Jutro cure. Jucer na pregledu potvrdena ovulacija. Tocno na 15 dan. Sad odbrojavamo 🤞.
Reko ginic piski test 1.11. Al sve mi znamo da cu prije hihihih 😁🤭

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Jutro,jutros sam dobila vješticu.takomda maknite me s liste cekanja,hvala svima
Idemo dalje hrabro🥰

Ja bi voljela isto biti na listi ako nije problem :)
Za ne dobit sam 6.11.🥰

BlairWaldorf, da, da, naredni tjedni su kljucni, nadamo se novim plusicima u novembru
.
Lion32. budem te dodala sutra, nema problema
.
Ina85, supeeer Cekamo i drzimo fige da se sada ulovi plusic i da sve krene kako treba
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
https://ibb.co/cD92626
😳😳😳😳
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Jutro,jutros sam dobila vješticu.takomda maknite me s liste cekanja,hvala svima
Idemo dalje hrabro🥰
❤️
😳😳😳😳
Haaaloo bre, sta ja to vidim Svidja mi se to sto vidim, super, cestitam i nadam se da ce sve biti u najboljem redu. Zaboravila sam detalje, kad ono trebas dobiti, simptomi, kakve si fore koristila? Pricaj nam sada
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Ninach, neka vjestica zavrsi cim prije i da idete u lov na nove plusice
👩27 g.
🤵♂️36 g.
😳😳😳😳
Haaaloo bre, sta ja to vidimSvidja mi se to sto vidim, super, cestitam i nadam se da ce sve biti u najboljem redu. Zaboravila sam detalje, kad ono trebas dobiti, simptomi, kakve si fore koristila? Pricaj nam sada
Evo tresem se...
Sad bi trebala dobiti i osjećam se kao i da hoću... 😩🤯
Simptomi nikakvi, osim tih laganih grčeva kao da ću dobiti! Odmah sam zvala gin jer sam u panici, naručila me na pregled, ali još je prerano i rekla je da sad samo možemo čekati... Nikakve fore, uhvatili smo pik, doooobro se posvađali... Tek sutradan se pomirili i to je to!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
😳😳😳😳
Haaaloo bre, sta ja to vidimSvidja mi se to sto vidim, super, cestitam i nadam se da ce sve biti u najboljem redu. Zaboravila sam detalje, kad ono trebas dobiti, simptomi, kakve si fore koristila? Pricaj nam sada
Evo tresem se…
Sad bi trebala dobiti i osjećam se kao i da hoću… 😩🤯
Simptomi nikakvi, osim tih laganih grčeva kao da ću dobiti! Odmah sam zvala gin jer sam u panici, naručila me na pregled, ali još je prerano i rekla je da sad samo možemo čekati… Nikakve fore, uhvatili smo pik, doooobro se posvađali… Tek sutradan se pomirili i to je to!
Nema veze, grcevi su sasvim okej, linija se fino vidi, tako da ja vjerujem da ce to sve biti u redu. Cekamo i drzimo fige do pregleda. Nema stresiranja, pomisljaj samo da ce sve biti u redu i budi zahvalna i sretna sto je do toga doslo Super, znaci pik ulovljen na vrijeme, bas mi je drago.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji