Javljam se sa trakicamaa.
https://ibb.co/q7pwHHk
Ovo je od sada,znaci krenulee su. 🥳🥳
https://ibb.co/Dw7Jmtb a ovo je od juče, da vidite koja razlika.
Opalaaaa
.. Ajmo sandričak i lov🤞💕💕
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Djevojcice moje, imam pitanjce. Je li itko osjecao 5-6 dpo boluckanje slicno ovulacijskoj boli? Mene bas steze zadnja dva dana. 🙃
🤗🤗 Ja sam bome svaki dan od 4 5 dpo pa do M… Neznam o cemu se tu radilo iskreno… Al jesam osjetila…
Nadam se da je to početak dobroh simptoma i ubrze impalntacije🤞🤞🤞💕💕💕💕
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
CharlieBellfuckas Google, de ti nama neki trik kak da ostanemo trudne 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Pitanjce... Pocela bih piti vrkutu, s tim da se upozorava da nisu preporucene za trudnice barem ne prvo tromjesecje, moze li to utjecati na trudnocu onako ako ju pocnem piti sada i na primjer za 2,3 mj ostanem trudna? Ili samo prekinem kad saznam da sam trudna?
I ako pije koja od vas stolisnik i vrkutu kako pijete? Zajedno ili kombinirate nekako?
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Butterfly mislim da vrkuta nije opasna za plod. Zaista kma puno blagodati, poneki izvori kazu da ne treba puti u pocetku, a drugi da treba cijelo prvo tromjesecje. Ako se bojis, najsigurnije ti je do ovulacije. Ono sto je vazno - marulja se ne smije piti nakon ovulacije ili potencijalne trudnoce
Pitanjce… Pocela bih piti vrkutu, s tim da se upozorava da nisu preporucene za trudnice barem ne prvo tromjesecje, moze li to utjecati na trudnocu onako ako ju pocnem piti sada i na primjer za 2,3 mj ostanem trudna? Ili samo prekinem kad saznam da sam trudna?
I ako pije koja od vas stolisnik i vrkutu kako pijete? Zajedno ili kombinirate nekako?
Mislim da se može pit i u trudnoći vrkuta... Dok marulja se ne preporuča... A ja pijem i vrkutu i stolisnik... Posebno, al možeš i miješati,popto je meni stolisnik sam za sebe bas bljak, pa cu ga ja miješati sa listom maline ili stavis malo meda...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Hvala Mare i Zujalice, uzimamo danas onda i vrkuticuu. Nadam se da ce pomoci😊😊🥰
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Ii dosla mi vjestica 😔 prvi put bez bolova. Inace me boli par dana prije i kad dobijem pijem tablete zbog bolova. Sad nista. Vjerujem da zbog vrkute jer sam citala da ublazava bolove. Super mi je to.
Ii dosla mi vjestica 😔 prvi put bez bolova. Inace me boli par dana prije i kad dobijem pijem tablete zbog bolova. Sad nista. Vjerujem da zbog vrkute jer sam citala da ublazava bolove. Super mi je to.
😣😣😣Joj angel bas mi je žao... Stvarno ke moguće da vrkuta to ublazuje definitivno onda... 💕💕
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
RioMare opusteno neopustena 😅
Trudin se nemislit o svemu i uzivat u ovom periodu 😊
Hvala ti❤️ obavezno se javim sa pregleda🥰
Samo bi tila rec nesto da vas malo ohrabrim prosli mjesec mi je bija prvi sa lh trakicama ja sva izgubljena neznan kako, sta, pisan ja pisan nikako uhvazit i uhvatim ja nesto sta bi skoro bija pik ja sva hepi hipsali mi da bi nakraju skuzila da nije pik 😅ja vec otpisala ciklus reko jesan smotana niata od toga ali eto nastavila ja pisat, trakice sve blide do jedne do 18 dc ja uvatin pozitivnu trakicu ponovo to pumo boljeg izgleda i jacine od one za koju sam misla da je pozitivna ALI ja sam nju pisala popodne i spremila je da odstoji 20 minuta po ure jer su one zelene kojima duze treba ja zaspala vidila tek sutra da je bila pozitivna poludila navalila na dragoga odma to popodne ali opet nisan nista ocekivala jer reko proslo sve dok san ja povatala, kad nakraju eto ga ja trudna…taj bitan dio ciklusa smo imali svega 2 ili 3 puta seks al izgleda u pravi cas…a cikluse prije to smo se navlacili ko zečevi te ujutro popodne navecer pa vako nako sve moguce poze i nacine😅😂 nakraju ciklus sa najmanje seksa i brige oko toga svega ispao dobitan…izgleda da stvarno opustenost igra ulogu😊
Ja se opet raspisala nemojte zamirit 😂😅😘❤️
Stvarno super iskustvo i bas mi je drago da ste uspjeli na tako opušten nacin kaf nisi ni ocekivala... I ovo nam je definitvno vketar u leđa samo čitajuci onako padne nekako kamen sa leđa... Hvala na podijeljenom iskustvu i stvarno svu sreću i mirnu trudnoću ti želim💕💕💕❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore
Najstariji