Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malina_30
    26. Studeni 2021. 11:44

Mina, Lavica, Mama anđela hvala vam na vasim pričama, zguram emocionalno isto kroz dan - dva kad M dode pa idem dalje, jedino sam primjetila da sada to niti ne gledam vise kao ono zasto meni nece i zasto preko godinu dana vrijeme ide... cak sam citala i faze do kojih dolazi uspjesnost rada u ciljevima na kojima radis, trenutno sam u 4.toj fazi prema tome gdje sam bas ova dva mjeseca stvarno uzivala u bliskosti s mužem, samo treba ostati na toj razini i ne padati, jer u 5.toj fazi dolazi do potpunog ispunjenja :) ima veze i s vjerom i s mudracem koo knjiga piše, tako da pozitiva mi je zaista sada u fazonu - odfakajte mi dušebrižnici, imam sve (i poslovno i privatno) i uživam max ... eeeee sad malo narcisoidno, al ono valja i taj oblik probati 

Samoja6
    26. Studeni 2021. 12:39

Cure, da vam se javim... Nisam toliko aktivna na forumu jer sam i dalje "oprezna", a i nemam što pametno za reći... Simptomi i dalje ništa, osim češćih bolova u leđima, ali to izdržavam... I dalje radim, i mislim da ću još neko vrijeme raditi jer neznam što bih u kući... Samo bi stalno razmišljala, a to nije baš dobro dok ne prođe ovaj period. Danas smo 8+3, evo nas u 3 mjesecu... Iskreno neznam koliko smo veliki, jer kad sam vidjela uzv i glavicu, tijelo, kako se razvija, sve sam zaboravila! Pustila mi je da čujem 💕... Zvuči kao vlak! 😂
    Sretna sam, ali i dalje oprezna...
    Tek treba dočekati idući pregled koji je za skoro mjesec dana, tako da, eto poludit do tada!
    Nadam se da je kod vas sve ok, da vam sve ide po planu...
    Btw, vidim da pričate o trakicama... Zahvaljujući njima smo mi i došli do ovoga! Bez njih nikad nebi znala kad mi je ovulacija, jer je bila dosta kasno. Zbog njih znam i točno kad je došlo do začeća i to me smiruje jer prema zadnjoj menstruaciji kasnimo 2 tjedna, ali prema ovulaciji je sve točno u dan...

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Draga1982
    26. Studeni 2021. 15:07

Najveci moguci plodni dan 20.11,21 ovulacija bilo je hopsi 🙂 i 20 i 21 i i 23 i 25 mislim da je nekako rano da pravim test (premda me clear blue vec par dana s ormara gleda )neki cudni simptomi mi se javljau koje sam imala i u 1 trudnoci samo nisam znala sta je u pitanju.Tribala bi dobit 4.12 al ovo iscekivanje me mlati po glavi🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🙂🙂🙂

Dragica

Draga1982
    26. Studeni 2021. 15:18

Lavica 🌸

Malina 🤗 znam tocno kako ti je.. Kada ti se nista neda, kada bis najradje otisla negdje daleko da ne razmisljas o nicemu. Evo ja ovaj mjesec vjerojatno necu uopce imati O (vjv.to mi se desi jedno 3 puta godisnje..) iako imam vodenu/bjelkastu sluz vec par dana 🤷🏼‍♀️ Tako mi je to tesko palo da ti ne mogu opisati… Bez volje sam i stalno razmisljam sta bi mogla poceti uzimati da se to malo izregulira, posto mi dr.nece pomoc…
    Ja kad dobijem M, prvi i drugi dan sam tuzna jer nije doslo do T ali poslije si kazem da moram ici dalje, nema predaje…
    Citam jucer u jednoj grupi kako zene pisu da su se borile 10,12, 14 i cak 19 godina i na kraju su dobile bebicu ili cak bebice.. Tako da, iako je tesko, nedaj se, ostani pozitivna, doci i taj trenutak kada ce sve to biti iza nas… I bit cemo mirne, sretne.. ❤❤❤

Nadam se da ce ti se želja ostvariti ja sam bila 13 godina u braku i nista od bebice,cak su mi i rekli da sam neplodna jer mi je bivsi muz prenio tesku bakteriju jer je sarao sastrane..u meduvremenu nakon rastave upoznam divnog covjeka nagovori me da odem na jos jedan pregled ustanovi se da sam zdrava zena i da je samo pitanje dana kad ce se dogodit trudnoca trajalo je godinu dana pokusavali smo al nista doktorica mi je rekla  da se najvise tribamo oboje opustot i nerazmisljat o bebi i da ce se dogodit (premda su meni lade potonule nakon godina pokusaja)i  da uzimam solgarov folacin(folnu kiselinu) i nakon toga u 36 godini ostajem trudna evo curka sad vec 4 godine i sad se nadam nakon opet dugo vremena da sam mozda trudna(nadam se)..tebi želim isto tako jedno malo čupavo čudo 🙂🥰👶👶

