Lavica, ma ubrinula sam se bila ali ipak ima neka crtica malkice jaca od prve, nisam trebala raditi ovako kad nisam sacekala bar dva h da ne pijem tecnost al dobro, valjda bude sve okej😊 Da, danas sam 13 DC. Tek se za 8 dana ocekuje O 🙂 Nadam se da ce nam uspjeti😊
.
Siri, dobro nam dosla i da lakse je ovako pratiti sve te dane i prolaziti kroz simptome😊😁 I moji ciklusi su 35 dana i bas me zanima kad ti bude O, posto kod mene nema bas te rastezljive sluzi i jajnici me nesto bockaju u raznim periodima pa onako bas me zanima kada to tvoja O dolazi? 😊 Super ste vi pokrili ovaj mjesec, moglo bi to biti to i nadam se da ce vam ovaj mjesec biti dobitni, zelim vam to😊😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja sam sinoc narucila trakice s gravida hr. danas im je sjela uplata i vec su mi popodne dostavili trakice, tako da svaka cast na brzini i profesionalnosti. Pa kome trebaju hitno trakice mozete ih cure kontaktirati.
Da li je koja od vas skinula aplikaciju femometer, nesto mi je pokazivalo da se placa clanarina, zanima me da li mogu besplatno postaviti sliku trakica da ju ocitava ili se za to placa?
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Draga,uh imala si bas buran zivot, zao mi je sto sj prosla kroz sve to i zivjela s takvim olosom od osobe, i jos da prenese bajteriju, pored svega, uzas.. hvala Bogu da je sve proslo ok, i zelim ti i sada da ugledas taj plusic, i dobro nam dosla u grupu😊😊
.
Kamilica, zasto nisi mislila da se javljas? Ja sam nekako navikla da si tu petkom😊 Nadam se da si dobro❤
Zaboravila sam na sve jer napokon imam sto sam uvjek htjela..Nadam se i ja da cw bit plusic da curka ne bude sama..hvala na dobrodoslici ♥️♥️😊🥰😘
Dragica
Bok! I ja koristim femometer app, samo besplatnu verziju, moze se ucitati trakica bez problema.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Trudnice😊
Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
Zoeeuzoee 07.12. - 10dana ❤️
Lion32 08.12.- 11 dana ❤️
Nina23 09.12. - 12 dana ❤️
Mina234 09.12. - 12 dana ❤️
Kejsy 10.12. - 13 dana ❤️
Buhtlica 12.12. - 15 dana ❤️
.Mila 17.12. - 20 dan ❤
Mama_andjela 19.12. - 22 dana ❤️
Reaa 20.12. - 23 dana ❤️
LaVi 20.12. - 23 dana ❤️
Lekaa ..
Baarbaraa34..
BlairWaldorf..
Lavica..
Inna92 ..
Malina_30..
Kamilica ..
Ameliee
Zuzujalica
Delia
Ninach
Loza
.
Jutro curee Vidim da nam se grupica sad u razne sfere ubacila i trakice i svasta nesto, super super, bitno da smo aktivne i da idemo ka cilju😁😁 i ja koristim Premom, po Lavicinoj preporuci, i stvarno mi je extra, volim citati tamo one objave gledati testove, to mi je bas zanimljivo😀 Zaboravila jutros pisnuti trakicu al nema veze svakako je do sad bilo toliko blijedo, ostale su mi jos 23trakice pa da mi ne bude manjkalo kad bude stvarno trebalo. Ako ne dodju s alija brzo onda cu poruciti jos odavde da ne ostajem bez njih u pravom casu😊
.
Blair, sada si ti u emisiji "vrijeme je za bebe", saamo uzivaj😇😁😁
.
Svim curama zelim ugodan vikend, da negdje izadjete, ili se dobro odmorite, i naravno navecer bar iskoriste vrijeme u onim glavnim aktivnostima 😁
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Cure, samo da vas kratko pozdravim 😁 evo mene na edukaciji i uzela sam lh trakicu, do sada najtamnija pa se nadam peaku za koji dan 🤞 baš me zanima koliko će se poklopiti s matematičkim izračunom. Premom aplikacija mi je zakon 💁 malo mi je krivo sto mi je danas "propao" dan za akciju, sve ovo poslovno što imam iskreno jedva čekam da zavrsi i da dođem doma kako bi nastavili prema planu 😆 nadam se da ste dobro , pročitala sam vaše priče i što se tiče lavice slažem se sa siri. Drago mi je da ste aktivne ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pokrila sam jučer 😂 od svih dana u mjesecu edukacija je bas morala biti danas 🤬 ali, dobro je, nije peak 🤷 a sto ćeš, to ti je život, dok ti planiras bog ti se smije 😁😁 sutra sam doma u ranije popodne tako da ću morati nadoknaditi 💁
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair, ajde super da danaz nije peak tako da nema veze sto si na putu, to je da ti muz malo odmori, al od sutra opet akcija, nemojte da se ulijenite 😄😄
.
Lavica, jos ne gubi nadu, jer eto kako kazes na svakom pregledu ranije si.imala O, tako da nadajmo se da ni sada nece ne biti, a mozda ti cak ciklus bude trajao 35 dana plus, tako da onda O jos nije ni blizu. Kako ti je do sad obicno pokazivalo deblju crtu, na kojem DC?
.
Siri, super je to sto ste pokrili svaki drugi dan jer to ko moze, to je uspjesna metoda za vecinu parova koji su sve super zdravi. Upaliti ce to sada🤞😊 A biti ce simptoma jos, ne sumnjam, kako smo tek prosli mjesec bile sa simptomima navalile, al fakat mi je sve cudno bilo i povracanjr i slatkise koje toliko volim, nisam mogla jesti, i Lavica takodjer je imala cudne simptome i na kraju veliko nista 😬😬 Nadamo se da ce ovog puta biti vise srece za sve 😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Blair uvijek je tako..nazalost..
Ma gledaj to tako..spermici prezive i do 5 dana..pa ima nade.. iako pik nije bio 😁😁 eto barem sutra si doma 🥳
Jedna cura je napisala da je Femometer besplatna aplikacija za ubacivanje trakica. Meni nije 🤷🏼♀️
Evo…
https://ibb.co/K6Gt42V
🤷🏼♀️
Takodjer, i ja sam bas sad pokusala skiniti, imam samo 1mjesec besplatno. Ma hajde i ne treba za sad, Premom je okej😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Fakat ne kuzim kak... ja ju koristim od 7.mjeseca, nista nisam platila, normalno ucitavam trakice. Postoji opcija da unutar app platim dodatne funkcije ali ove opcije se ne placaju.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Sortiraj odgovore
Najstariji