Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 09:46

Monstera

Dobro jutro drage ženice,

Kako ste mi? Zapamtila da će danas nekoliko cura piškiti pa sam došla navijati i iščekujem pozitivne testove sa vama 😍
    Bella vidim da očekuješ mengu, žao mi je draga ako je tako, neka onda dođe šta prije i da možeš u nove pobjede. Grlim te na najjače 🤗
    Da vam javim da sam ovaj tjedan dobila nalaze hormona, TSH mi je 2,4, Vitamin D i Dheas su mi u ref.intervalu ali ipak na donjoj granici, i LH mi je 9.9 a FSH 8.2, ostalo je sve ok. Jedino je poželjno da FSH bude veći u odnosu na LH, ali s obzirom da je omjer skoro 1:1 mislim da je to ok, barem koliko sam pročitala. Sve u svemu zadovoljna sam, neću ići kod ginekologa sad, već ću otići u 6.mjesecu na redovnom pregledu gdje ću ponoviti papu.

Piškilice koje danas piške, držim vam fige da se sve već danas prebacite u zimske bebice ❤️🤞

Monsterice❤❤❤❤
    Jel ces zvat dr za nalaze? Da prokomentira i kaže jel treba što? I koji vit D koristiš? Ja sam dobila plivitD3 kapi 5×1., to uzimam na žličicu ,malo mlijeka i kapi se nakapaju unutra .
    Nadam se da ćemo se družiti u zimskim bebama💜

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 09:47

skategirl

Jutro pije se ☕ i cekam da muz napravi dorucak 😊😊😊
    Buhtlicasretan ti 14dc samo vi to lijepo proslavite 🥳🥳🥳
    Bellazao mi za m da je ipak dosla, nek sto prije prodje pa u novi dobitni ciklus ❤❤
    Tloza ja sam si odmah zapjevala 🤣🤣neka ide zivot ja se ne zurim…jer dobijam ponekad nekad izgubim….a novi je pocetak svaki novi dan 💪💪💪💪

.
    Tko danas piski? 🥳🥳
    .
    Za ovaj mjesec opce nezz kad i dal je bila O jer me nije nis bolilo, samo sam lagano osjetila oba jajnika. Rekla bi da sam danas 3il4dpo
    Nekak ne ocekuje nis od ovog ciklusa, bas smo ga zbrljavili 🤦‍♀️

Uživaj u doručku 😘
    Ma ne mora značiti da O nije bila ako ju nisi osjetila. Ne otpisuje ništa prije reda💖💖

RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 09:49

Dobro jutroo trudilice moje divne☕☕❣️❣️
    Reasad u hopsanje i plodnosno doba😇 drzim fige da bude uspješno..🤞
    Garava sve ce to biti kako spada... I drago mi je da vidim da si opustena i dobro... Javi nam se sa pregleda stanje❣️❣️
    Sandričak čičak mojjj 🤣🤣🤣 mislin da nam je svima to poznato, al jako frustrirajuće😲🤦‍♀️🤦‍♀️
    Kako si nam.. Vidim radno😣😣❣️❣️(sad citam kako si napisala da se ne nadas da ce nesto biti?? Hmhm nemoj tako odmah negativnoo... Naravno da ce biti❣️❣️❣️
    Sarita super za koljeno🤗🤗neka se ne pogorsava
     dalje🤞🤞
    Lozaaa nisi me dobro popratila ili preskočila... 😔Ja sam jucer prijavila M... 🤗❣️❣️
    Kako si nam ti... Graf💕💕
    Martyy duso nasa zaposlena... Nado nasa, cekamo tvoje rezultate i simptomeee... ❣️❣️🤞🤞
    Zuzujaliceee ajde javi znamo da pucas od simptoma... 💕💕🤗🤗🤗
    Nina, Marinci i vi se blizite odbrojavanju... Drzim 🤞 🤞 fa sve bude kako treba i da nam donesete plusiće 💕💕
    LazyOkako nam stojis, kako se osjećas, jesi nam dobro? 💕💕
    Bella a bemu sve... Žao mi je da je tako al neka glupsonica dodje kad je već zapela i da sta prije se krene opet💕💕💕
    Angell aaa neee😣😣😔😔 a žao mi je.. Sve znam kako je vjeruj mi...iako može i slikica💕💕💕
    Buhtlice sretan i plodonosan 14 dc... 💕💕💕❣️❣️❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 09:55

Mare kako si nam ti?💖💖

RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 09:57

Bella🌟

Mare kako si nam ti?💖💖

Dobro bella moja.. Hvala..
    Sutra bo trebala ja zavrsit sa M najkansije prekosutra pa krečem u ekšn opet...ugurali su mi se ovaj mjesec plodni opet pa ce to brzo sve... ❣️❣️
    A ti? S obzirom da kreće M 😣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Monstera
    20. Ožujak 2021. 10:09

Bella🌟

Monstera

Dobro jutro drage ženice,

Kako ste mi? Zapamtila da će danas nekoliko cura piškiti pa sam došla navijati i iščekujem pozitivne testove sa vama 😍
    Bella vidim da očekuješ mengu, žao mi je draga ako je tako, neka onda dođe šta prije i da možeš u nove pobjede. Grlim te na najjače 🤗
    Da vam javim da sam ovaj tjedan dobila nalaze hormona, TSH mi je 2,4, Vitamin D i Dheas su mi u ref.intervalu ali ipak na donjoj granici, i LH mi je 9.9 a FSH 8.2, ostalo je sve ok. Jedino je poželjno da FSH bude veći u odnosu na LH, ali s obzirom da je omjer skoro 1:1 mislim da je to ok, barem koliko sam pročitala. Sve u svemu zadovoljna sam, neću ići kod ginekologa sad, već ću otići u 6.mjesecu na redovnom pregledu gdje ću ponoviti papu.

Piškilice koje danas piške, držim vam fige da se sve već danas prebacite u zimske bebice ❤️🤞

Monsterice❤❤❤❤
    Jel ces zvat dr za nalaze? Da prokomentira i kaže jel treba što? I koji vit D koristiš? Ja sam dobila plivitD3 kapi 5×1., to uzimam na žličicu ,malo mlijeka i kapi se nakapaju unutra .
    Nadam se da ćemo se družiti u zimskim bebama💜

Neću ga zvati, jer on smatra da mi pretrage nisu potrebne, ja sam to sve na svoju ruku išla raditi. Kad budem išla na papu, onda ću ga zamoliti da me pošalje on vaditi hormone pa da ponovimo sve 😊
    Ja sam ti uzimala svaki dan vitamin D3 od futunature, uzela sam si one od 2000ui, ali očito mi je to preslabo. Lindsay mi je preporučila da koristim vitamin D u spreju, pa ću si ga uzeti kad budem išla krajem mjeseca u HR. Imam link koje su cure sa mpo preporučile pa vjerujem da je taj stvarno dobar.
    Se Plivit dobiva samo na recept ili ga se može i  kupiti?
    Zimske bebe nas čekaju ❤️ I ja sam zimska beba i ne bi se žalila da djelim rođendan sa svojom bebicom ❤️ Biti ćemo super ekipica mi i cure sa Lh trakica 🤞🤞🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 10:14

Mare pa ti ideš brzo ponovo u akciju😁🤞🤞😎ma dobro sam,pripremila sam se. Više će me pogoditi ako ovaj mjesec ne uspije jer sko prošle godine u ovom mjesecu uspjeli.
    Monstera aha kužim. Nadam se da ćemo se mi brzo prebaciti u zimske bila bi to super ekipa da😁 tommy je isto preporučila taj u spreju no ja sam dobila na recept od dr. taj plivit pa to koristim,ide na recept.

20. Ožujak 2021. 10:24

Hej drage cure ❤️
    Evo mene danas 6dpo (valjda 😂) od jucer me nesto pika u maternici ili jajniku, nisam uopce sigurna. Svako malo mi malo zagrci, pa prode brzo. Ne znam jel umisljam ili pretjerano proucavam tijelo, Temp mi se jos drzi, bas me zanima kako ce izgledati do kraja ciklusa. Zaista svima preporucam mjerenje bazalne, ludilo je 😆
    .
    Inace sam ok, malo sam jucer nesto bila njunjava, ali nista vrijedno spomena. 
    .
    Bas mi je zao zbog svih M, i onih nadolazecih 😣❤️ Bas nismo dugo imale plusic, bilo bi vrijeme 🙂❤️

Monstera
    20. Ožujak 2021. 10:24

Bella🌟

Mare pa ti ideš brzo ponovo u akciju😁🤞🤞😎ma dobro sam,pripremila sam se. Više će me pogoditi ako ovaj mjesec ne uspije jer sko prošle godine u ovom mjesecu uspjeli.
    Monstera aha kužim. Nadam se da ćemo se mi brzo prebaciti u zimske bila bi to super ekipa da😁 tommy je isto preporučila taj u spreju no ja sam dobila na recept od dr. taj plivit pa to koristim,ide na recept.

Mislim da će taj u spreju biti ok. 
    Kako si mi ti Bellica draga? Osim glupače koja stiže? Imaš li kakvu strategiju za drugi mjesec?
    Gdje su ostale cure koje trebaju piškiti?

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

20. Ožujak 2021. 10:36

Monstera ❤️❤️❤️ oooo da, ima da budemo prava ekipa na zimskim bebicama. 🙂 u trecem nastavku teme smo pricale da se desi bozicno cudo i da ostanemo trudne, sad postoji mogucnost da rodimo do bozica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.