Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    24. Studeni 2021. 17:24

A sada, vrijeme samo za mene 😁 Poslijepodnevska kafa u miru 😁 https://ibb.co/3vwrLgB
    .
    .
    Blair tvoja O ovaj vikend a moja bi trebala biti sljedecu nedjelju 🤗🤗 Pa cemo vidjeti dal ce biti i kada 😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    24. Studeni 2021. 17:28

Eles, ne znam da li si pisala koliko imas godina, ne mogu se sjetiti, ali mislim da je ipak dobro sto te odmah uputila na pretrage, da znas na cemu si i da dobijes potrebnu terapiju. Zelim ti srecu i tebi i muzu da to prevazidjete skupa i da otkrijete pravi razlog i uz pomoc doktora dobijete bebicu. Za nocurak nazalost ne znam, mozda ima cura koje su ga pile. Sve u svemu, ne odustaj nikada😊
    .
    Lavi, naravno, svasta smo spremne proci samo da docekamo i ostavarimo nas cilj. Evo i ja sada sto pijem sve su to pomalo hormonski lijekovi ql dobro se drzim, kao da sam se navikla na to, il je dosta ucinilo i vrijeme, jer je proslo uskoro godina dana od svega pa me i to vjerovatno popusta. Sve u svemu, mi cemo to prevazici, znam😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

eles
    24. Studeni 2021. 19:05

Mama_andjela

Eles, ne znam da li si pisala koliko imas godina, ne mogu se sjetiti, ali mislim da je ipak dobro sto te odmah uputila na pretrage, da znas na cemu si i da dobijes potrebnu terapiju. Zelim ti srecu i tebi i muzu da to prevazidjete skupa i da otkrijete pravi razlog i uz pomoc doktora dobijete bebicu. Za nocurak nazalost ne znam, mozda ima cura koje su ga pile. Sve u svemu, ne odustaj nikada😊
    .
    Lavi, naravno, svasta smo spremne proci samo da docekamo i ostavarimo nas cilj. Evo i ja sada sto pijem sve su to pomalo hormonski lijekovi ql dobro se drzim, kao da sam se navikla na to, il je dosta ucinilo i vrijeme, jer je proslo uskoro godina dana od svega pa me i to vjerovatno popusta. Sve u svemu, mi cemo to prevazici, znam😊

Hvala draga:)
    Sad cu 37 god.
    Nadam se da ce doci bebica i prirodno, i moja  kolegica se mucila mjesecima da zatrudni, godina kao i ja...istina, nisam vise mlada😬

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

Mama_andjela
    24. Studeni 2021. 19:15

eles

Mama_andjela

.

Sad cu 37 god.
    Nadam se da ce doci bebica i prirodno, i moja kolegica se mucila mjesecima da zatrudni, godina kao i ja…istina, nisam vise mlada😬

Godine su samo broj. Znam slucajeva tih, od moje prijateljice dobra poznanica je u 36oj imala missed ab i nakon godinu zatrudnila i rodila je zivo i zdravo dijete. Sad vec srednjoskolac. Tako da nema pravila. Ulazim na razne grupe ovdje, gdje cure sa 20 godina imaju bas kriticne te neke zdravstvene probleme i na vrijeme krecu sa nalazima i analizama, dok imamo zene sa 36 koje su super zdrave samo da se desi momenat. Neke se ne opterrcuju, ne pratr plodne dane i ostalo, pa beba dodje bas spontano. Tako da na kraju ispade samo da je sudbina ono sto je sigurno i da ne mozemo pobjeci od nje😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

eles
    24. Studeni 2021. 19:59

Mama_andjela

eles

Mama_andjela

.

Sad cu 37 god.
    Nadam se da ce doci bebica i prirodno, i moja kolegica se mucila mjesecima da zatrudni, godina kao i ja…istina, nisam vise mlada😬

Godine su samo broj. Znam slucajeva tih, od moje prijateljice dobra poznanica je u 36oj imala missed ab i nakon godinu zatrudnila i rodila je zivo i zdravo dijete. Sad vec srednjoskolac. Tako da nema pravila. Ulazim na razne grupe ovdje, gdje cure sa 20 godina imaju bas kriticne te neke zdravstvene probleme i na vrijeme krecu sa nalazima i analizama, dok imamo zene sa 36 koje su super zdrave samo da se desi momenat. Neke se ne opterrcuju, ne pratr plodne dane i ostalo, pa beba dodje bas spontano. Tako da na kraju ispade samo da je sudbina ono sto je sigurno i da ne mozemo pobjeci od nje😊

