Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    20. Ožujak 2021. 16:18

Hvala na lijepim željama, nadam se da će se ostvariti 
    Sandričak mi smo pokušavali 5 mjeseci, što zapravo i nije puno obzirom koliko parovi znaju, ali meni je to naravno bila vječnost. Muž mi je imao prije nekih problema pa sam mislila da će možda zato biti teže, radio je spermiogram odmah kad smo krenuli u planiranje, sve je bilo ok, moji ciklusi baš školski sve, papa uredan, mislila sam da će to ići super brzo, a i nije baš.
    Ja sam uzimala folnu dosta dugo, muž je pio Fertilaid i par algi, uzimali smo uvijek sve to sa Iherba jer je znatno povoljnije, čak i sa carinom. Isto tako cure koja prva zatrudni tamo si naručite prenatale, Solgarova bočica od 240komada je 130kn cca.
    Ja sam zapravo i bila opterećena i shvatila sam da sam stalno bila u ovulaciji, imala sam valjda 50ak testova za trudnoću, s ebaya po par lipa su bili i znala sam popiškiti 20 prije menge 🙉 sad mi je ujedno  i smiješno i žalosno to, ali znam da barem ovdje vi kužite koliko je jaka ta želja.
    Na kraju je bio dobitan ciklus u kojem nisam pratila trakicama i doslovno sam očekivala mengu, apsolutno sve je ukazivalo na to, simptomi identični kao kad trebam dobiti. Test mi je pokazao blijedi plus 2 dana prije datuma. Odmah sam vadila betu i tada sam se uvjerila zapravo da je sve kako treba biti 

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 16:58

Zuzuzujalice Veruj mi ja sam prosli ciklus sve vreme imala zatezanje u desnom jajniku posle ovulacije. Nadam se da je tebi zatezanje zbog neceg drugog. 🤞 ja osecam polako lagano zatezanje u levom,verovatno ce biti iz levog ovaj put. 
    Bella bas si se naoružala za ovaj ciklus. Hehee 🥰🥰💋 Ja sve vreme vidim da spominjete ciklu,i ja pojma nemam sta je to,i odem juce na Google, mi kažemo cveklaa. Paa jaoo kako možete to da pijetee. 😶 svakaa vam čast 😅❤
    CharlieBell stvarno čoveče sto kaze Zujalica daj ovamo neki trik za trudnocu. 🤣🤣🤣🤣
    Maree krenuo je loov laganoo . ❤💋
    Butterfly564 i ja sam citala na netu da vrkuta pomaze da se kao zadrzi plod,jaca matericu itd itd. A onda na drugom mestu kao da ne treba da se pije u prvim mesecima, tako da ne znam.  Ja cu je piti dok ne ostanem trudna 🤣 valjda ce skoro 🙄😆
    Angel1991 A nee,bas bezveze. Saljem zagrljaj veliki ❤💋
    Arsaneres Pa brzii ste bili u principuu. 🥰 Eto to kad skroz odustanes da kazes desi se. Svi to govore. Neka druga beba dodje jos brze sad. ❤
    Svenhanavid Jao ne znam sta bih ti rekla,sigurna sam da od prevelike želje stvarno ponekad umislimo sve te simptome. Mozda se stvarno bilo nešto dešavalo,ali sad ides dalje u borbu.  Saljem zagrljaj ❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 16:58

Maree kako da hopsam kasnije kaad sam preumormaa. 😅🤣💋❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 17:09

Sandričak

Skini se legni i vikni dragom da se uhvati posla🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 17:10

RiO MArE🐟😅❣️

Sandričak

Skini se legni i vikni dragom da se uhvati posla🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣
    Na sta ce too da liči.  Hahahha 😂😂😂

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 17:14

Devojke,vi sto se razumete u Fertility Friedn app i temperaturu.  Da ostavim ove temperature sto sam merila par sati pre ili da sklonim. ? Utice li to posle na pokazivanje ovulacije itd? Sta se desi ako preskočim onda jedan dan sa merenjem npr ?

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

20. Ožujak 2021. 17:17

Sandricak temperatura nije ubrojiva onog trena dok se dignes  iz kreveta.. 😣 trebala bi mjeriti svaki dan u isto vrijeme, ako se budis u razlicito, onda se na tren probudi cak i kad ne radis jjutro, izmjeri i vrati se spavati. Jako je vazno da je uvijek u isto vrijeme i da se ne mices puno prije mjerenja.
    Svenhanadavid  jako mi je zao ❤️

20. Ožujak 2021. 17:22

Sandricak ja sam jedno jutro bas testirala - iste sekunde od budenja mjerila - 36.7. Lezala i okretala se malo - 36.3. Digla se, skuhala kavu - 36.2. A ovih 0.5 bas cini veliku razliku, meni je to recimo razlika od folikularne do lutealne faze

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 17:25

zuzuzujalica

Sandricak temperatura nije ubrojiva onog trena dok se dignes iz kreveta.. 😣 trebala bi mjeriti svaki dan u isto vrijeme, ako se budis u razlicito, onda se na tren probudi cak i kad ne radis jjutro, izmjeri i vrati se spavati. Jako je vazno da je uvijek u isto vrijeme i da se ne mices puno prije mjerenja.
    Svenhanadavid jako mi je zao ❤️

Problem je jer radim od 6,ali ne stalno, tipa jednom ili dva dana u 10 dana, i ustanem u pola 5. A ne radim često , i stvarno mi se ne budi u pola 5 samo da bih merila temperaturu 😂😅 A to vreme svakako nije ni normalno za ustajanje rekla bih. 🙄😁 A najgore jos od svega je da imam i smene od 5 ujutru,ali srećom ne radim sad svaki dan.

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

20. Ožujak 2021. 17:27

Ah znam draga ☹️ Ja sam se programirala da se i vikendom, kad ne radim, budim u 6:05 😂 alarm ni ne zazvoni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.