponovila test opet nista 😢😢 Ne znam sto krivo radimo😞
Tolika me tuga hvata kad vidim u svojoj blizini poznanice, zene od nasih prijatelja, sve od prve uspije, ne mogu opisati taj osjecaj. I najgori savjet koji u zadnje vrijeme cujem, nemoj previse misliti o tome, dogodit ce se kad bude vrijeme 🤦🏻♀️😡
Želim svima puno srece! meni M stigla jutros, lovimo sljedeci ciklus 🤞
Slazem se s tobom meni je to isto najgori savjet,al gle nekome treba duze nekome krece..
Ja sam imala spontani u 3 mj i od prve sam pnda ostala trudna
A sad vec od 9 mj pokusavamo i jos nista,tak da ika te Bog u planu,ako je sve uredu bit ce🥰
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Mama andela
Rano se budim, evo jučer sam zaspala u 23:00... premorena! 😶
Muž i ja imamo seriju koju zajedno gledamo, pa smo uz čaj (popije i on sa mnom vrkutu kad je već kuham ... 😂) jos malo chillali. 🌝
Mama mi uvijek zna reći da se moram zbog štitnjače naspavati 😆 jer mi je ista malo načeta (ne pijem terapiju, hormoni su ok ali imam povišen broj antitijela) doktori navode da to nije razlog za missed i nemaju nekog posebnog rjesenja za smanjenje istih osim ne stresiraj se, opusti se 🤭
Nisam vam rekla da sam ponovno dobila uputnicu za prekoncepcijsku obradu, pa ću okusati sreću u drugoj bolnici, nadam se da ću naići na ginekologa koji će mi rijesiti neke nedoumice već imam spremna pitanja ! 😶 Idem drugi tjedan.
Danas piškim da vidim kakva je situacija sa O, sutra akcija 😌 rekla sam mužu da smogne snage za posao 😂😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav, nova sam ovdje 🙂
Moja priča ide ovako:
U 3. mj ove godine imala sam vanmateričnu trudnoću koja je liječena methotrexatom. 6 mjeseci nakon toga nismo smjeli raditi na djetetu.
u 9.mj sam isla na ispitivanje prohodnosti jajovoda i sve je u redu.
E sada, 18.11. trebala dobiti no nisam, 20.11. Napravila test i bio je pozitivan.
Danas sam ponovno napravila test jer sam se osjećala čudno i test je negativan, iako nisam još prokrvarila. Mislite li da se vjerojatno radi o biokemijskoj trudnoci?
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja odradila trakicu danas lh je manji nego jučer 🤬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
A koji ti je dan ciklusa??
Mozda ti je bila izmedu pa nisi stigla uhvatiti??
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav cure, citam vas ali nemam sta pametno pisat. Ovo mi je dosadni dio ciklusa kad nema ni simptoma T ni M🤣🤣 tako da sam mirna i ne osluskujem jos nista..
Mene su ove vase trakice pogubile skroz, imam osjećaj da cu se samo nazivcirat kad ih krenem koristit🤣🤣

Pozdrav cure, citam vas ali nemam sta pametno pisat. Ovo mi je dosadni dio ciklusa kad nema ni simptoma T ni M🤣🤣 tako da sam mirna i ne osluskujem jos nista..
Mene su ove vase trakice pogubile skroz, imam osjećaj da cu se samo nazivcirat kad ih krenem koristit🤣🤣
13 DC. Ciklus 33-35 dana, nekako sumnjam da je već bila. 🥶
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Gledala sam malo na premom aplikaciji slike trakica kroz cijeli ciklus od više žena pa vidim da nije toliko neuobičajeno da lh oscilira, nije nužno da mora rasti iz dana u dan 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Evo kako izgledaju moje trakice 🤔
https://ibb.co/wzC989v
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji