Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angel 🌼
    20. Ožujak 2021. 11:50

Bella pisala sam vec prije mjesec dana, neznam ako se tko sjeca al mozda pomogne. I ja imam probleme s zeljezom. Vadila sam krv i bilo je 4, dala mi je doktorica heferol tablete. I pila sam ih par dana i toliko me bolio trbuh zbog njih da sam prestala. I od onda ujutro pijem cisti prirodni sok od aronije. Ujutro, onako za pola prsta ko zesticu 🤣🤣 na kontroli mi se zeljezo jaako poboljsalo. Na 26! A te tablete su jako jake i puno njih ima problema s trbuhom dok sam citala malo. Tako da budes vidjela, ako ih ne budes mogla pit probaj aronijom. Jako pomaze,puna je zeljeza. 

Angel 🌼
    20. Ožujak 2021. 11:51

Sandricak nije rano nazalost, sutra ili najkasnije ponedjeljak treba doc vjestica 😔

Ginny
    20. Ožujak 2021. 12:00

Monstera sad mi je lutealna 13-14 dana, skroz ok 😎
    Zeljezo triba uzimat sa vit c i ne mliko 2h prije /poslin 🤔 zaboravila sam, pila sam nakon carskog. Meni uvik tesko padne inace. A radila sam kks ima par mj i zeljezo mi je ok, inace sam slabokrvna pa me iznenadilo hahah.
    Sandricak nek nam donese sricu 🤞nisam jos krenila ni sa lh, nedamiseeee 🤣🤣🙈 mozda sutra ili prikosutra ili nikako 🤔🤷‍♀️ vidit cu kako ce mi se dat 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    20. Ožujak 2021. 12:01

Marty vidim da si dobila, grlim 🤗😘

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

20. Ožujak 2021. 12:04

Marty grlim te ❤️❤️❤️ Bas mi je zao zbog M, zao mi je i sto imas hrpu obaveza, nadam se da ce ti se malo smiriti narednih dana, pa ides u lov na novi pik. Saljem ti puno ljubavi i zagrljaja ❤️
    Monstera piskit cu u srijedu, nema smisla ranije, bas ce mi biti dug ovaj ciklus, tko ce docekati 😀😀

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 12:20

Marty grlim grlim te jako❤💖💖 i svu sreću u slijedećem ciklusu🤞💖💜 kad želiš na listu javi 💜💜
    Monstera imala sam medikamentozno čišćenje znači tabletama s tim da ti je meni nakon one prve što daju sve otišlo i nisam dobila ostale. To je vjerojatno tako bilo jer je već započelo prirodno čišćenje kad sam saznala obzirom da je plod već 2 tjedna sigurno bio bez otkucaja do saznanja.
    Angel hvala na preporuci💖bas si i jesam naručila agoniju prosli tjedan pa ću probati još i s tim. Meni je heferol stvarno ok, nemam nikakvih problema,ne zatvara me ni ništa. Pijem ga usred noći(kad se premještamo  iz boravka u sobu) ,sa šumećim vitaminom C i prije i poslije toga nekoliko sati nista ne jedem ni ne pijem ,jer zapravo samo nastavim spavati. I ta metoda mi odlično paše . Imam jos u prenatalima malo željeza i sad ću i taj sok početi. Meni je kronično nisko već od prošle godine u ovo vrijeme kad sam ostala trudna i zapravo se nije ni povisilo do granice,a nakon spontanog nisam nastavila s heferolom a zapravo sam trebala bilo što uzimati jer mi je cijelo ovo vrijeme ispod donje granice. Pogotovo tijekom i nakon M zbog krvarenja .

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 12:23

zuzuzujalica

Bella moja, bas mi je zao sto ce M doci. Mislim da je dobro da ides sve prekontrolirati i mislil da ce folikulometrija biti od velike pomoci. Tko zna s nasim sasavim ciklusima. Zaista se nadam da ces biti sretna, zaista to zasluzujes. Ti si ovdje nasa stijena ❤️

A bas si me razveselila s porukom,hvala ti draga zuzuzujalice💖❤❤❤💜

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 12:24

Angel trebalo je pisati aroniju da sam narucila ne agoniju🙈😂😂

Angel 🌼
    20. Ožujak 2021. 12:34

Bella🌟

Angel trebalo je pisati aroniju da sam narucila ne agoniju🙈😂😂

Skuzila sam, al bas se nasmijala agoniji 🤣🤣

Arsancres
    20. Ožujak 2021. 13:03

Cure ja bih se pridružila isčekivanju s vama 
    Mi imamo djevojčicu od 2 godine i 2 mjeseca i krenuli smo ovaj mjesec po drugu bebu. Prije prve trudnoće smo uzimali sve živo, pratila sam ovulaciju s trakicama i to mi je zapravo bilo jako stresno pa sam sada još pri stavu da ćemo koji mjesec probati opuštenije, a onda poznavajući sebe ako ništa ne bude vjerojatno ću naručiti kamion lh trakica s aliexpressa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.