Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 14:33

zuzuzujalica

Djevojcice moje, imam pitanjce. Je li itko osjecao 5-6 dpo boluckanje slicno ovulacijskoj boli? Mene bas steze zadnja dva dana. 🙃

To bi bio jedan lijepi simptomčić😁👌

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 14:34

Javljam se sa trakicamaa. 
    https://ibb.co/q7pwHHk 
    Ovo je od sada,znaci krenulee su. 🥳🥳
    https://ibb.co/Dw7Jmtb a ovo je od juče, da vidite koja razlika.  

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 14:40

Sandričak

Javljam se sa trakicamaa.
    https://ibb.co/q7pwHHk
    Ovo je od sada,znaci krenulee su. 🥳🥳
    https://ibb.co/Dw7Jmtb a ovo je od juče, da vidite koja razlika.

Jesu, tamne polako🤞🤞🤞🤞😘

Monstera
    20. Ožujak 2021. 14:42

Bella uff... Jako mi je žao pročitati kroz šta si prošla 😔 Sreća u nesreći da nisi morala na kiretažu. Vjerujem kako će drugi put biti skroz druga priča i da ćeš dočekati svoju bebicu nakon 9 mjeseci. Grlim te jako 😘
    Ginny hvala ti za info o željezu, screenshotala sam si tvoju objavu. I odlično da se lutealna produžila opet i da ti se ciklus stabilizirao 😘
    Marty srećice, žao mi je da si dobila. Neka ti brzo prođe da možeš u novi ciklus i u nove pobjede❤️
    Zuzujalice, Tloza, Wonderer, LazyO, Sandricak ❤️
    Uživajte drage cure u vikendu, u ponedjeljak mi je 14dc i to će mi biti jedini planirani seks u ovom ciklusu, pa neka taj mi donese plusića 😂
    Grlim vas sve i navijam iz sjene ❤️

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 14:45

Monstera

Bella uff… Jako mi je žao pročitati kroz šta si prošla 😔 Sreća u nesreći da nisi morala na kiretažu. Vjerujem kako će drugi put biti skroz druga priča i da ćeš dočekati svoju bebicu nakon 9 mjeseci. Grlim te jako 😘
    Ginny hvala ti za info o željezu, screenshotala sam si tvoju objavu. I odlično da se lutealna produžila opet i da ti se ciklus stabilizirao 😘
    Marty srećice, žao mi je da si dobila. Neka ti brzo prođe da možeš u novi ciklus i u nove pobjede❤️
    Zuzujalice, Tloza, Wonderer, LazyO, Sandricak ❤️
    Uživajte drage cure u vikendu, u ponedjeljak mi je 14dc i to će mi biti jedini planirani seks u ovom ciklusu, pa neka taj mi donese plusića 😂
    Grlim vas sve i navijam iz sjene ❤️

💖💖💜
    Neka ti onda bude sretan 14dc i uzivajte❤❤❤😎🤞😘😘

20. Ožujak 2021. 14:51

Joj! Meni je prijateljica pricala da je njena sestra mijesala vrkutu, stolisnik i koprivu, pila oko litru dnevno i da joj je pomoglo. Ja sam ovaj mjesec do ovulacije pila vrkutu. Iduci cu ubaciti i stolisnik i koprivu, moram si napraviti neku shemu - na poslu vrvrvrvrkutica, doma stolisnik i kopriva 🤓
    .
    Ima da jednog malog strebera rodim, tocno je znanstvena fantastika da ga zanesem 😂

20. Ožujak 2021. 14:52

Sandricak ovulacija je pred vratima ❤️

• CharlieBell
    20. Ožujak 2021. 14:53

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH IL MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............https://clck.ru/RZVTh

20. Ožujak 2021. 14:54

CharlieBell fuckas Google, de ti nama neki trik kak da ostanemo trudne 😂😂😂😂

RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 14:55

zuzuzujalica

Djevojcice moje, imam pitanjce. Je li itko osjecao 5-6 dpo boluckanje slicno ovulacijskoj boli? Mene bas steze zadnja dva dana. 🙃

🤗🤗 Ja sam bome svaki dan od 4 5 dpo pa do M... Neznam o cemu se tu radilo iskreno... Al jesam osjetila... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.