Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    19. Ožujak 2021. 16:00

zoeeuzoee

Bokic zenice, dosel mi je nalaz beze 840 je veli gin da je to vredu da dobro beta raste pa sam sad malo mirnija
    Znaci to bi bilo 3,4 tjedna zato se nije vidlo kak treba

Divota aa draga

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• skategirl
    19. Ožujak 2021. 16:18

Sandričak

Skategirl jaoo ja sam juče bila preumornaaa. Ali rekla sam moramo 😂 onako sa polu zatvorenim ocima to nije ličilo ni na staa ,ali bar smo pokrili. Hahha 🤣

Sandricak hahahha doslovno sam mogla lezat ko lutka pa nek on radi kaj oce, al cak ni za to nisam imala snage 🤣🤣🤣
    tloza pozlatile ti se rijeci ❤️❤️
    Mare vjerujem da je iduci ciklus tvoj 💪🏻💪🏻
    ivajurjevic92 ja pijem od Solgara Folat 400cmg i trenutno doma imam od Enciana B-kompleks, razmisljam da kad to popim predjem na neki prenatal al ne znam jos koji
    zoeeuzoee drago mi je da je beta dobro, sad samo mirno, opusteno i cuvaj svoju mrvicu ❤️❤️
    Pitanje di su vasi muzevi isli radit spermiogram (ZG)? Tko daje uputnicu za to? Moj soc ginic ili dr opce? 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

19. Ožujak 2021. 16:25

Drage cure 😍
    Citam, pratim, samo sam non stop u nekoj zurbi pa nisam pisala.
    Ancio lijepo te vidjeti ❤️ Bome lijep pik - akcija!! 🥰
    .
    Ja sam danas nekako bas tuznjikava, pa vam ne zelim kvariti raspolozenje. Sretan dan oceva svim vasim boljim polovicama. Ocevima koji to vec jesu, onima koji ce tek biti ❤️ 
    .
    Mene danas nekako malo-malo pikne s lijeve strane jajnika ili maternice, ne znam ni ja. Bojim se da je opet jedan od mojih ludih ciklusa i da mi ne dode M prebrzo. 

19. Ožujak 2021. 16:32

Slatka moja Ancio ❤️❤️❤️❤️❤️
    Drzim ti najvece figice na svijetu 🥰🥰🥰

Marinci
    19. Ožujak 2021. 16:45

skategirl

Sandričak

Skategirl jaoo ja sam juče bila preumornaaa. Ali rekla sam moramo 😂 onako sa polu zatvorenim ocima to nije ličilo ni na staa ,ali bar smo pokrili. Hahha 🤣
    Sandricak hahahha doslovno sam mogla lezat ko lutka pa nek on radi kaj oce, al cak ni za to nisam imala snage🤣🤣🤣
    tloza pozlatile ti se rijeci❤️❤️
    Marevjerujem da je iduci ciklus tvoj💪🏻💪🏻
    ivajurjevic92 ja pijem od Solgara Folat 400cmg i trenutno doma imam od Enciana B-kompleks, razmisljam da kad to popim predjem na neki prenatal al ne znam jos koji
    zoeeuzoeedrago mi je da je beta dobro, sad samo mirno, opusteno i cuvaj svoju mrvicu❤️❤️
    Pitanje di su vasi muzevi isli radit spermiogram (ZG)? Tko daje uputnicu za to? Moj soc ginic ili dr opce?

Meni je doktorica opce prakse dala uputnicu,u dva sata je sve bilo gotovo, odnijeli uzorak ujutro nakon dva sata stigao mail s rezultatom 

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• ivajurjevic92
    19. Ožujak 2021. 16:48

ivajurjevic92

Curke nisam bila par dana, M i njene cari 🤣
    Zao mi je cura koje su dobile M, znam kako im je 😞 i ja sam se do zadnjeg dana nadala. Nadam se da se svi selimo poslije ovog ciklusa u zimske bebe i za Bozic dobijemo najbolje poklone ❤️
    Htjela sam vas pitat, jer vidim da neke piju folnu i slicno, ja do sad nisam pila nikave vitamine, prakticiram unositi povrcem i vocem, pa me zanimq koje koristite i mozete mi preporuciti ?
    Hvala 🤮

Joj cure tek sad skuzila ovaj smajlic 🤮 
    Sorry htjela sam ovaj staviti 🥰
    Bas mi je glupo 😢😞

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

• skategirl
    19. Ožujak 2021. 16:51

Marinci

skategirl

Sandričak

Sandricak hahahha doslovno sam mogla lezat ko lutka pa nek on radi kaj oce, al cak ni za to nisam imala snage🤣🤣🤣
    tloza pozlatile ti se rijeci❤️❤️
    Marevjerujem da je iduci ciklus tvoj💪🏻💪🏻
    zoeeuzoeedrago mi je da je beta dobro, sad samo mirno, opusteno i cuvaj svoju mrvicu❤️❤️

Meni je doktorica opce prakse dala uputnicu,u dva sata je sve bilo gotovo, odnijeli uzorak ujutro nakon dva sata stigao mail s rezultatom

Moze doma to obavit i odnjet, ne mora tamo? To je odlicno bit ce mu lakse 😂 jos ga obradjujem da to ode napravit 🙈 A di si to nosila? 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

anabelaaaa
    19. Ožujak 2021. 16:59

Curke, kako ste mi?
    Plusica ima novih,vidim.
    Nisam upratila cure sve q svejedno cestitke .❤
    Ja sam jos malo na' čeki'...Dobila sam jos neku terapiju pa ponovo kontrola 15.04..
    Nadamo se nekad tad I transferu...🤗
    Uglavnom dobro sam,sve ide kak treba..
    Povremeno uletim na forum.a imam cure koje mi na fb jave desavanaj cura s kojim sam se pratila.
    Pisa za sve I istrajte do kraja ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    19. Ožujak 2021. 17:00

*pusa😂😂😘

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    19. Ožujak 2021. 17:05

Anabelice, Anci drago mi je  što ste mi dobro💖💖😘😘držim vam🤞🤞🤞🤞 na najjače❤❤❤ Anci sretan 14dc,proslavi ga😎😁😘😘
    Zoeeuzoee super za betu ,odlicno😘😘 radnu miru dalje💖
    Marty kako je kod tebe?
    Odustajem od sutrašnjeg testa... radit cu ga samo ako zakasni nekoliko dana. Nisam uopće raspoložena za test,boli me trbuh ko inace,malaksala sam ko inace i to je onaj osjećaj kad nikak da procuri.  Nemojte zamijeriti😬😬😬💖 curkama koje će ipak pišnuti ,svu sreću🤞🤞😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.