Bella pisala sam vec prije mjesec dana, neznam ako se tko sjeca al mozda pomogne. I ja imam probleme s zeljezom. Vadila sam krv i bilo je 4, dala mi je doktorica heferol tablete. I pila sam ih par dana i toliko me bolio trbuh zbog njih da sam prestala. I od onda ujutro pijem cisti prirodni sok od aronije. Ujutro, onako za pola prsta ko zesticu 🤣🤣 na kontroli mi se zeljezo jaako poboljsalo. Na 26! A te tablete su jako jake i puno njih ima problema s trbuhom dok sam citala malo. Tako da budes vidjela, ako ih ne budes mogla pit probaj aronijom. Jako pomaze,puna je zeljeza.
Sandricak nije rano nazalost, sutra ili najkasnije ponedjeljak treba doc vjestica 😔
Monstera sad mi je lutealna 13-14 dana, skroz ok 😎
Zeljezo triba uzimat sa vit c i ne mliko 2h prije /poslin 🤔 zaboravila sam, pila sam nakon carskog. Meni uvik tesko padne inace. A radila sam kks ima par mj i zeljezo mi je ok, inace sam slabokrvna pa me iznenadilo hahah.
Sandricak nek nam donese sricu 🤞nisam jos krenila ni sa lh, nedamiseeee 🤣🤣🙈 mozda sutra ili prikosutra ili nikako 🤔🤷♀️ vidit cu kako ce mi se dat
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Marty vidim da si dobila, grlim 🤗😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Marty grlim te ❤️❤️❤️ Bas mi je zao zbog M, zao mi je i sto imas hrpu obaveza, nadam se da ce ti se malo smiriti narednih dana, pa ides u lov na novi pik. Saljem ti puno ljubavi i zagrljaja ❤️
Monstera piskit cu u srijedu, nema smisla ranije, bas ce mi biti dug ovaj ciklus, tko ce docekati 😀😀
Marty grlim grlim te jako❤💖💖 i svu sreću u slijedećem ciklusu🤞💖💜 kad želiš na listu javi 💜💜
Monstera imala sam medikamentozno čišćenje znači tabletama s tim da ti je meni nakon one prve što daju sve otišlo i nisam dobila ostale. To je vjerojatno tako bilo jer je već započelo prirodno čišćenje kad sam saznala obzirom da je plod već 2 tjedna sigurno bio bez otkucaja do saznanja.
Angel hvala na preporuci💖bas si i jesam naručila agoniju prosli tjedan pa ću probati još i s tim. Meni je heferol stvarno ok, nemam nikakvih problema,ne zatvara me ni ništa. Pijem ga usred noći(kad se premještamo iz boravka u sobu) ,sa šumećim vitaminom C i prije i poslije toga nekoliko sati nista ne jedem ni ne pijem ,jer zapravo samo nastavim spavati. I ta metoda mi odlično paše . Imam jos u prenatalima malo željeza i sad ću i taj sok početi. Meni je kronično nisko već od prošle godine u ovo vrijeme kad sam ostala trudna i zapravo se nije ni povisilo do granice,a nakon spontanog nisam nastavila s heferolom a zapravo sam trebala bilo što uzimati jer mi je cijelo ovo vrijeme ispod donje granice. Pogotovo tijekom i nakon M zbog krvarenja .
Bella moja, bas mi je zao sto ce M doci. Mislim da je dobro da ides sve prekontrolirati i mislil da ce folikulometrija biti od velike pomoci. Tko zna s nasim sasavim ciklusima. Zaista se nadam da ces biti sretna, zaista to zasluzujes. Ti si ovdje nasa stijena ❤️
A bas si me razveselila s porukom,hvala ti draga zuzuzujalice💖❤❤❤💜
Angel trebalo je pisati aroniju da sam narucila ne agoniju🙈😂😂
Skuzila sam, al bas se nasmijala agoniji 🤣🤣
Cure ja bih se pridružila isčekivanju s vama
Mi imamo djevojčicu od 2 godine i 2 mjeseca i krenuli smo ovaj mjesec po drugu bebu. Prije prve trudnoće smo uzimali sve živo, pratila sam ovulaciju s trakicama i to mi je zapravo bilo jako stresno pa sam sada još pri stavu da ćemo koji mjesec probati opuštenije, a onda poznavajući sebe ako ništa ne bude vjerojatno ću naručiti kamion lh trakica s aliexpressa
Sortiraj odgovore
Najstariji