Dragica

Atina25
    26. Studeni 2021. 15:31

Bok cure kako ste? Ima kakvih novosti  Čitam unazad par stranica i vidim da je kod Samoja sve ok!! Samo neka tako nastavi, držim fige i da dođeš u grupu čim prije.
    Mama_andjela Vidim ti i dalje aktivno i ažurno vodiš listu i držiš nas s splusićima gore na vrhu  Bravo, svaka čast 
    Malina_30 Ja ti ne mogu napisati da znam kako je,jer ipak nisamo radili na bebi više od godinu dana s aktivnim praćenjem, Aliiii uvjerena sam da vaš trenutak mora doći, i ovo sta si napisala zvuči super, vodite super živote to je najbitnije trenutno. Najgore je kad dobiješ vješticu a duboko u sebi se jako jako nadaš 
    Kamilica DI SI?Petak jeee 
    Jel se javlja sta Ameliee?
    ----
    Kod mene sve OK,radim evo upravo zavrsavam radni tjedan, došao nam je nalaz Panorame da čekamo zdravu curicu i baš smo sretni.. 
    Cure svima 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    26. Studeni 2021. 16:40

Di ste cure 🤗 (Crni) petak jeee 🥳🥂😅
    Nisam se mislila javljati ovaj petak, ali kad vidim da nam se Atina javila, morala sam 😍
    Draga Atina cestitam na zdravoj curici! Predivne vijesti! 😍Nakon djecaka, stize curica....ima li ista ljepše? 🥳🤗💕
    Cuvaj se, i nek' bude sve zdravo i veselo do kraja trudnoće, i poslije naravno. I opet nam se javi uskoro. 🤗🥳
    Mama andjela, Lavica, Buhtlica, Ameliee….i svim ostalim curama zelim lijep vikend! 🤗💕🥂☀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Draga1982
    26. Studeni 2021. 20:00

Lavica 🌸

Sad vidim.. draga1982 mislim da je stvarno prerano za test, tek 5 dana je proslo od O 😁

Lavica 🌸

Sad vidim.. draga1982 mislim da je stvarno prerano za test, tek 5 dana je proslo od O 😁

A znam cekat cu ja 😉😊

Dragica

Mama_andjela
    26. Studeni 2021. 20:10

Lavica, ja nisam uspjela.piskiti cim sam dosla doma jer sam imala goste i sada sam piskila ono otisla sam, iako sam prije manje od 1h pila vodu, i ajde rekoh da odradim i crta ima al je bas bas slaba, https://ibb.co/5BMwBj8
     sad me brine, pa.planiram ujutro ako ne zaboravim odraditi s drugim urinom da vidim stanje. Svjesna sam da sam korisla hranu i vodu zadnjih 1h a opet u meni postoji doza straha😑 nisam si trebala ovo raditi deff, sutra ponovo, trosim trakice sada beze🥲
    .
    Atina, da da drzim vas jos tu u vrhu liste. Drago mi je zbog tebe i bebice, djevojcicaa jaoo, preeeslatko😍😍 Vjerujem da vec razmisljas o imenu i svim tim detaljima. Neka ti je sretna i uspjesna trudnoca🥰
    .
    SamoJa, pokusaj bar malo da se oslobodis tog svog straha. I sama kazes da znas kad je bila O tako da nemas sumnje kad kaze da se sedmica po uzv ne slaze sa zadnjom M, tako da ta sumnja otpada, pravilno se razvija za sada. I otkucaje srceka si cula, sto je preslatko, ja recimo nisam nikako to a bas bih voljela. Sve u svemu, tvoja bebica i ti cete biti dobri, pokusaj malo al baar malo da sebi das do znanja i kazes, halo trudna si, ostvarila si ono sto si zeljela, pregled super prosao, srceko kuca, pa biti ce sve u redu. Od stresa mozes stvoriti sebi neke anomalije sto ne bi valjalo. Zato od srca ti zelim da malo sama sa sobom neke stvari razjasnis jer inace neces to biti ti, neces spoznati cari trudnoce. Svjesna sam straha, posebno se za sebe bojim koja sam dosla do 28 sedmice i zamisli, bebe nema, ali cu dati sve od sebe da ne pomisljam na to i da ce mi se desiti ponovo isto. Sve su to iskusenja koja su pred nama, a mi moramo naci mjesta i osobe koje ce nam olaksati taj period. Molim te, nemoj da se tako lose osjecas, sad si u jednom sretnom periodu i ne mozes ni da zamislis sta bi sve mi ostale dale da smo na tom mjestu😊 Ostvarila si zeljeno i molimo Boga da za par mjeseci bebicu dobijes u narucje zivu i zdravu🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    26. Studeni 2021. 20:13

Draga,uh imala si bas buran zivot, zao mi je sto sj prosla kroz sve to i zivjela s takvim olosom od osobe, i jos da prenese bajteriju, pored svega, uzas.. hvala Bogu da je sve proslo ok, i zelim ti i sada da ugledas taj plusic, i dobro nam dosla u grupu😊😊
    .
    Kamilica, zasto nisi mislila da se javljas? Ja sam nekako navikla da si tu petkom😊 Nadam se da si dobro❤

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    26. Studeni 2021. 20:14

Avokado,Bella se nije javljala, koliko ja znam, stalno sam tu na forumi😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.