Ma da, ima svega:)
    Lijepo bum isla na pretrage, nadam se da nece dugo trajat sve to...sad je korona pa da ne smanje preglede itd.
    Zelim vam svima sto prije plusice❤️

BlairWaldorf
    24. Studeni 2021. 20:19

https://ibb.co/42ykbT2

Evo moje trakice, dns je 12 dan ciklusa. Aplikacija kaže low-0,57. 
    Eles 
    37 godina nije strašna brojka, nemoj da te to uzrujava, ali podržavam pretrage 😌 napravi potrebno i usput radite na bebi. 🙋
    Lavice 
    🥴 aplikacija kaže da će O biti u srijedu,a za dva dana se otvara prozor 😂 tako da u petak sigurna akcija 😂😂

Mama anđela
    Uzmi i češće samo vrijeme za sebe, što manje stresa to bolje. ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    24. Studeni 2021. 20:51

Lavica pratim ja te slike i tamnjenje na aplikaciji tako da provjeravaj ti to, odjednom moze skociti vrijednost. A ne znam eto zasto, desi mi se nekad taj neki ruzni momenat pa vjeruj da pomislim da mi crta ndce potamniti i nesto sumnjam i na O, ne znam, nekad sam bas negativna i bezveze iako je na zadnjem pregledu prije 4 mj O se spremala i prosli mjesec sam svjesna da nisam imala odnos ni blizu plodnih dana, ali ipak mi dodju ruzne misli i pomisljam kako je to kao nemoguce. Luda sam eto😏😏 Sve smo ponekad takve, kako vidim😒
    .
    Blair, slazem se da se treba sto vise sebi posvetiti ali nekad jrdnostavno nema prilike. Ali evo danas sam se opustila i sutra jos ne radim, drzavni praznik😆 I jos roditelji od muza odlaze u Sloveniju na par dana tako da sam sama dva dana doma, muz se zeza kaze jel to imamo praznu gajbu, pa rekoh uvijek je prazna, a sad se kaze mozemo svadjati glasnije, nema nas ko cuti. Rekoh, ipak mozemo raditi nesto drugo glasnije 😅😅 Kaze samo na to mislis😅

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    24. Studeni 2021. 21:24

Cure moje drage... Znam da nije lako ostati smiren u ovim izazovnim vremenima .... 😶 ...❤️ali moramo misliti na sebe ❤️ ja si upravo kuham čak od vrkute i planiram popit i drugu šalicu danas 😌 i onda spavanac. 🌝
    Mama andela 
    I ja se toga bojim, iste su mi misli prošle kroz glavu... Trebamo bas biti malo optimističnije, nije lako jer imamo teška iskustva, sve je to ljudski i normalno. 
    Lavice 
    Nemoj piti vodu barem sat vremena prije testiranja, pripazi i na to kako bi dobila točnije rezultate. Ja se bas toga držim 😉

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

eles
    24. Studeni 2021. 23:01

Lavica 🌸

Eles nazalost, sve dugo traje..evo npr ja sam pocela krajem 6.mj..i tek 21.12.imam pregled za operaciju koja ce (nadam se) biti u 1.mj.2022..
    Ne znam da li si ikad vadila hormone i da li su ti rekli da se oni vade 2.-5.dc 😁

Joj, jesam ih vadila al prije dve godine...ni ne znam zasto🤣

eles
    24. Studeni 2021. 23:02

BlairWaldorf

https://ibb.co/42ykbT2

Evo moje trakice, dns je 12 dan ciklusa. Aplikacija kaže low-0,57.
    Eles
    37 godina nije strašna brojka, nemoj da te to uzrujava, ali podržavam pretrage 😌 napravi potrebno i usput radite na bebi. 🙋
    Lavice
    🥴 aplikacija kaže da će O biti u srijedu,a za dva dana se otvara prozor 😂 tako da u petak sigurna akcija 😂😂

Mama anđela
    Uzmi i češće samo vrijeme za sebe, što manje stresa to bolje. ❤️

Hvala, draga, budem...pocinjem piti nocurak pa se nadam i sluzi😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.