Da li netko moze staviti link od betty za trakice s njuskala, ne mogu ju pronaci. Vec sam prije mjerila bazalnu i koristila trakice, onda sam prestala jer sam mislila cemu bacati novce na trakice kad smo ionako dragi i ja u akciji kada on nije na terenu. Prosli mjesec sam bila na prohodnosti jajovoda i nalazi pokazuju da sam secer, stitnjacu i ovulaciju dovela u red s tabletama. Nadala sam se pozitivnom ishodu. Jos me vjestica izludila jer je kasnila 12 dana. Prosli tjedan radila test, bio je negativan, danas odlucila napraviti jos jedan, opet bio negativan i u roku 2h dosla vjestica.
Ginekolog rekao pokusavati 3 ciklusa ako ne zatrudnim javiti se, sada ne znam sto mu je u planu. Da li ce gledati ima li i kada ovulacije ili ce odmah preporuciti potpomognutu, sto ja ne bi jos jer skoro svaki mjesec se potrefi da nekako oko pika dragi bude na terenu i vise ne znam da li je do toga ili neceg drugoga.
Cure koje piju tablete za stitnjacu, secer i ovulaciju da li vam se pogorsao ten, ja nikad goru kozu nisam imala, kao da sam jucer u pubertet usla, katastrofa. Malo mi je poduzi post, ali luda sam od tog iscekivanja pogotovo kad toliko kasni vjestica, uvijek postoji nada da mozda test nije prepoznao i onda opet razocarenje...
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Blair, Lavica valjda su to sve faze kroz koje nazalost moramo proci, al eto nekako vjerujem u taj sretan kraj, kazem si pa valjda nisam toliki baksuz ni ja a ni vi da na kraju ne dostignemo to sto zelimo. Pa mislim nije to sad nesto wow,, ne zamisljamo kule i gradove, nego jednostavno prosirenje porodice koje je sasvim nesto ocito i nesto sto svi imaju, pa red je valjda da imamo i mi😊😊 Pogotovo kad to tako jako zelimo😊❤🙈
.
Blair, pij taj caj samo, ne odustaj😁 i bas rano legnes, pogledaj mene, i kad radim ja ovako do kasno sjedim, iako sam sama kuci😅 Sad se sjetih dista cura koje nam se dugo nisu javile, sad smo tu standardno par cura, kontam da ih nisam ja smorila svojim romanima🤣🤣
.
Eles, drago mi je da si dobila info, kreci s nocirkom, nece ti valjda nastetiti😊😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Da li netko moze staviti link od betty za trakice s njuskala, ne mogu ju pronaci. V
Super je sto si neke ranije probleme rijesika tabletama a sto se tice O i muza terenca to je bas tesko potrefiti, i samoj mi je tako, prosli mjesec kada je bila O i plodni dani muz je bio na terenu, poslije sam ustanovila da je O bila tada i da sam se dzaba nadala trudnoci, al eto neka ima nade uvijek, bolje je, mada se uvijek pojavi razocarenje. Pokusaj s trakicama sada ovaj ciklus pa mozda se bas zadesi da upratis O i da muz bude tu ili ako vidis da tamni, da on sledeci dan uzme odmor ako moze ili tako nesto. Ja nisam iz Hr pa nemam taj link, ali ima cura koje sj vec uzele od Betty pa ce ti one postaviti😊
A sto se tice tih terapija i tena, vjeruj da ja imam cisto lice bas i da mi se pred M pojavi jedna bubuljica obicno i tj to, al evo prije 3 dana mi se pojavile 3 i to bas ogromne nikako ih ne mogu bas prekriti, i muz me zeza kaze od cega ti je to, fakat nema biti od cega drugog nego od Infolica, i on regulise ovulaciju i svasta nesto. Ranije mi nije bilo tako, al evo sad jos stoje na licu, valjda do kraja sedmice nestanu, imam 27 godina, ionako izgledam mladje a sad ovocini da izgledam kao da imam 18🙄🙄 A fakat je dugo kasnila, vjerujem da si se bas ponadala, i zao mi je sto si se tako izmucila na neki nacin, nadam se da cete uspjeti u ovo dva mjeseca i da nece biti potrebe za odlaskom doktoru😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Da li netko moze staviti link od betty za trakice s njuskala, ne mogu ju pronaci. V
Super je sto si neke ranije probleme rijesika tabletama a sto se tice O i muza terenca to je bas tesko potrefiti, i samoj mi je tako, prosli mjesec kada je bila O i plodni dani muz je bio na terenu, poslije sam ustanovila da je O bila tada i da sam se dzaba nadala trudnoci, al eto neka ima nade uvijek, bolje je, mada se uvijek pojavi razocarenje. Pokusaj s trakicama sada ovaj ciklus pa mozda se bas zadesi da upratis O i da muz bude tu ili ako vidis da tamni, da on sledeci dan uzme odmor ako moze ili tako nesto. Ja nisam iz Hr pa nemam taj link, ali ima cura koje sj vec uzele od Betty pa ce ti one postaviti😊
A sto se tice tih terapija i tena, vjeruj da ja imam cisto lice bas i da mi se pred M pojavi jedna bubuljica obicno i tj to, al evo prije 3 dana mi se pojavile 3 i to bas ogromne nikako ih ne mogu bas prekriti, i muz me zeza kaze od cega ti je to, fakat nema biti od cega drugog nego od Infolica, i on regulise ovulaciju i svasta nesto. Ranije mi nije bilo tako, al evo sad jos stoje na licu, valjda do kraja sedmice nestanu, imam 27 godina, ionako izgledam mladje a sad ovocini da izgledam kao da imam 18🙄🙄 A fakat je dugo kasnila, vjerujem da si se bas ponadala, i zao mi je sto si se tako izmucila na neki nacin, nadam se da cete uspjeti u ovo dva mjeseca i da nece biti potrebe za odlaskom doktoru😊
A da probat cu s trakicama bar da znam npr da je prosao pik kad on nije tu i da se nemam cemu nadati. Ponekad se pitam kako zene pomoraca i vojnika u misijama uopce ostanu trudne kad njih nema po skoro godinu dana.
I meni tako 3 ogromne bubuljice plus hrpa malih, lice mi je bas katastrofalno i imam osjecaj ili od tableta za stitnjacu ili od tableta za ovulaciju, a vjerovatno i maske pridonose tome jer vecinu dana na poslu imam masku, a sve to sarenilo mi je u podrucju brade... iako sada se povuklo kako sam danas dobila. Ovaj put prije vjestice me nisu bolila leda i cice kao obicno, ali mi je lice bilo katastrofa i danasnja bol u jajnicima, nagon na povracanje, preznojavanje od boli... prelezala cijeli dan u krevetu.
Hvala na podrsci 😊
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Pozdrav drage moje
Ja sam ovdje nova. Evo par kratkih info o meni.
👩🦳29
🧔🏻♂️41
👰🏼♀️🤵🏻♂️21.8.20.
Pokušavamo od 6./21.
Papa svakih 6 mj i uvijek bude 👍🏻
Uzv 👍🏻
Brisevi 👍🏻
Zdravo se hranim, pijem par godina unazad folacin.
U početku nisam koristila trakice niti digitalne uredaje za ovulaciju no međutim od prije 2 ciklusa sam pocela.
Znaci pratim ovulaciju putem digitalnog uređaja za mjerenje O.
Pokrivamo dane prije i na dan ovulacije, čak smo ovaj mj i nakon O takoder. Kasnila 2 dana. Test negativan. Ponovila test opet nista 😢😢 Ne znam sto krivo radimo😞
Tolika me tuga hvata kad vidim u svojoj blizini poznanice, zene od nasih prijatelja, sve od prve uspije, ne mogu opisati taj osjecaj. I najgori savjet koji u zadnje vrijeme cujem, nemoj previse misliti o tome, dogodit ce se kad bude vrijeme 🤦🏻♀️😡
Želim svima puno srece! meni M stigla jutros, lovimo sljedeci ciklus 🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pozdrav curke!
Uletavam samo da napisem ako ce kojoj koristiti da sam isprobala Femometer trakice i bas sam zadovoljna, mozete ih naci na Gravida.hr, sad ce biti i neki popust za black friday...
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Bok curke!
Piški li danas ko😁
Jooj ja sam nestrpljiva užasno do folikulometrije koja mi je 3.12. i tog što će bit i što će doktorica reć, u subotu krećem sa klomifenom i baš sam nestrpljiva
Sve bi odma i sad 🙈🙈
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Pozdrav drage moje
Ja sam ovdje nova. Evo par kratkih info o meni.
👩🦳29
🧔🏻♂️41
👰🏼♀️🤵🏻♂️21.8.20.
Pokušavamo od 6./21.
Papa svakih 6 mj i uvijek bude 👍🏻
Uzv 👍🏻
Brisevi 👍🏻
Zdravo se hranim, pijem par godina unazad folacin.
U početku nisam koristila trakice niti digitalne uredaje za ovulaciju no međutim od prije 2 ciklusa sam pocela.
Znaci pratim ovulaciju putem digitalnog uređaja za mjerenje O.
Pokrivamo dane prije i na dan ovulacije, čak smo ovaj mj i nakon O takoder. Kasnila 2 dana. Test negativan. Ponovila test opet nista 😢😢 Ne znam sto krivo radimo😞
Tolika me tuga hvata kad vidim u svojoj blizini poznanice, zene od nasih prijatelja, sve od prve uspije, ne mogu opisati taj osjecaj. I najgori savjet koji u zadnje vrijeme cujem, nemoj previse misliti o tome, dogodit ce se kad bude vrijeme 🤦🏻♀️😡
Želim svima puno srece! meni M stigla jutros, lovimo sljedeci ciklus 🤞
Slazem se s tobom meni je to isto najgori savjet,al gle nekome treba duze nekome krece..
Ja sam imala spontani u 3 mj i od prve sam pnda ostala trudna
A sad vec od 9 mj pokusavamo i jos nista,tak da ika te Bog u planu,ako je sve uredu bit ce🥰
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Mama andela
Rano se budim, evo jučer sam zaspala u 23:00... premorena! 😶
Muž i ja imamo seriju koju zajedno gledamo, pa smo uz čaj (popije i on sa mnom vrkutu kad je već kuham ... 😂) jos malo chillali. 🌝
Mama mi uvijek zna reći da se moram zbog štitnjače naspavati 😆 jer mi je ista malo načeta (ne pijem terapiju, hormoni su ok ali imam povišen broj antitijela) doktori navode da to nije razlog za missed i nemaju nekog posebnog rjesenja za smanjenje istih osim ne stresiraj se, opusti se 🤭
Nisam vam rekla da sam ponovno dobila uputnicu za prekoncepcijsku obradu, pa ću okusati sreću u drugoj bolnici, nadam se da ću naići na ginekologa koji će mi rijesiti neke nedoumice već imam spremna pitanja ! 😶 Idem drugi tjedan.
Danas piškim da vidim kakva je situacija sa O, sutra akcija 😌 rekla sam mužu da smogne snage za posao 😂😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav, nova sam ovdje 🙂
Moja priča ide ovako:
U 3. mj ove godine imala sam vanmateričnu trudnoću koja je liječena methotrexatom. 6 mjeseci nakon toga nismo smjeli raditi na djetetu.
u 9.mj sam isla na ispitivanje prohodnosti jajovoda i sve je u redu.
E sada, 18.11. trebala dobiti no nisam, 20.11. Napravila test i bio je pozitivan.
Danas sam ponovno napravila test jer sam se osjećala čudno i test je negativan, iako nisam još prokrvarila. Mislite li da se vjerojatno radi o biokemijskoj trudnoci?
Sortiraj odgovore
Najstariji