Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    14. Studeni 2021. 12:11

A nista krećem se i ja ponovno nalijevati s vrkutom, a možda kupim i macu kad je već toliko hvalite 😄
    E cure moje drage ja vam se bacam ozbiljno sad na posao, nema preskakanja vise od jednog dana 😅 jos nisam dosla sebi, jučer sam popila tabletu za bolove - sve me snaslo... glava, sinusi ,jajnici .... Bas si mislim kako sam si cijela jadna i nemam nikakvu motivaciju za sljedeći tjedan. Bas nemam nikakve radosti i energije u sebi. 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

zoeeuzoee
    14. Studeni 2021. 12:38

Bokic cure,ovaj mjesec nam fakat nije bas neki,al ja se nadam da ce sljedeci biti bolji i da ce nas docekati bozicno cudo🥰 sretno svima
    Nego koje vutamine koristite?
    Ja sad trenutni novalac prenetal

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

mina234
    14. Studeni 2021. 12:38

BlairWaldorf

A nista krećem se i ja ponovno nalijevati s vrkutom, a možda kupim i macu kad je već toliko hvalite 😄
    E cure moje drage ja vam se bacam ozbiljno sad na posao, nema preskakanja vise od jednog dana 😅 jos nisam dosla sebi, jučer sam popila tabletu za bolove - sve me snaslo… glava, sinusi ,jajnici …. Bas si mislim kako sam si cijela jadna i nemam nikakvu motivaciju za sljedeći tjedan. Bas nemam nikakve radosti i energije u sebi. 😑

Ja sam takva kad god dobijem u ovim danima bi odustala od svega pa.kad ugledam da ona prolazi e onda moje ludilo nastaje i pred men iščekivanja velika jesam li gledam i najmanji detalj umislim više stvari i kad je ugledam dobro mi nije.. a prije nje uzmem sig jedno 4 testa i naravno neg su I vidim nema ništa ali i dalje ma možda je rano voljela bi da se malo opustim ali ne ide 😣😣😣

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

Mama_andjela
    14. Studeni 2021. 15:20

Trudnice:
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 9 dana kasni ❤
    Baarbaraa34 17.11. - 3 dana ❤️
    .Mila. 18.11.- 4 dana ❤️
    Reaa 22.11. - 8 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
    Zoeeuzoee 07.12. - 23 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 24 dana ❤️
    Nina23 09.12. - 25 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 28 dana ❤️
    Mama_andjela 19.12. - 35 dana ❤
    BlairWaldorf..
    Lavica.. 
    Inna92 ..
    Mina234….
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee  
    Zuzujalica
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Zdravo cure 😊🥴 Izvinite ako sam nekog na listi promasila, zaboravila izbrisati i sl, danas mi nije moj dan 🤮 Nedjelja bezvezna, kao i prosli mjesec, M stigla sinoc, imali smo odnos prije i vidjela sam kao malo smedje i tacno sam osjetila da ce doci, i nazalost je. Bas sam onako bezveze, znate i same, ne moram vam nista opisivati, kao sto Blair kaze, motivacija i volja nula bodova. Stomak i ledja me bole, jedva cekam da mi ovo prodje. Planiram otici doktoru poslije ovog na pregled, nisam vec 4 mjeseca bila, cisto da pitam sta misli zasto mi ae zadnjih 15ak dana ciklusa desava i probadanje i bol u jajnicima, da li nakon pilula sad tako tijelo reaguje ili ima nesto drugo. Uglavnom ja se nadam da ce imati neke pametne savjete i da ce nam sledeci mjesec biti dobiti. Ovo sad uzas, isplakala sam se sinoc bas bas, odmah mi svasta prodje kroz glavh, crnih misli mi ne manjka danas😕😕😕 Nadam se da cu sledeci mjesec uci u ovo sve stabilnija, da ne pratim vise glupe simptome, dosta su me namucili🙄 
    .
    Blair, bravo, cim prije u novu akciju kreci, nema pauze😊
    .
    Mina, obzirom da dosta toga pijes, mozda da izbacis uvin caj sada, brusnica ti je okej i u trudnoci a uvin caj mozda bolje da izbjegavas. Imas to sve ostalo za koristenje i po meni sasvim okej😊
    .
    SamoJa, napokon lijepa vijest u ovoj grupi. Drago mi je da se srculence cuje. Sada mozes biti malo mirnija, sve se poklapa kako treba. Uzivaj dalje draga, zelim da imas jednu finu trudnocu aa sto manje brige i stresa i da stigne mali smotuljak ziv i zdrav❤

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Reaa
    14. Studeni 2021. 15:29

Joj cure moje žao mi je zbog M, vještica glupa nek je zadnja !! ❤❤
    Malo sam vas zapostavila od petka, ali nisam baš imala puno vremena. 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

mina234
    14. Studeni 2021. 15:40

Mama_andjela

Trudnice:Atina
    Marta
    SamoJa➕Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂
    Lekaa05.11. - 9 dana kasni ❤
    Baarbaraa3417.11. - 3 dana❤️
    .Mila.18.11.- 4 dana❤️
    Reaa22.11. - 8 dana❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC🍂
    Zoeeuzoee07.12.-23 dana❤️Lion3208.12.- 24 dana❤️
    Nina2309.12. - 25 dana❤️
    Buhtlica12.12. - 28 dana ❤️
    Mama_andjela 19.12. - 35 dana ❤
    BlairWaldorf..Lavica..Inna92 ..Mina234….Malina_30..Kamilica ..AmelieeZuzujalicaDeliaNinachLoza.Zdravo cure 😊🥴 Izvinite ako sam nekog na listi promasila, zaboravila izbrisati i sl, danas mi nije moj dan 🤮Nedjelja bezvezna, kao i prosli mjesec, M stigla sinoc, imali smo odnos prije i vidjela sam kao malo smedje i tacno sam osjetila da ce doci, i nazalost je. Bas sam onako bezveze, znate i same, ne moram vam nista opisivati, kao sto Blair kaze, motivacija i volja nula bodova. Stomak i ledja me bole, jedva cekam da mi ovo prodje. Planiram otici doktoru poslije ovog na pregled, nisam vec 4 mjeseca bila, cisto da pitam sta misli zasto mi ae zadnjih 15ak dana ciklusa desava i probadanje i bol u jajnicima, da li nakon pilula sad tako tijelo reaguje ili ima nesto drugo. Uglavnom ja se nadam da ce imati neke pametne savjete i da ce nam sledeci mjesec biti dobiti. Ovo sad uzas, isplakala sam se sinoc bas bas, odmah mi svasta prodje kroz glavh, crnih misli mi ne manjka danas😕😕😕 Nadam se da cu sledeci mjesec uci u ovo sve stabilnija, da ne pratim vise glupe simptome, dosta su me namucili🙄
    .
    Blair, bravo, cim prije u novu akciju kreci, nema pauze😊
    .
    Mina, obzirom da dosta toga pijes, mozda da izbacis uvin caj sada, brusnica ti je okej i u trudnoci a uvin caj mozda bolje da izbjegavas. Imas to sve ostalo za koristenje i po meni sasvim okej😊
    .
    SamoJa, napokon lijepa vijest u ovoj grupi. Drago mi je da se srculence cuje. Sada mozes biti malo mirnija, sve se poklapa kako treba. Uzivaj dalje draga, zelim da imas jednu finu trudnocu aa sto manje brige i stresa i da stigne mali smotuljak ziv i zdrav❤

Hvala puno pa kontam da je izbacim dosta sam je pila 
    Dodaj me da ne dodje 9.12 što se nadam da neće doći 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 i ni jednoj od nas neka ne dodje dok ne zagrlimo svoje malo čedo ☺☺☺😍😍😍

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

BlairWaldorf
    14. Studeni 2021. 17:56

Žao mi je mama anđela 😓 što se više ponadaš to je onda razočaranje gore, a i same znate da sam ja mislila da je to to ovaj mjesec 🤷 😶 mislim da će mi se raspolozenje popraviti čim M prođe, ili prije, ako u meduvremenu dobijem na lotu... 😅
    Ugl... Ja od simptoma ODUSTAJEM definitivno. Nema mi smisla! Ovaj prečudan ciklus su bili prisutni, a kad ono ništa tako da se više ne želim patiti u tom smislu 🙄 jedino što mogu napraviti je biti vrijednija i to je to. 
    Danas mi muž kaže da me ne može više gledati ovakvu i da me moli da si odem nešto kupiti ( zna da me šoping uvijek oraspolozi 😂)

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    14. Studeni 2021. 17:57

Zoee i ja pijem novalac prenatal 😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    14. Studeni 2021. 21:54

Mina i Kejsy, dodajem vas sutra na listu i neka nam ovo svima bude zadnja M, is is, malo da se bavimo mucninama, da gledamo stomacic kako raste😍😍
    .
    BlairWaldirf, o znam, sto se vise nadas sve je gore. A ne znam kako cu eto, i prosli mjesec sam imala neke simptome, sad je doslo jos novih sto me dodatno zbunilo, ne znam kako da ih ignorisem eto, potruditi cemo se max. Sad planiram cak uvesti neki rezim zdrave ishrane ako skupim hrabrosti, i da radim kakve vjezbice. Tako sam i proslu trudnocu i bas sto sam krenula 20 dana, saznam da sam trudna🤣🤣 A sto se tice sopinga, cekam sutra dva dzemperka da mi dodju, maaalo ce me utjesiti😁😁 Ne u velikoj mjeri ali bolje ista nego nista😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    14. Studeni 2021. 21:55

Buhtlica se dugo nije javila. Znam da je i ona spominjala neke setnje, pa da vidim jel otpocela, da me motivise😊😊😁😁

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.