dobro jutroo ☕
Bella, Marty, Mare kakva je situacija?
Zuzujalice jesi bolje danas?
Molim vas da mi čekirate graf, temp mi je skočila u nebooo 😎 😂😂😂 ff sam potvrdio o, ma da mi djeluje neiskreno al dobro… Ni ja sebi više ne vjerujem
Woohooo. Vidiim 😄 Samo neka raste i neka bude Puknuti kondom 😅😅❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Jutro
U koje je vrijeme najbolje raditi test za ovulaciju?
Pratila bih ju sad poslije spontanog.
U popodnevnim satima 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro☕
🤰
Lilimam22 ➕
Garava123 ➕
Zoeeuzoee ➕
TommyFame ➕
⬇️🔜🤰
🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻 (Jesenske/Zimske bebe🍁❄)
Bebolinoof93 17.03.- čekamo test za potvrdu ❤
Bella 19.03. - 1 dana kasni ❤️
Marty 20.03. - danas ❤
Uplaśena42 20.3. - danas ❤
Angel1991 22.03. - 2 dana❤
Zuzuzujalica 26.3. - 6 dana❤*
T.loza 27.03. - 7 dana❤
Sarita_00 27.03. - 7 dana❤
Zuzuzujalica 30.03. - 10 dana❤*
Nina5 30.03 -10 dana❤
Marinci 31.03. - 11 dana❤
🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Skategirl 02.04. - 13 dana❤
Veroma 03.04. - 14 dana❤
Ancioo 05.04. - 16 dana❤
Bambina 06.04. - 17 dana❤
Buhtlica 07.04. - 18 dana❤
Ginny 08.04. - 19 dana ❤️
Monstera 09.04. - 20 dana ❤️
LazyO 09.04. - 20 dana❤
Gumbica - 10.04. - 21 dana ❤️
Rea_30 - 10.04. - 21 dana❤
Ivajurjevic92 11.04. -22 dana❤
Wonderer 12.04. - 23 dana❤️
RiO MArE 15.04. - 26 dana❤
Jutro 🤗☕
Kod mene ništa,cekam da procurimo svaki tren,počeo je crveni spotting,al još nije onako krenulo da mogu označiti kao prvi dan. Moguće da ce sutra.
Marty ima kaj novo ko tebe?
Uplaśena42,Angel kako je kod vas?
T.loza nek si ti bila dobre volje tako i treba😁👌😎
Lu popodne da, ja obično oko 4. Nekad i kasnije. I probaš bar 2 sata prije ne pišnut,ako možeš i više izdržat super😁
Buhtlice kako si ti?
Jutro 🤗☕
Kod mene ništa,cekam da procurimo svaki tren,počeo je crveni spotting,al još nije onako krenulo da mogu označiti kao prvi dan. Moguće da ce sutra.
Marty ima kaj novo ko tebe?
Uplaśena42,Angel kako je kod vas?
T.loza nek si ti bila dobre volje tako i treba😁👌😎
Lu popodne da, ja obično oko 4. Nekad i kasnije. I probaš bar 2 sata prije ne pišnut,ako možeš i više izdržat super😁
Buhtlice kako si ti?
Bella, evo borim se sama sa sobom za simptome ne znam sto bi rekla 🤣 lh su olafi, imam menga grceve, ( samo ujutro dok se probudim) osjecam se vlazno vec 2 dana, dobila bubuljice i jede mi se slatko 😅😅 svi simptomi kao da cu dobit M a ne kao da mi treba O 😂😂
Danas mi je 14 dc paaa nek je sretan, zaskocit cu muza navecer. Iako se ne nadam nicem jer sam svjesna da nista od toga, iako uvijek imam onu maluu bubicu u uhu koja mi govori sve je moguce .
Kako si ti? Vidim da cekas vjesticu, drzi se !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dobro jutro 💕
Evo piskila test i bijeli je. Nema ni traga nicemu. Bas nista. Pogodilo me jer sam prvi put se bas nadala da bude 🥺
Sretno ostalima ako piski jos koja 😘
Bella, evo borim se sama sa sobom za simptome ne znam sto bi rekla 🤣 lh su olafi, imam menga grceve, ( samo ujutro dok se probudim) osjecam se vlazno vec 2 dana, dobila bubuljice i jede mi se slatko 😅😅 svi simptomi kao da cu dobit M a ne kao da mi treba O 😂😂
Danas mi je 14 dc paaa nek je sretan, zaskocit cu muza navecer. Iako se ne nadam nicem jer sam svjesna da nista od toga, iako uvijek imam onu maluu bubicu u uhu koja mi govori sve je moguce .
Kako si ti? Vidim da cekas vjesticu, drzi se !
Šta sve mi žene prolazimo, simptomi T za vrijeme O,baš ti nije lako 😁🙈 al ajde,bar je 14dc pa ćeš malo slaviti ,lijepo ga proslavite😘😘 ❤
Cekam, svaki tren će stići. Ma pripremila sam se na to tako da, sam nek dođe da mogu dalje.
Dobro jutro 💕
Evo piskila test i bijeli je. Nema ni traga nicemu. Bas nista. Pogodilo me jer sam prvi put se bas nadala da bude 🥺
Sretno ostalima ako piski jos koja 😘
A baš mi je žao😖😖😖 znam taj osjećaj, drži se💖❤❤
Jutro pije se ☕ i cekam da muz napravi dorucak 😊😊😊
Buhtlica sretan ti 14dc samo vi to lijepo proslavite 🥳🥳🥳
Bella zao mi za m da je ipak dosla, nek sto prije prodje pa u novi dobitni ciklus ❤❤
Tloza ja sam si odmah zapjevala 🤣🤣 neka ide zivot ja se ne zurim...jer dobijam ponekad nekad izgubim....a novi je pocetak svaki novi dan 💪💪💪💪
.
Tko danas piski? 🥳🥳
.
Za ovaj mjesec opce nezz kad i dal je bila O jer me nije nis bolilo, samo sam lagano osjetila oba jajnika. Rekla bi da sam danas 3il4dpo
Nekak ne ocekuje nis od ovog ciklusa, bas smo ga zbrljavili 🤦♀️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Dobro jutro drage ženice,
Kako ste mi? Zapamtila da će danas nekoliko cura piškiti pa sam došla navijati i iščekujem pozitivne testove sa vama 😍
Bella vidim da očekuješ mengu, žao mi je draga ako je tako, neka onda dođe šta prije i da možeš u nove pobjede. Grlim te na najjače 🤗
Da vam javim da sam ovaj tjedan dobila nalaze hormona, TSH mi je 2,4, Vitamin D i Dheas su mi u ref.intervalu ali ipak na donjoj granici, i LH mi je 9.9 a FSH 8.2, ostalo je sve ok. Jedino je poželjno da FSH bude veći u odnosu na LH, ali s obzirom da je omjer skoro 1:1 mislim da je to ok, barem koliko sam pročitala. Sve u svemu zadovoljna sam, neću ići kod ginekologa sad, već ću otići u 6.mjesecu na redovnom pregledu gdje ću ponoviti papu.
Piškilice koje danas piške, držim vam fige da se sve već danas prebacite u zimske bebice ❤️🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji