Sandričak lijepo te čut(čitat) pa mislim da cu s nečim počet da pratim svakako...da nebi propustila nesto...
Ahaaa onda neka tamni svakkao... I da ulovis kako spada i da se uloviii🤞🤞💕💕💕
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ajme cure, nadam se da vam nisam dosadna. Ako sam 17. ovulirala je li m9guce da je vec implantacija bila? Sada sam vidjela svijetlo smedji iscjedak.. Sto vi mislite?
To će ti biti krv od ovulacije. To je normalno kažu.
A i to bi bio siguran znak da je ovulacija zavrsila?
To svakako.
Nista onda moram cekati jos 2 mjeseca🙄 taman da se jos dobro pripremim i ubodem kako treba hahah
Koliko ciklus traje?
Ma to mi ovisi ful, kako kada... Znala bi po 3, 4 mj ne dobiti. Pocelaam piti ulje nocurka prije godinu dana i dvije ture sa pauzama sam odradila i za sada sam na 50-70 dana. Niti ne ovuliram svaki ciklus.. Tako daa pustit cu jos malo, probati popratiti te ovulacije pa ako mi ne uspije kroz pola godine cu poduzeti nesto
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Lavanya bas mi je drago da si najavila i da si malo bolje💖 sretno sa folikulometrijom. Vjerujem ja u vas i drzi se ❤
Andela zelim ti sreću od srca sa ivf-om,neka uspije od prve😘🤞💖
Zuzuzujalice prava misterija sa ciklusima da. Bas te zeza sve. Ali nadam se da ce ova dva pika tebi donijeti bebolinu ovaj mjesec❤
Sandricak joooj kad se tako dogodi,napišeš roman i slučajno stisneš nešto.. tako je I meni par puta bilo pa sve ispočetka 😤 neka trakice samo tamne,nadam se da ces uhvatiti lijepi pik🤞🤞🤞
T.lozice kako si nam ti? 🤗
Nina5 sad ide iščekivanje 😁🤞🤞
Hejj zene mojee nisam bila aktivna duze vremena imala sam posla bojala dane do pregleda i tako…pa evo da i vas obavijestim o trenutnoj situaciji
Po ZM danas sam 5+6
Bila sam na kontroli kad sam bila oko 4 tj nije se niata vidilo ali gin mi je na neku foru reka da se rasi o trudnoći dao mi folnu i duphaston
Danas sam bila opet na pregledu i nije se vidjelo kako spada u knjižicu mi je gin napisao gv se nevidi jasno
Nije mi dao sliku ni nista pa sam ja nacrtala to sto sam vidila da vam mogu ovdje pokazat 😂 https://ibb.co/qnRhX42q [ibb.co]
Reka mi je da dodem u utorak ponovno da vidimo sto se desava produzuja mi folnu i duphaston
Od simptoma imam bolne grudi mucnine piskim svako malo, i, umor…
Pozitivnu lh trakicu sam uvatila pred vecer 23.02
Hvala i isprike na dugom postu
😊😊😊
Sretno na slijedecem pregledu❤ brzo će utorak. Neka bude sve ok da se možeš opustiti i nadam se da ce se ovaj put sve vidjeti što treba😘💕
Jooj kako sam se iznervirala saad. Napisala sam nesto i kliknem slučajno na reklamu i sve se izbrišee. 😭😭
Ceo dan sam bila kod sveki sveje (svekrve) i nisam nista stigla da procitam. 💋❤
Ginny ovulacija mi je inače od 13. Do 15. Dc. Retko nekad bude in12.dc ili cak i 17.dc. najčešće je 14. I 15. U principu redovno. Videcemo sad.
