Monstera mmmm ovo fino izgleda ,jako fino😁😍😍 da ciklus se malo poremeti ,i lutealna i O, ja tek sad imam dojam da polako dolazi na svoje,a prošlo je ohoho mjeseci. Željezo sam išla vaditi jer mi je M toliko obilna bila i imala sam već problema sa pisanjem,nisam mogla udahnuti i slabo sam se osjećala i tako mi zna biti za vrijeme M u zadnje vrijeme i zato sam išla provjeriti i dobro da jesam. Budem i prirodnim preparatima probala dignuti ali mi je neophodno uzimati heferol. Al da nadam se da je pećnica sad spremna😁😂😂😎
Hej Bella.
Prije 3 godine sam imala velikih problema s zeljezom. Uvijek sam bila anemicna a tad je bas bilo kriticno. Ja podeblja pa se doktori cudili nalazima .Teska anemija.. zeljezo 1.9, umjesto 8,rezerve prazne a hemoglobin 90 umjesto 120.
Izbacila sam sigurno nekih 3mj ugljikohidrate, pila litru caja od koprive( brala koprivu) i jela ciklu. Nakon toga zeljezo nikad nije toliko padalo. Hemoglobin se malo popravio, rezerve se malo popunile a zeljezo mi varira. Svaki put kad osjetim da mi pada pijem koprivu preventivno i jedem ciklu. 😀 i skuham si caj od aronije. mozda pomogne.
Ja sam heferol skroz izbacila ( jedva sam ga pila uz obrok a treba nataste), skoro mi unistilo zeludac a vjeruj mi bila na granici da mi intravenozno direktno daju zeljezo. Na sta sam odbila , jer je i moja mama tako imala pa su joj unistili jetru ( na kraju jetru morala lijeciti).😘
Marty žao mi je što je stigla ❤️❤️
Angel šaljem zagrljaj zbog bijelog testa ❤️
Noćas me probudila mučnina. Nakon pola sata u kupaonici, vratila sam se u krevet i nekako zaspala. Jutros se samo nastavilo 😔
Ja sam jedno vrijeme pila aroniju, isto ujutro kao rakijicu 🤣🤣 Samo je meni obavezno bilo slabo poslije. Dok jednog jutra nisam povraćala. Onda smo prestali. Pila je i mala samnom, ona je isto povraćala. Nadam se da vama neće tako.
Idem se izvaliti u krevet jer za ništa drugo nisam 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cure malo sam u gužvipa ne stignem sve detaljno pročitati
Bela, Mare, Marty baš mi je žao što su gadure stigle. Nek vam prođu što prije da idete u nove pobjede. Jedan ciklus ste bliže svmom plusiću ❤️🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marty duso žao mi je.. Grlim, ljubim💕💕💕Al kad je tako bit ce sreće u novom ciklusu... Jako vam svima to želim❣️❣️
Sandričak onda dobro, samo nastavi opusteno ali bez toga da se ne nadas❣️❣️ ja sam dobro, hvala.. Malo bolucka al jos kratko pa na hops🤗🤗❣️❣️
Arsaneres dobrodosla i brzo otisla 💕💕
🤞🤞 Samo opusteno, polako i strpljivo.. 💕💕
Lozicee💕💕💕bas to jedan ciklus blize...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Rea hvala ti na komentaru💖 probat ću i sa koprivom isto. Nadam se da ce mi sve to pomoći i da će bebica što prije.
Arsancres dobrodošla🤗🤗😘
T.loza💖
Cure ja bih se pridružila isčekivanju s vama
Mi imamo djevojčicu od 2 godine i 2 mjeseca i krenuli smo ovaj mjesec po drugu bebu. Prije prve trudnoće smo uzimali sve živo, pratila sam ovulaciju s trakicama i to mi je zapravo bilo jako stresno pa sam sada još pri stavu da ćemo koji mjesec probati opuštenije, a onda poznavajući sebe ako ništa ne bude vjerojatno ću naručiti kamion lh trakica s aliexpressa
Dobrodošlaa i jos brze otislaa .🥳🥰
Koliko dugo vam je trebalo za prvu bebu ?🥰❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Djevojcice moje, imam pitanjce. Je li itko osjecao 5-6 dpo boluckanje slicno ovulacijskoj boli? Mene bas steze zadnja dva dana. 🙃
Rea hvala ti na komentaru💖 probat ću i sa koprivom isto. Nadam se da ce mi sve to pomoći i da će bebica što prije.
Arsancres dobrodošla🤗🤗😘
T.loza💖
Evo jos sam nasla za sta je dobra kopriva
Kopriva i njen uticaj na plodnost
Kopriva se najčešće spominje kada je u pitanju liječenje neplodnosti u pitanju. Ona jača maternicu i potiče rad bubrega i nadbubrežnih žlijezda. Najbolje je piti jednu do dvije šalice ovog čaja dnevno, kako bi tokom nekoliko mjeseci, ženino tijelo bilo spremno za trudnoću, a maternica dovoljno zadebljana da lakše dođe do začeća. Kopriva je ujedno i jak antihistaminik, pa ako ste alergični na nešto, simptomi alergije će biti blaži.
Kopriva sadrži i veliku količinu vitamina K, koji je potreban i mami i bebi. Dozvoljen je u trudnoći i koristan, ukoliko pijete najviše jednu šalicu dnevno.
😀
Arsancres dobrodošla🤗🤗😘
T.loza💖
Evo jos sam nasla za sta je dobra kopriva
Kopriva i njen uticaj na plodnost
Kopriva se najčešće spominje kada je u pitanju liječenje neplodnosti u pitanju. Ona jača maternicu i potiče rad bubrega i nadbubrežnih žlijezda. Najbolje je piti jednu do dvije šalice ovog čaja dnevno, kako bi tokom nekoliko mjeseci, ženino tijelo bilo spremno za trudnoću, a maternica dovoljno zadebljana da lakše dođe do začeća.Kopriva je ujedno i jak antihistaminik, pa ako ste alergični na nešto, simptomi alergije će biti blaži.
Kopriva sadrži i veliku količinu vitamina K, koji je potreban i mami i bebi. Dozvoljen je u trudnoći i koristan, ukoliko pijete najviše jednu šalicu dnevno.
😀
E ima da ovaj mjesec rasturam🤭 koprivu imam za čaj doma✔aronija naručena✔sok od cikle spreman u frižideru ✔i ostatak suplemenata imam✔ još ću nabaviti roiboos čaj za kojeg sam isto čitala da je dobar😁
Hvala cure na svim savjetima ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji