Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 10:38

Monstera

Bella🌟

Mare pa ti ideš brzo ponovo u akciju😁🤞🤞😎ma dobro sam,pripremila sam se. Više će me pogoditi ako ovaj mjesec ne uspije jer sko prošle godine u ovom mjesecu uspjeli.
    Monstera aha kužim. Nadam se da ćemo se mi brzo prebaciti u zimske bila bi to super ekipa da😁 tommy je isto preporučila taj u spreju no ja sam dobila na recept od dr. taj plivit pa to koristim,ide na recept.

Mislim da će taj u spreju biti ok.
    Kako si mi ti Bellica draga? Osim glupače koja stiže? Imaš li kakvu strategiju za drugi mjesec?
    Gdje su ostale cure koje trebaju piškiti?

Ja sam ok draga Monstera. Evo čekam da zaprav procurim pa da brojim 1dc jer idem hormone izvaditi,nisam ih vadila zadnjih nekoliko god, a da ti budem iskrena ciklus mi je malo drugačiji nakon spontanog i htjela bi malo to sve izviditi.  Dobila sam ti terapiju heferola zbog manjka željeza i tog vit D isto zbog manjka, pa se nadam da će to dvoje doprinijeti plusu posto je i jedno i drugo vazno za začeće i T. Tak da to je dio strategije,malo prehranu poboljšat, vježbati jogu i ovako neke vježbe, hopsati svaka 2 dana pa možda pojačati oko pika. Bas idem na uzv 12dc pa ću vidjeti kak su folikuli i prilagoditi strstegiju😁 i to je to.  
    Ostale curke, jedna je radila test (Angel) nažalost negativan, Mare procurila,ja procurujem,i Marty još možda spava duze jer je vikend pa će se kasnije javiti. 

Ginny
    20. Ožujak 2021. 11:13

Jutrooo ☕
    Monstera 😘
    Sandricak 👍 tako je i meni, ovulacija između 12-14dc, al eto bila je i na 11dc i na 17dc 🤷‍♀️ mi smo krenuli sa svako drugi dan sad i nema odstupanja 🤣🤣🙈 ovaj ciklus cemo se pokusat stvarno drzat toga tako da damo vojsci vise vremena da se oporavi.
    Ja pijem samo folat sad kad se sitim, nekad andol 100 nakon ovulacije uzimam, nekad ne, malo mi je dopizdilo pit ista. Iako sam sad skrenila nakon sta sam dobila pa sam narucila myo inositol sa iherba i jos svasta, zanima me ko ce to pit kad dođe 🤣🤣 inace sam totalni anti fan tableta al za bebicu mi nista nece bit tesko samo me malo štufa kad vidim da se misecima nista ne događa pa mi periodicno dođe da sve niz skoljku bacim 🤣🤣
    Sta se spermiograma tice, nama su rekli da se moze donit unutar sat vrimena, triba drzat na tjelesnoj temperaturi. Mm je to na kraju obavio u poliklinici, bilo bi mu draze da je moga donit al malo smo predaleko.
    Adela sretnoooo😘❤️
    Anchio falis 😘
    Kad bi ostala trudna ovaj ciklus taman bi rodila na drugu godisnjicu kiretaze pred Bozic 🥰 zar ro nebi bilo super ❤️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    20. Ožujak 2021. 11:15

Tloza dobar ti je graf 😎 i, vec 6dpo wooohoooo
    Meni su nesto visoke ova dva dana bazalne al mozda jer sam prominila krevet pa mi je pretoplo, veceras spavam u sobi opet 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Monstera
    20. Ožujak 2021. 11:16

Bella istina da ti se ciklus malo poremeti nakon spontanog, meni se ovulacija pomakla na 17dc, a prije je uvijek bila na 14-15dc. Samim time mi se i lutealna smanjilana 13 dana, nije toliko strašno ali manje je nego prije.
    Eh vidiš, ti si izvadila i željezo, a ja se toga nisam sjetila 🤦🏼‍♀️ Znaš možda ako ga mogu vaditi bilo kada ili se i on vadi na 3-5dc? Inače za Fe je dobro konzumirati i kupinu, ja sam nekad davno imala nisko željezo i pomogla mi je domaća marmelada od kupina. U svakom slučaju sad kad si dobila terapiju, tebi će se poboljšati i vit d i Fe, vjerujem da će ti i hormoni biti u redu i kako bi rekla moja prijateljica, pećnica je spremna 🤗
    Zuzujalice šta nije to baš prekrasno, imati ćemo bebice pod bor ❤️ Štrcanje u maternici je super znak, držim fige da se nastavi i da je to samo znak da se beba gnijezdi 🤗 Ljubim te puno 😘😘😘
    Cure koje su piškile, žao mi je za negativne testove, ali kako mi volimo reći, dok ne dođe menga ima nade.
    Za sve one koje su njunave (Zuzujalica 😘) i kojima treba malo utjehe šaljem dozu zdravog šećera:
    https://ibb.co/fDfkjx4
    Navratite ako ste u prolazu, ima za svih 😘😘😘

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Ginny
    20. Ožujak 2021. 11:25

Monstera zeljezo mozes bilo kad, neovisno o ciklusu. Joj i meni se nakon kiretaze tako zbrka ciklus, smanjila lutealna na 11dana al b komplex mi je ru pomogao. Isto mi jedan ciklus nakon kiretaze (mislim drugi) bila ovulacija na 17dc,nikad mi prije ni kasnije nije bila tako kasno.

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

20. Ožujak 2021. 11:25

Bella moja, bas mi je zao sto ce M doci. Mislim da je dobro da ides sve prekontrolirati i mislil da ce folikulometrija biti od velike pomoci. Tko zna s nasim sasavim ciklusima. Zaista se nadam da ces biti sretna, zaista to zasluzujes. Ti si ovdje nasa stijena ❤️
    Ginny netko je ovdje pisao da je bazalna bila manja jer je spavala s otvorenim ustima 😂😂😂 tad mi je bilo smijesno, ali sam se bas zamislila, pa tko zna sta sve utjece - i sobna temp, i usta, malo hrkanca 😂
    Monstera čudovište naše malo ❤️ Hvala na slatkom, cekamo nase bebe pod bor ❤️ 

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 11:27

Monstera mmmm ovo fino izgleda ,jako fino😁😍😍 da ciklus se malo poremeti ,i lutealna i O, ja tek sad imam dojam da polako dolazi na svoje,a prošlo je ohoho mjeseci. Željezo sam išla vaditi jer mi je M toliko obilna bila i imala sam već problema sa pisanjem,nisam mogla udahnuti i slabo sam se osjećala i tako mi zna biti za vrijeme M u zadnje vrijeme i zato sam išla provjeriti i dobro da jesam. Budem i prirodnim preparatima probala dignuti ali mi je neophodno uzimati heferol. Al da nadam se da je pećnica sad spremna😁😂😂😎

▪Marty
    20. Ožujak 2021. 11:38

Zene moje,
    imam turbulentne dane 😔 nemojte mi zamjeriti ali stvarno ne stignem sad po redu iscitati i pisati tko me sve spomenuo i pitao kakvo je stanje❤❤❤ hvala vam sto mislite na.mene, i ja mislim na vas!
    evo ja sam procurila pred 1 h. tocna u dan bas ono prava kuya! 😖jedva stigla ulozak staviti pa jurila dalje po obavezama. Reko samo da vam.javim. 
    Bella❤ tako ne zelim da procuris a vidim pises da je pocelo😔 
    drzi se, saljem ti ogroman zagrljaj! moramo razmisljati pozitivno i da smo opet jedan ciklus blize svojim.mrvicama💕 tesko je ali jbg bit ce jednog dana bit cee! 🍀 mozes me molim te izbrisati s liste za sada😘 
     Mare i Angel grliiiim grlim ❤❤ zao mi je jako, cure drzite se! idemo dalje u nove pokusaje 💪💪 glave gore! 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Monstera
    20. Ožujak 2021. 11:41

Ginny draga, hvala za info, mogla bi njega onda vaditi privatno sad kad idem u Hr. Koliko ti je sada lutealna kad si počeka piti B komplex? Znaš šta, sad kad malo bolje razmislim, ako se tebi zbrkalo nakon kiretaže, znači nakon jednog zahvata, moguće da se meni zbrkalo nakon histeroskopije 🤔 Baš ću to spomenuti ginu, samo s obzirom na njegovo pasivno ponašanje prema mojim biokemijskim, već znam šta će mi reći 😣
    Bella oprosti šta pitam, jesi ti imala kiretažu ili su ti dali tabletu kad si imala missed?
    Zuzujalice hahaha je moguće da spavanje otvorenim ustima utječe na bazalnu? Nisam to čula još, ali sve je moguće, naša su tijela čudo 😘 Nadam se da si nakon sliku palačinki malo bolje 🤗 Kad piškiš da znam kad opet doći na forum?

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 11:48

Lu popodne raditi lh,valjalo bi da ne pijes puno vode jedno dva sata i da istrpis da ne ides u wc. Mada ja npr to ne poštujem bas. 😆
    Bella bzv za M sto ce da krene,ali neka prodje sto pre pa idemo daljee.  💋❤
    Angel1991 koji si dpo ? Možda je jos rano. Drzim fige da ipak nešto pokaže 🤞❤
    RioMare Evoo mee,umorno. Jos malo pa zavrsavam sa poslom za danas. 😍😍 pa nisam otpisala,nego ne nadam se mnogo. Nekako hopsamo pa neka bude sta budee. ❤ Kako si mi tii, jel te boli stomaak 😶😘🥰 Maree ,vidim tebi traje M samo 3 danaa. Blago tebiii,hocu i ja takoo kmeee
    Buhtlice srecan 14. Daan 🥰🥰😘🥳
    Zuzuzujalice samo neka pika ako je bebaa. Neka se beba smesta 🥰🤞 I meni se svidja merenje bazalne,bas je zanimljivo 😅
    Ginny isto smo krenuli znaci, da vidimo dal ce to pomoći. Daj Bozee 🤞🥰  i ja isto ako idem kod dr ili pijem nesto to je samo zbog željene bebee. 😍❤
    Monstera mmmm kako lep kolaac . Dolaziim 😍❤
    Marty nasaa,baas bzv za vešticu.  Grlim jako ❤❤
    Pozdrav svim devojkama ❤😍

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.