Pregled prosao dobro. Sve je u redu. 6+4 imamo otkucaje. Idemo hrabro dalje. 🤞
Supeer ,jako lijepe vijesti,samo hrabro dalje🥰🙏
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Hvala vam cure na savjetima,pokrili smo i jucer i mogu vam reci da sam jucer navecer bas osjecala propadanja u jajnicima,mozda je onda fakat bilo to to,neznam🙈
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Trudnice😊
Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Lekaa 05.11. - 19 dana kasni ❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC
Zoeeuzoee 07.12. - 13 dana ❤️
Lion32 08.12.- 14 dana ❤️
Nina23 09.12. - 15 dana ❤️
Mina234 09.12. - 15 dana ❤️
Kejsy 10.12. - 16 dana ❤️
Buhtlica 12.12. - 18 dana ❤️
.Mila 17.12. - 23 dana ❤
Mama_andjela 19.12. - 25 dana ❤️
Reaa 20.12. - 26 dana ❤️
LaVi 20.12. - 26 dana ❤️
Baarbaraa34..
BlairWaldorf..
Lavica..
Inna92 ..
Malina_30..
Kamilica ..
Ameliee
Zuzujalica
Delia
Ninach
Loza
.
Dobro jutro cure, nadam se da je dobro zapravo Meni je hladno, nisam se naspavala i odmah je sve onako bezveze
.
Lavica, to za folikulee stvarno ne znam nista bas je to sve zbrkano, ali se nadam da nece biti problema i da ce se pojaviti, da je sada samo bilo rano
E hvala za info za others hahha postoji neka caka, a pokusala sam i ja jucer automatski pa ruzno uslika, nije mi pravo, sljedeci puta cu ponovo probati deff, mislim da to i ocita najbolju vrijednost, takav nacin slikanja
.
Zoeeuzoee, superr, nista, sada brojimo dane poslije O
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Jutro andela! Da, bas je zahladilo 🥶 jutros sam se navukla robe, kupila jučer prelijep šal i odmah sam bolje volje 😂 blizi se i vrijeme O pa sam bas nesto optimističnija i puna nade 🥳
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro curke!
Jel na vaše raspoloženje djeluje hormonska terapija,ja sam jedan dan super,pa drugi koda me vlak zgazio,a i mijenjam raspoloženje u danu,grozna sam nekad 🙈🙈
Vidim da se vi s trakicama za ovulaciju jako dobro snalazite,sad se ja glupo osjećam ja sam ih jedan mjesec samo koristila i to je to ali sad kad bude znam di ću na instrujcije😁
Ima li koja curka iz Zadra tu😁😊
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Zdravo drage moje.. kako ste mi ja sam se nešto usutila bila sam aktivna ali sada nešto neki dani došli pa sam se povukla u sebe.. zbog raznih problema sam jako loše ali bice bolje.. Juče sam imala jake bolove u donjem dijelu stomaka pa sad mislim da je zbog ovulacije bilo je i sluzi dosta.. ali po kalendaru O tek 25.11 pa vidjet ćemo nešto baš i nemam nade ovaj mjesec kao prošli ili sam se pomirila sa tim da će biti kad bude … A još imam temp 37.3 😪😪💗💗💗
Pusti sta kaze kalendar, slusaj sta ti kaze tijelo 😁😁😁
Pokrijte vi to dobro, pa sta bude, bude.. 🤞🏻
Jesi se prehladila, pa da imas temp? Mozda zbog O ti je skocila temp? 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Temp je bila možda sat vremena tako i onda je pala nisam prehladjena al možda imam upalu kakvu pa mi je bilo na crvenom hajde znaj... Šta bude bice šta ću🤷♀️🤷♀️💗💗💗
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Kad vam se po aplikaciji "otvara prozor " ? Meni za dva dana 😎
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair, ti si vrlo vrlo vrlo bkizu😊 cekamo tamniju crtu od kontrolne. Radis li trakice ? 😊 Do mog ima jos, samo sam jednu trakicu iskoristila, danas11dc tako da cu sacekati jos dva tri dana pa odraditi ponovo😊
.
Kejsy, bome si se dobro snasla sa tom kesicom od testica, pametno rjesenje😁😁 Imala sam na poslu plasticne case ali na spratu blizu kanc od direktora, pa nisam htjela da idem tada. Nego cu ja njih pripremiti i staviti blizu sebe, da imam za svaki dan testiranja 😊 E a imam kamere i u svojoj kancelariji, i zamislite neko me posmatra kako nosim casicu pa donosim testic pa ganjam da uslikam🤣🤣 OMG, sta sve moramo proci, trebaju nam sve titule svijeta dodijeliti😊
.
Lavi kad se odlucis na trakice, ima nas tu, svaka zna ponesto i tako da to ispadne jedna lijepa cjelina😁😁 A hormonske terapije naravno djeluju na organizam i na nasa osjecanja, i kroz pilule sam prosla bas neki period cudan od smijem se na najjace do placa, svasta je tu uticalo, i pilule i svasta nesto i uz to gubitak bebe, tako da sve je to "normalno", iako po nas bas nije ali moramo proci kroz to. Samo se nadam da ce nam pomoci😊😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Bok, evo mene opet!
Radimo na bebi par mjeseci, zvala sam gin i salje me na obradu neplodnosti zbog godina, nemam kao sta vise cekat...
Ja sam ju pitala jel bi mi dala klomifene posto nemam ovulacijske sluzi, veli da ne, neka idem na obradu:/
Tako da eto, moram i muza na spermiogram.
Kupujem si kaspule nocurka sutra pa cu krenut na 1dc piti...iako je meni ovulacija rano, piti cu nocurak par dana samo:/
Koliko ste ga vi dnevno pile?
Hvala🤗
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Pa da baš sam primjetila čim krenem uzimat terapiju promjene raspoloženja imam strašne,točno to od smijeha pa do plača🙈
Al dobro rekla sam ako će to sve pomoć vrijedi svake sekunde i plača i smijeha😁
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Sortiraj odgovore
Najstariji