Zoeeuzoee super za bazalnu 🤞💋
Ancio super piik 🤞 super sto ste pokrili I srecan 14.dc 🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰 pozz i za Monsteruu ❤💋
Zuzuzujalice ne budi tužna. Neka to pikanje bude implantacija , drzim fige 🤞❤
Anabelaaaa kiss i za tebee 💋❤
Ivajurjevic92 🤗💋❤Marinci 🤗💋❤
Butterfly564 hej ja npr pijem samo elevit, dr mi je rekao da on ima dovoljno folne ,da ne moras pored toga da pijes jos i folnu. 💋❤
Sarita_00 kako ti je koleno ?❤💋
Andela111 Zelim ti puno srecee. ❤
Lavanya 🤗❤Nina5 ja sad skoro svako veče sanjam dve crtee. Eeeh 😩🤞❤
Rea srećno sa trakicama. Mene moje zezajuu 🤦♀️😩🤣❤
Garava Lepo sto si se javila. Mirnu i urednu trudnoću ti zeliim. ❤
Marre Pa sto se tice trakica msm da su one u redu, samo sam ja kriva jer sam pisnula kad sam bila dobila znas. I onda sam zbunila i sebe i vas. Msm da ce krenuti da tamni sutra prekosutra. Planiraš li ti da pocnes sa lh ? 💋💋❤❤❤
Pozdrav za svee 💋❤
Jao, kako se nasekiram kad sama sebi sve obrišem 🤣🤣 Ja najčešće stisnem na odustani 🤦🤦
Koljeno je recimo ok. Još je natečeno, ne mogu ga potpuno saviti ili izravnati, ali skoro pa niti ne boli. Mislim da sam na vrijeme krenula s lijekovima i spriječila da se ponovi prošli put - da plačem prilikom svakog pomicanja.
Čekamo tamnjenje tvojih trakica 🤞🤞😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ufuf, evo i mene nakon cijelog dana, danas endless radni dan pa sto obaveza ravno s posla krenula rjesavat, došla sam doma ima pola sata. Totalni sam outsider, imam što citati 🤣🤣.
Samo cu rec da me toliko odnio dan da sam zaboravila nazvati ginekologicu i privjeriti sto mi je s brisevima, danas su joj trebali doc nalazi 🙈.
Sutra cu valjda uspjet pohvatat sve sto se događa, sada samo 😘 svakoj po redu i 🤞 svim curkama koje ujutro piske 😃. Odo citat 😎.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Da se ispravim Zoeeuzoee super za betu. Ne bazalnu 🙄💋❤
RioMare krenii,pa da se družimo u pracenju temperature ili trakica. Ja sam prvi put sad krenula sa temperaturom,ali nista mi verovatno ne vredi kad presečem sa ustajanjem u pola 5. I ujutruu opet ustajem u pola 5 pa ce biti niska sigurno. 🙄😩
I da kazem i ako sad pratim sve,temperaturu i čak trakice,nekako se ne nadam da ce nesto biti. Nekako sam skroz opuštena. 🙄❤
Bella poludelaa sam. Znaci svee se izbrisalo sto sam pisala,pa sve ispočetka. 🙄🙄 Samo da krenu da tamne,za pik cu lako. Hehehe 🤞❤
Sarita_00 super za kolenooo . Dobro je da ne boli. 💋❤ čekamo 🤞💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Garava bit će ro sve okej, sretnooo :)
Sarita ohh dobro je za koljeno. Samo polako i oporavit ćeš se :*
Bella danas sam baš dobro. Kad sam baš jaaaako dobre volje onda si puštam cajke, to me baš podiže 😂 tako da sam danas imala svoj koncert 😁 nisam uopće danas razmišljala o tome jel bila o ili nije... Neka ide život, u ponedjeljak ću znat više i šro ću se sekirat do tada. Ako ima problem riješit ću i to je to. 😎
Tebi držim 🤞🤞 da sutra ipak ne dođe :) nećeš ni pišnuti za svaki slučaj?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutrooo ☕
Ustajte ,jel nam piski neko danaas ? 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
dobro jutroo ☕
Bella, Marty, Mare kakva je situacija?
Zuzujalice jesi bolje danas?
Molim vas da mi čekirate graf, temp mi je skočila u nebooo 😎 😂😂😂 ff sam potvrdio o, ma da mi djeluje neiskreno al dobro... Ni ja sebi više ne vjerujem
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji