Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2021. 13:10

Bella🌟

Monstera mmmm ovo fino izgleda ,jako fino😁😍😍 da ciklus se malo poremeti ,i lutealna i O, ja tek sad imam dojam da polako dolazi na svoje,a prošlo je ohoho mjeseci. Željezo sam išla vaditi jer mi je M toliko obilna bila i imala sam već problema sa pisanjem,nisam mogla udahnuti i slabo sam se osjećala i tako mi zna biti za vrijeme M u zadnje vrijeme i zato sam išla provjeriti i dobro da jesam. Budem i prirodnim preparatima probala dignuti ali mi je neophodno uzimati heferol. Al da nadam se da je pećnica sad spremna😁😂😂😎

Hej Bella.
    Prije 3 godine sam imala velikih problema s zeljezom.  Uvijek sam bila anemicna a tad je bas bilo kriticno. Ja podeblja pa se doktori cudili nalazima .Teska anemija.. zeljezo 1.9, umjesto 8,rezerve prazne a hemoglobin 90 umjesto 120.
     Izbacila sam sigurno nekih 3mj ugljikohidrate, pila litru caja od koprive( brala koprivu) i jela ciklu. Nakon toga zeljezo nikad nije toliko padalo. Hemoglobin se malo popravio, rezerve se malo popunile  a zeljezo mi varira. Svaki put kad osjetim da mi pada pijem koprivu preventivno i jedem ciklu. 😀 i skuham si caj od aronije. mozda pomogne.
    Ja sam heferol skroz izbacila ( jedva sam ga pila uz obrok a treba nataste), skoro mi unistilo zeludac a  vjeruj mi bila na granici da mi intravenozno direktno daju zeljezo. Na sta sam odbila , jer je i moja mama tako imala pa su joj unistili jetru ( na kraju jetru morala lijeciti).😘

Sarita_00
    20. Ožujak 2021. 13:16

Marty žao mi je što je stigla ❤️❤️
    Angel šaljem zagrljaj zbog bijelog testa ❤️
    Noćas me probudila mučnina. Nakon pola sata u kupaonici, vratila sam se u krevet i nekako zaspala. Jutros se samo nastavilo 😔 
    Ja sam jedno vrijeme pila aroniju, isto ujutro kao rakijicu 🤣🤣 Samo je meni obavezno bilo slabo poslije. Dok jednog jutra nisam povraćala. Onda smo prestali. Pila je i mala samnom, ona je isto povraćala. Nadam se da vama neće tako. 
    Idem se izvaliti u krevet jer za ništa drugo nisam 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Loza 💙😇
    20. Ožujak 2021. 13:16

Cure malo sam u gužvipa ne stignem sve detaljno pročitati 
    Bela, Mare, Marty baš mi je žao što su gadure stigle. Nek vam prođu što prije da idete u nove pobjede. Jedan ciklus ste bliže svmom plusiću ❤️🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 13:35

Marty duso žao mi je.. Grlim, ljubim💕💕💕Al kad je tako bit ce sreće u novom ciklusu... Jako vam svima to želim❣️❣️
    Sandričak onda dobro, samo nastavi opusteno ali bez toga da se ne nadas❣️❣️ ja sam dobro, hvala.. Malo bolucka al jos kratko pa na hops🤗🤗❣️❣️
    Arsaneres dobrodosla i brzo otisla 💕💕
    🤞🤞 Samo opusteno, polako i strpljivo.. 💕💕
    Lozicee💕💕💕bas to jedan ciklus blize...

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Niksii
    20. Ožujak 2021. 13:42

Arsaneres dobrodoslaa🥰🥰

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 14:00

Rea hvala ti na komentaru💖 probat ću i sa koprivom isto. Nadam se da ce mi sve to pomoći i da će bebica što prije.
    Arsancres dobrodošla🤗🤗😘
    T.loza💖

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 14:05

Arsancres

Cure ja bih se pridružila isčekivanju s vama
    Mi imamo djevojčicu od 2 godine i 2 mjeseca i krenuli smo ovaj mjesec po drugu bebu. Prije prve trudnoće smo uzimali sve živo, pratila sam ovulaciju s trakicama i to mi je zapravo bilo jako stresno pa sam sada još pri stavu da ćemo koji mjesec probati opuštenije, a onda poznavajući sebe ako ništa ne bude vjerojatno ću naručiti kamion lh trakica s aliexpressa

Dobrodošlaa i jos brze otislaa .🥳🥰
    Koliko dugo vam je trebalo za prvu bebu ?🥰❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

20. Ožujak 2021. 14:15

Djevojcice moje, imam pitanjce. Je li itko osjecao 5-6 dpo boluckanje slicno ovulacijskoj boli? Mene bas steze zadnja dva dana. 🙃

20. Ožujak 2021. 14:26

Bella🌟

Rea hvala ti na komentaru💖 probat ću i sa koprivom isto. Nadam se da ce mi sve to pomoći i da će bebica što prije.
    Arsancres dobrodošla🤗🤗😘
    T.loza💖

Evo jos sam nasla za sta je dobra kopriva
    Kopriva i njen uticaj na plodnost
    Kopriva se najčešće spominje kada je u pitanju liječenje neplodnosti u pitanju. Ona jača maternicu i potiče rad bubrega i nadbubrežnih žlijezda. Najbolje je piti jednu do dvije šalice ovog čaja dnevno, kako bi tokom nekoliko mjeseci, ženino tijelo bilo spremno za trudnoću, a maternica dovoljno zadebljana da lakše dođe do začeća.  Kopriva je ujedno i jak antihistaminik, pa ako ste alergični na nešto, simptomi alergije će biti blaži.
    Kopriva sadrži i veliku količinu vitamina K, koji je potreban i mami i bebi. Dozvoljen je u trudnoći i koristan, ukoliko pijete najviše jednu šalicu dnevno.

😀 

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 14:32

Rea_30

Bella🌟

Arsancres dobrodošla🤗🤗😘
    T.loza💖

Evo jos sam nasla za sta je dobra kopriva
    Kopriva i njen uticaj na plodnost
    Kopriva se najčešće spominje kada je u pitanju liječenje neplodnosti u pitanju. Ona jača maternicu i potiče rad bubrega i nadbubrežnih žlijezda. Najbolje je piti jednu do dvije šalice ovog čaja dnevno, kako bi tokom nekoliko mjeseci, ženino tijelo bilo spremno za trudnoću, a maternica dovoljno zadebljana da lakše dođe do začeća.Kopriva je ujedno i jak antihistaminik, pa ako ste alergični na nešto, simptomi alergije će biti blaži.
    Kopriva sadrži i veliku količinu vitamina K, koji je potreban i mami i bebi. Dozvoljen je u trudnoći i koristan, ukoliko pijete najviše jednu šalicu dnevno.

😀

E ima da ovaj mjesec rasturam🤭 koprivu imam za čaj doma✔aronija naručena✔sok od cikle spreman u frižideru ✔i ostatak suplemenata imam✔ još ću nabaviti roiboos čaj za kojeg sam isto čitala da je dobar😁
    Hvala cure na svim savjetima ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.