Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reaa
    10. Studeni 2021. 12:14

Mama_andjela

BlairWaldorf

Reaa

BlairWaldorf

Danas baš osjetim kao neku vrućinu u jajnicima, ne znam kako da to opišem ali bojim se da bi mogla baš zbog tog simptoma dobiti M. 😑

Nadam se da nije do M nego da je to simptomcek

🤞 ne znam jel do psihe jer se bliži datum M pa se sad pribojavam toga i osluškujem tijelo po pitanju nje… Eh ako dobijem sljedeći mjesec odustajem od simptoma jer onda zaista nemaju smisla 😂

Definitivno i ja odustajem, jer i prosli mjesec i umor, spavala ko medo, i vrtoglavica i iscjedak i opet nista, sad imam izrazeniju mucninu, bol u ledjima i stomaku samo kad se saginjem dosta, i jajnici ponekad bocnu, grudi takodjer ponekad pecnu, to je sve. Sad sam evo tek doruckovala, i kafu sam jutros popila, dal me i to jos dodatno zeznulo, pojma nemam. Bas sam ono ni tamo ni vamo, toliko to zelim, a toliko se bojim da je sve ovo samo lazno. Ranije me pred M stomak zaboli, dan prije nego cu dobiti i to je sve, a sad uzas cc
    .
    Reaa, ja cu se potrduiti da test ne radije prije nego li okasni. dakle 35i dan ciklusa nedjelja i ako tad ne dodje, u ponedjeljak ga radim, pa budemo vidjeli. Ima jos par dana, moze se svasta desiti

onda držim fige za ponedjeljak

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Reaa
    10. Studeni 2021. 12:16

BlairWaldorf

Reaa

BlairWaldorf

Danas baš osjetim kao neku vrućinu u jajnicima, ne znam kako da to opišem ali bojim se da bi mogla baš zbog tog simptoma dobiti M. 😑

Nadam se da nije do M nego da je to simptomcek

🤞 ne znam jel do psihe jer se bliži datum M pa se sad pribojavam toga i osluškujem tijelo po pitanju nje… Eh ako dobijem sljedeći mjesec odustajem od simptoma jer onda zaista nemaju smisla 😂

onda ćemo se strpiti i nadat se da će sve biti ok i da M neće doći.. jer grcici boluckanja ili slična stanja kao pred M mogu biti ista kao i za T ... tako da ćekamo 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

BlairWaldorf
    10. Studeni 2021. 12:19

Ja možda već danas jer sam danas  bas na nekakvoj prekretnici i nervozna sam prilično jer ne znam što je. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• .mila
    10. Studeni 2021. 12:25

mama_andjela, dodaj me na listu kad stignes <3 (ne)ocekivana je 18.11., jos 8 dana...

Od nekih trenutnih simptoma (23. dan ciklusa), povremeno blago probadanje, od jutros blaga temperatura, oko 37°C. Pokusat ću se strpiti još bar 4-5 dana pa uraditi test. U prošloj trudnoci sam imala negativan test na 25. dan ciklusa, i blagu crticu 2-3 dana poslije...

Drzim fige svima :)

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

Reaa
    10. Studeni 2021. 12:26

.mila.

mama_andjela, dodaj me na listu kad stignes &lt;3 (ne)ocekivana je 18.11., jos 8 dana…

Od nekih trenutnih simptoma (23. dan ciklusa), povremeno blago probadanje, od jutros blaga temperatura, oko 37°C. Pokusat ću se strpiti još bar 4-5 dana pa uraditi test. U prošloj trudnoci sam imala negativan test na 25. dan ciklusa, i blagu crticu 2-3 dana poslije…

Drzim fige svima :)

držim fige za testove.. jel znaš kad ti je bila O

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Lota 🌼
    10. Studeni 2021. 12:27

Reaa

Lea06

Pozdrav cure :)
    Zanima me, kada ste krenule na pretrage nakon spontanog ? Meni se ponovio dva puta, sad mi je trenutno drugi dan krvarenja (ciscenja), pa lagano vec planiram pretrage, samo ne znam kada je vrijeme za to, pa bi mi vasa iskustva pomogla.
    Hvala i sretno svima u pripremama za ➕

Hej žao mi je zbog 2 spontana 😥😥 ja sam u pretrage išla nakon što sam dobila prvu M nakon medikamentoznog. Isla sam na svoju ruku , da ne prolazim ponovo kroz isto. Obavila sam detaljan pregled kod ginekologa( ponovila papu), isla kod hematologa ( isla provjeriti sva moguca krvna stanja, i na autoimune bolesti kao i na trombofilske mutacije - hematolog mi je super i stvarno se potrudio i sve napravio i vise od onog što sam mislila a nisam isla privatno), također sam provjerila i hormone ponovo i štitnjaču, kako imam problema s cirkulacijom sam isla provjeriti da nemam i tu neke probleme - imam sindrom hladnih ruku. Po preporuci od jednih i drugih pijem baby aspirin. Također dragi planira napravit spermiogram po trazenju ginekologice ( a nikako da uspije napraviti jer preko tjedna radi van Hr pa ga nema). Ja planiram jos napravit cervikalne briseve. Eto to je samo dio . ☺

Kako sam uspjela smetnuti ovu poruku 😨 sad sam ju tek slucajno vidjela, jos si mislim "ma jel moguce da me nitko nike dozivio" 😅
    Hvala ti puno na odgovoru, puno znaci. Odlicno, znaci sad kad prestanem krvariti nakon te tablete, cekam M i lagano na pretrage. A reci mi molim te, za taj spermiogram, gdje se to ide ? Znaci uputnicu mu treba dati moj gin.? 
    I ja imam jaaako losu cirkulaciju i sklona sam modricama i nekim cistama po tetivama i niskom tlaku, sad jel to mozda upucje na nesto ili je vjv., uzrok bio hematom u oba puta,  jer sam ga u obje trudnoce imala, ne znam. 
    Uf, nista, oboruzat se strpljenjem i cekati. 😁

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

• .mila
    10. Studeni 2021. 12:43

Trebalo bi da je bila negdje 15. dan ciklusa (danas bi bilo 8DPO), ako nisam pogresno shvatila LH trakice (pozitivne su bile 14. i 15. dan ciklusa, 16. dan vec nije bilo druge crtice. 
    Odnosi 11., 13. i 15. dan...

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

Mama_andjela
    10. Studeni 2021. 12:45

BlairWaldorf, drzim fige da bude plusina, zenoo  Ako vec ima nesto, s obzirom na tvoj ciklus, danas bi vec trebalo pokazati 
    .
    Reaa, hvala puno 
    .
    Mila budem te dodala sutra. Sretnoo, da ti ovaj mjesec bude dobitni 
    .
    Lea06, ja sam te dozivjela ali nazalost nisam znala odgovor pa tako da nisam htjela ni da se mijesam i da pisem nesto sto je suvisno.  Nadam se da ce pretrage biti dobitna kombinacija, da pocnes korititi neku terapiju koja ce uciniti da taj sada spontani bude ujedno i zadnji. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Lota 🌼
    10. Studeni 2021. 12:51

Mama_andjela

BlairWaldorf, drzim fige da bude plusina, zenooAko vec ima nesto, s obzirom na tvoj ciklus, danas bi vec trebalo pokazati
    .
    Reaa, hvala puno
    .
    Mila budem te dodala sutra. Sretnoo, da ti ovaj mjesec bude dobitni
    .
    Lea06, ja sam te dozivjela ali nazalost nisam znala odgovor pa tako da nisam htjela ni da se mijesam i da pisem nesto sto je suvisno.Nadam se da ce pretrage biti dobitna kombinacija, da pocnes korititi neku terapiju koja ce uciniti da taj sada spontani bude ujedno i zadnji.

Hvala ti hvaalaa 💕
    Ma jasno, jos sam svjeza u tome, a nije da je ginekolog bas susretljiv, pa mi se cini da cu vjerojatno vecinu morati sama odraditi. Njihova politika je jos jedan i ides na pretrage, ja ne zelim jos jedan stoga nastojim nekako sama dokopati sto sve treba i da se sto prije druzim s vama i odbrojavam do neocekivane menstruacije.  😁 nadam se da ce taj period ubrzo doci. A vama zelim svu srecu da se umjesno M ukaze + 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Reaa
    10. Studeni 2021. 12:56

.mila.

Trebalo bi da je bila negdje 15. dan ciklusa (danas bi bilo 8DPO), ako nisam pogresno shvatila LH trakice (pozitivne su bile 14. i 15. dan ciklusa, 16. dan vec nije bilo druge crtice.
    Odnosi 11., 13. i 15. dan…

onda Ti je na 16dc bila . i da si danas 7dpo. Jer meni je pozitivna lh bila, odnosno pik bio sad u nedelju , u ponedjeljak je bila O i danas sam 2dpo.
    Moram pitat jer mi je lakse pratiti dpo nego kad pišeš dc.I koje lh trakice si koristila? 
    piškit možeš već i na 9dpo, ali nek te ne razočara ako nema ničeg to ne znači da nisi uspjela nego da je Implatacija bila kasnbija. sretno

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.