Laviceuspjela sam weeee 😆💁hahahaha.
Evo moje današnje trakice:
https://ibb.co/gyT2ZQc
Aplikacija kaže- i dalje low, ali 0,68, što je najviše do sada. Navečer ću opet piskiti. 😋
Rekla bi da je danasnji dan, dan za popodnevnu i večernju radnu smjenu 😆🤭
Ja sam pogledala dosta videa na temu lh trakica 😆 i vidim da kod nekih žena doslovno bude peak koji sat i onda naglo blijeda trakica. tako da nikad ne znas kako nečije tijelo reagira… ali dobro ja ti držim fige da ipak bude ovulacija ovaj mjesec , ima jos vremena 🤞
Bravo Blairrr, odradi ti danas jos dvije trakice, pratila sam i ja slike tih pojedinih djevojaka, znaci kroz 2h bude velika promjena, ali blizu si😊😊
.
Joj ovaj prosli post mi se totalno poremetio, nesto me net zeza, ajde valjda skontate sta sam pisala kome 😬😬
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja bi samo htjela saznati kada najranije se mogu vidjeli folikuli 😂😂 tj kada se pocnu stvarati, bez obzira na duzi ili kraci ciklus 🤷🏼♀️
Vide se oni kad su velicine nekoliko mm sto bude u normalnom ciklusu prakticki po zavrsetku menge, ali ih krece vise istovremeno i ne moze se vidjeti vodeci dok jedan ne naraste znacajno vise od ostalih tako da nije dovoljno vidjeti ih, treba pratiti njihov rast. Ne znam da li ti to ista pomaze. 😅
Netko je pitao, ja sam iz Zg. Imam 32g, muz 35 i imamo curicu od dvije god. Radimo na drugom djetetu ali evo danas 1.dc. za curicu nam je trebalo 3god pokusavanja.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Želim nam svima sreću i da bude puno plusića u ovo čarobno doba godine Isčekujemo trakice vas cura koje piškite, držim fige da ulovite pik
Ja ću se još ovaj mjesec držati aplikacije i nadati se da smo nešto ulovili. Sutra stoji da bi trebala biti O, pokrili smo zadnja 4 dana svaki dan i planiramo pokriti i naredna 2 dana. A nakon toga odbrojavam do 13.12. i da menga ne dođe
🙋♂️32 🙋♀️30
➕ 14.12.
4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
Sljedeći pregled 17.5.
Termin 19.8 👶
Darcyyyda da, znam za to. Folikulometrija se to zove..😊
Posto sam ja vec u MPO vodama i cekam operaciju, naucila sam dosta toga o tome. Samo nisam znala kada folikuli pocnu biti vidljivi 😁 ali se iskreno nadam da mi nakon operacije nece trebati IVF i da cemo uspjeti prirodno..kao i svima nama 🤗
1dc, novi ciklus, nova nada.. jos malo pa cete i vi imati akciju 🥳😁 pokrijte sto bolje mozete 😊 i nadam se da vam ovaj put nece trebati puno da dodete do cilja 🤞🏻
Pikapolonka upravo to.. drzim ti 🤞🏻 da bude sve kako treba.. sad jos malo pa krecu simptomi PO 🙈😂
Hvala, Lavice! Svakako ćemo se potrudit. 😉 samo ti i dalje umači, ulovila sam ja pik i na 26dc, nije kasno dok god menga ne dođe!
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Lavica, super za trakicu bas mi je drago, nastavi sa provjerom i aktivnostima. Ja danas nisam radila, planiram sutra kad dodjem s posla, oko 16 h pa budem vidjela, danas nesto cijeli dan pijem, pa nekako nisam imala.priliku da odradim.trakicu, sutra je vrijeme, taman cu biti 15 dc. Uglavnom, pratimo dalje pa valjda nas posreci😊😊🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Weeeeeee! Krenulo nam s trakicama, mama anđela čekamo te 🙋❤️😎🥳
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lavica, lakse mi je radnim danom, dok sam na poslu, manje pijem vodu tokom dana, cak bih mogla i u 10 ujutro odraditi trakicu s drugim urinom, al budem vidjela, nesto mi se ne da sutra nositi trakice, al obzirom da cu nekad trebati, mozda se i predomislimpa ujutro odradim😊😊 A vikendom doma, pa muz naspe vino pa kaze ajde i ti, i onda nemoguce da sjedim i da gledam u njegovu casu, bar sok naspem🤣🤣
.
Blair, idemo idemo ☺🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Darcyyy ozbiljno 😁 e onda ima nade i za mene.. Ali, kada si onda dobila M, koliko ti je trajao ciklus?
Mama andjela obavezno sutra piski.. 😁 Znam kako ti je. Dosta je tesko ne piti nista par sati 🙈 ali, mozemo mi to..🤗
40 dana je bio taj ciklus s ovulacijom 26.-27.dan. 😅 bar je taj drugi dio ok trajao...
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
A sto se tice kontracepc,pilula, i ja sam cula da obicno zene ostanu trudne odmah prvi ciklus jer kao jajnici krenu raditi na 100%, stalno su kao plodne, pa se obicno desavaju blizanacke trudnoce, sto kod mene eto nije bio slucaj, a u sustini kao kod vecine se desi trudnoca u periodu od 6 mjeseci. Ja sam prestala s njima prije 5 mjeseci, ali eto ja nisam ni imala cesto odnose pa da se desi T, mozda da jesam, mozda i bih, a mozda su me one ipak usporile. Sve zavisi od zene do zene, a ja se nadam da ce moj sesti mjesec biti dobitan😊
.
Cure koje ste iz Zg, blizi vam se advent, mada kako vidim na tv, nece to biti vise to kada korona vlada 😏
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Ja sutra krecem s trakicama, opskrbila sam se za ovaj mjesec. Iako mi je sutra tek 6. dan ciklusa, ali zelim vidjeti hocu uspjeti uhvatiti pik ovaj put.
Imam jedno pitanje, posto mi je dragi danas rekao da su mu od 2 prijatelja s posla zene trudne, i od oba su ostale trudne na nacin da su isli kod ginekologa da vidi kada je otprilike ovulacija i onda su dobile nekakvu inekciju da ovuliraju i nakon toga ostale iz prve trudne, pa me zanima da li je neka od vas isla na to? Ne znam kako se taj postupak zove.
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Sortiraj odgovore
Najstariji