Zuzuzujalice šaljem zagrljaje💕💕
Mare po kalendaru bi danas,ali po dužini lutealne nakon O bi zapravo sutra ili čak nedjelja.od 27-30 dana su mi većinom,ovisi koji dan padne O.
Netko je spominjao za spermiogram,mislim da ide na uputnicu liječnika i obavlja se u bolnici ali može i privatno i može se od doma donijeti,ali tipa u jako brzom roku nakon davanju uzorka i ako je pravilno skladišteno.
Drage moje u potpisu sve pise…. krecem u IVF prirodni pa cemo videti..,.❤️❤️❤️
Sretnooo🥰🤞🤞
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Predivno mi je citati ovaj forum i sudjelovati iz tog razloga sto ovo nije forum samo za savjetovanje dijeljenje iskustava vec ovdje ima toliko podrske i ljubavi, suosjecanja, emocija i svega svega, uvijek ste tu jedna za drugu, bas predivno...❤️❤️❤️
Ostanite jake i hrabre, sve je u snazi, zelji i ljubavi🥰💪
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Andela nek vam je sa srećom i da što prije dočekate plus ❤️❤️❤️❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bella 💗 draga hvala sta pitas za mene 😘
Menga mi je stigla nakon 25 dana... a inace je 29/30 🙄 sad sam 7DC, narucila sam trakice od Betty... vrag je odnio salu (doduse odavno 🙄) pa je bilo vrijeme za neke jeftinije varijante trakica 😬😁 evo danas se polako bude... Ali u pon idem na prvu folikulometriju u BetuPlus...
Malo sam zivnula kad je gadura prosla, ali i dalje me lose misli okupiraju, bas se bojim... bojim se rec sta se uopce bojim! Mrzim endo!!
Pocela sam setati... malo da skrenem misli ipak... i za cirkulaciju 😃
Zao mi je sta tebi dolazi gadura 😔 Nadam se da ce brzo proci kad vec mora doci... a onda u novu borbu, nema druge 💗💗🙏 Grlim 💗
Tu i tamo bi preletjela po stranicama, ako sam preskocila koji plus - cestitam od ❤!! Za sve vjestice i minuse mi je jako zao i susjecam cure drage s vama 💗
Andela sretno!! 🍀🍀
Ancio 😘 sretno 🙏
LazyO, Lori, Zujalica… hvala cure na rijecima ohrabrenja 😘 Nadam se da nisam nikoga izostavila 😊
Nego, Watson kako si?
Mislim da nisam vidjela da se javljala 🤔
Puse cure 💗💗
Skategirl jaoo ja sam juče bila preumornaaa. Ali rekla sam moramo 😂 onako sa polu zatvorenim ocima to nije ličilo ni na staa ,ali bar smo pokrili. Hahha 🤣Sandricak hahahha doslovno sam mogla lezat ko lutka pa nek on radi kaj oce, al cak ni za to nisam imala snage🤣🤣🤣
tloza pozlatile ti se rijeci❤️❤️
Marevjerujem da je iduci ciklus tvoj💪🏻💪🏻
ivajurjevic92 ja pijem od Solgara Folat 400cmg i trenutno doma imam od Enciana B-kompleks, razmisljam da kad to popim predjem na neki prenatal al ne znam jos koji
zoeeuzoeedrago mi je da je beta dobro, sad samo mirno, opusteno i cuvaj svoju mrvicu❤️❤️
Pitanje di su vasi muzevi isli radit spermiogram (ZG)? Tko daje uputnicu za to? Moj soc ginic ili dr opce?
Meni je doktorica opce prakse dala uputnicu,u dva sata je sve bilo gotovo, odnijeli uzorak ujutro nakon dva sata stigao mail s rezultatom
Moze doma to obavit i odnjet, ne mora tamo? To je odlicno bit ce mu lakse😂jos ga obradjujem da to ode napravit🙈 A di si to nosila?
Da može doma naravno tako je puno lakše međutim ja sam iz splita i nosili smo to u bolnicu,a vjerujemo da je tako i u zg,doktorica ce vam reći di odnit
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Pozdrav cure. Danas sam treći dan poslije O tako da sam u fazi čekanja,tek danas osjetim da su prestala bockanja desnog jajnika. Tri dana sam to osjećala. Jooj,tako želim bebicu i svima Vama isto 🥰 ali ja nešto osjećam da će biti kad tad jer uvjek se nekako vidim kad sklopom oci kako guram kolica i imam svoju curicu mada i da bude dječak,isto bi mi bilo nego nekako uvjek ispred očiju mi je curica,ma daj Boze samo da bude,nebitan je spol
31god
Pokusavamo od 10/20
Hvala curke, ma malo mi je dan bezveze 🙂
.
Lavanya jako mi je drago sto si se javila ❤️ Ufff, i ja sam naivno kupovala skupi Clearblue, ovaj put sam se opskrbila Amazonkama 🙂 tako da razumijem, skup je to sport. Super vijest za folikulometriju, nadam se da ce biti uspjesna i da ce ti donijeti plusic ovaj ciklus 🙂
.
Ja, iskreno, svaki put kad pomislim da sam si prokuzila ciklus, prevarim se. Mislila sam da ce mi Clearblue ovulacijske biti precizne, dobila smajli, za 4 dana kod ginekologa mi kaze da tek treba stupiti O. “Ulovila” sam da mi lutealna traje 15 dana, cim dam to utvrdila, vec mi je sljedeci ciklus bila 17 dana. Da ne pricamo o moja 2 “pika” ovaj mjesec 😂 ne znam sto bih rekla, kao da sam sama sebi misterija.
Hojla curke.. bome sam danas dosta toga propustila.. danas ludnica na poslu pa nisam stigla biti tu..sad napokon sjela i krenula citati.
Vidim da ima nekih beta tu 😀
Curke kako mi stojite? 😀😀
Evo ja prijavljujem da sam danas 7dc. Jucer mi završila vješticam i napadam s lh trakicama.
Dosadno vrijeme je završilo, sad kreće akcija 😀
Jedan veliki zagrljaj svima 😘
Jooj kako sam se iznervirala saad. Napisala sam nesto i kliknem slučajno na reklamu i sve se izbrišee. 😭😭
Ceo dan sam bila kod sveki sveje (svekrve) i nisam nista stigla da procitam. 💋❤
Ginny ovulacija mi je inače od 13. Do 15. Dc. Retko nekad bude in12.dc ili cak i 17.dc. najčešće je 14. I 15. U principu redovno. Videcemo sad.
Zoeeuzoee super za bazalnu 🤞💋
Ancio super piik 🤞 super sto ste pokrili I srecan 14.dc 🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰 pozz i za Monsteruu ❤💋
Zuzuzujalice ne budi tužna. Neka to pikanje bude implantacija , drzim fige 🤞❤
Anabelaaaa kiss i za tebee 💋❤
Ivajurjevic92 🤗💋❤
Marinci 🤗💋❤
Butterfly564 hej ja npr pijem samo elevit, dr mi je rekao da on ima dovoljno folne ,da ne moras pored toga da pijes jos i folnu. 💋❤
Sarita_00 kako ti je koleno ?❤💋
Andela111 Zelim ti puno srecee. ❤
Lavanya 🤗❤
Nina5 ja sad skoro svako veče sanjam dve crtee. Eeeh 😩🤞❤
Rea srećno sa trakicama. Mene moje zezajuu 🤦♀️😩🤣❤
Garava Lepo sto si se javila. Mirnu i urednu trudnoću ti zeliim. ❤
Marre Pa sto se tice trakica msm da su one u redu, samo sam ja kriva jer sam pisnula kad sam bila dobila znas. I onda sam zbunila i sebe i vas. Msm da ce krenuti da tamni sutra prekosutra. Planiraš li ti da pocnes sa lh ? 💋💋❤❤❤
Pozdrav za svee 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji