Ancio sretan ti 14dc! Čekamo te za desetak dana s lijepim vijestima :))
Anabel sretno :)
Joooj stao mi mozak, ne mogu se sjetiti tko je pisao za betu da je dobra? Sad ću se vratiti nazad, ali prije svega odlično! 🤗
Zuzujalice ponovit ću što sam rekla i Marty, i kad je loš dan uvijek se možemo svi ovdje ispuhati. Ne moraju druge cure ništa komentirati, ali vjerujem da će svaka od nas uvijek biti podrška kad treba i kad ne treba. Ako ti je potreban odmor i tišina to je okej, ali nemoj misliti da ćeš kvariti raspoloženje ovdje :)
.
Prijedlog: ajmo uvest neke kaznene bodove za cure koje "ne žele kvariti raspoloženje ovdje kad imaju loš dan". 😂 Neeeeema kvarenja raspoloženja, pa zajedno smo u ovome ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Zoeeuzoee isprike! Baš mi je stao mozak 🙈 čestitam, drago mi je za super betu :)) sad sr opusti i uživaj u trudnoći ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ajme cure, nadam se da vam nisam dosadna. Ako sam 17. ovulirala je li m9guce da je vec implantacija bila? Sada sam vidjela svijetlo smedji iscjedak.. Sto vi mislite?
To će ti biti krv od ovulacije. To je normalno kažu.
A i to bi bio siguran znak da je ovulacija zavrsila?
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Imate li neku preporuku za folnu kiselinu? Mislim od koje firme i to.. Ili to nije bitno uopce?
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Elevit, ima sve moguce vitamine koji su potrebni plus folna kiselina. Preporuka vecine ginekologa. Moj prijatelj je gibekolog u petrovoj i takoder mi je te preporucio.
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Elevit, ima sve moguce vitamine koji su potrebni plus folna kiselina. Preporuka vecine ginekologa. Moj prijatelj je gibekolog u petrovoj i takoder mi je te preporucio.
Ee da super, hvala ti😊
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Imate li neku preporuku za folnu kiselinu? Mislim od koje firme i to.. Ili to nije bitno uopce?
Ja koristim Solgar 😊
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Hej cure!
Ovaj tjedan mi ne traje 5 dana, nego 15. Stalno nešto, nikako stići sve. Još su me opet tablete uspavale. Al ajd, petak je 😁
Mare žao mi što je M došla 😔 Baš je nekako sve zvučalo dobro. Šaljem ❤️❤️❤️❤️
Bella tebi isto ❤️❤️ i da dođe čim prije ako već mora doći.
Anci i Lindsay vama isto ❤️❤️
Ma svima ❤️❤️❤️❤️ Baš sam danas puna ljubavi 🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ajme cure, nadam se da vam nisam dosadna. Ako sam 17. ovulirala je li m9guce da je vec implantacija bila? Sada sam vidjela svijetlo smedji iscjedak.. Sto vi mislite?
To će ti biti krv od ovulacije. To je normalno kažu.
A i to bi bio siguran znak da je ovulacija zavrsila?
To svakako.
Nista onda moram cekati jos 2 mjeseca🙄 taman da se jos dobro pripremim i ubodem kako treba hahah
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Angel. A bemu misa sta je tu je.. Nadamo se sljedećem ciklusu da je plodonosan..., 🤞🤞🤞a sta se tebe tiče ne copraj se unaprijed... Vjeruhem u tebe i bez toga da ce i tebi talo biti... Ti si nam jos u dobrim simptomima (kojih nemaš za M) neka tako i ostane... Znači def se nesto razlikuje ovaj ciklus? Ujutro pipneš odmah ha ha? 😇😇😇🤞🤞🤞
Skategirl i ja vjerujemmm🤞🤞🤞💓💓
Anciooo sretan ti 14dc građanska duznost i to.... 🔝🔝🔝💓
Zuzujaliceeeee nema tu da beko kvari raspoloženje... Zato smo i tu da se bodrimo i podrzavamo... Samo ti bama piši kako se osjećaš pa makar da ti samo netko i srce stavi💓💓💓
Saritaaa💓💜💓💜 zvucalo je daa... Al samo polako cekajte vi da vidize sta vam ja u sljedećem ciklusu pripremam... 🤣🤣🤣🤣 Ja već sad imam simptome za sljedeći mjesec🤣🤣🤣💓💓💓
Bella moja... Tako je kako je. Makar je bilo dobro nadati se do zadnjeg.. Idemo ponovno sa vise sreće 🤞🤞💜💜
Sta se tiče testa napravi kako osjećaš...a znači jos ti nije dosla? Inače zna kasnit ili?? Hmhm
Marty dušo kako si nam ti? Sigurno puna obavezica💜💜saljem pusu i zagrljaj... Nadam se da ces nam s plusićem se javiti💓💓
Sandričakfalissss💓💓💓 nadam se da si dobro i cekamo tu tvoju trakicu oko 3 4 sta si rekla pišnuti😇😇😇
Upssss sad sam vidila da sam propustila tvoj post... Sramim se i zao mi jeeee😲😲Krenut će to tamniti sigurno... Mada mene bune te tvoje trakice da ti pravo kažem... Ili ja nisam jos u tome dobra pa se ne kuzim dovoljno...😣😣😣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji