Ninach, neka vjestica zavrsi cim prije i da idete u lov na nove plusice
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
https://ibb.co/cD92626
😳😳😳😳
Haaaloo bre, sta ja to vidimSvidja mi se to sto vidim, super, cestitam i nadam se da ce sve biti u najboljem redu. Zaboravila sam detalje, kad ono trebas dobiti, simptomi, kakve si fore koristila? Pricaj nam sada
Evo tresem se...
Sad bi trebala dobiti i osjećam se kao i da hoću... 😩🤯
Simptomi nikakvi, osim tih laganih grčeva kao da ću dobiti! Odmah sam zvala gin jer sam u panici, naručila me na pregled, ali još je prerano i rekla je da sad samo možemo čekati... Nikakve fore, uhvatili smo pik, doooobro se posvađali... Tek sutradan se pomirili i to je to!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
😳😳😳😳
Haaaloo bre, sta ja to vidimSvidja mi se to sto vidim, super, cestitam i nadam se da ce sve biti u najboljem redu. Zaboravila sam detalje, kad ono trebas dobiti, simptomi, kakve si fore koristila? Pricaj nam sada
Evo tresem se…
Sad bi trebala dobiti i osjećam se kao i da hoću… 😩🤯
Simptomi nikakvi, osim tih laganih grčeva kao da ću dobiti! Odmah sam zvala gin jer sam u panici, naručila me na pregled, ali još je prerano i rekla je da sad samo možemo čekati… Nikakve fore, uhvatili smo pik, doooobro se posvađali… Tek sutradan se pomirili i to je to!
Nema veze, grcevi su sasvim okej, linija se fino vidi, tako da ja vjerujem da ce to sve biti u redu. Cekamo i drzimo fige do pregleda. Nema stresiranja, pomisljaj samo da ce sve biti u redu i budi zahvalna i sretna sto je do toga doslo Super, znaci pik ulovljen na vrijeme, bas mi je drago.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pozdrav imaala sam zadnji odnos 13.10 nezasticen s tim da ja i moj partner planiramo trudnocu i danas sam trebala dobit mensteuaciju sto se i desilo dosla je ali pomalo cudna smeđkasta i svijetlo crvena manji bol u donjem dijelu trbuha. Da li je ko inao iskustva sa tim s tim da se prvi put susrecem s tim. 😮
Samoja cestitam tiii🥰🥰
Vidis, samo malo strpljenja je trebalo i stigla je tvoja duga🌈
Nek je uredna i skolska trudnoca🍀
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Evo tresem se…
Sad bi trebala dobiti i osjećam se kao i da hoću… 😩🤯
Simptomi nikakvi, osim tih laganih grčeva kao da ću dobiti! Odmah sam zvala gin jer sam u panici, naručila me na pregled, ali još je prerano i rekla je da sad samo možemo čekati… Nikakve fore, uhvatili smo pik, doooobro se posvađali… Tek sutradan se pomirili i to je to!
Ceeeestitaaam 😍😍😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
😳😳😳😳
Ajme! Ajme! Ajme!
Svratila sam u pravo vrijeme ❤️❤️❤️ cestitaaaam!!!
Baaaas mi je dragoo!! 🥳🥳🥳
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ninach,neka vjestica zavrsi cim prije i da idete u lov na nove plusice
Ma znam,ne može se sad tu nista osim očajavati. Taj dio sam odgulila,pomirila se sa situacijom i idemo dalje.hvala ti na rijecima podrške 🤗🥰
SamoJa čestitam ❤️ dugica mala, predobro 🤩 neka trudnoća bude školska ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.