Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    19. Listopad 2021. 18:14

Loza 🐾🐾

BlairWaldorf vidim da ti je za prvu trudnoću trebalo 2 ciklusa, iako je nažalost završila nesretno, ali evo sada si opet u drugom ciklusu pokušavanja pa se najiskrenije nadam da će ti ponovo trebati toliko i da ćeš ovaj ciklus ugledati plusić :)

Također nemam posebne želje kada da rodim, samo da se rodi bebica živa i zdrava :)

i netko je napisao da u novi ciklus ide spontano, bez praćenja ičega, osobno jako podržavam takav pristup. Vjerujem u spontanost i da će se dogoditi u najbolje vrijeme, a sve ovo vrijeme čekanja će se isplatiti :) sretno svima <3

U biti trećem . Jer sam se nadala da osmi neće doći . Možda treća sreća 😉

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    19. Listopad 2021. 18:25

U biti ako ne dode biti će 4. Pogubila se u brojanju 😆😆 vidi se da mi je dosta toga, iz priloženog. 🥴

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    19. Listopad 2021. 23:52

BlairWaldorf

Mama_andjela

BlairWaldorf

buhtlica23

Mama_andjela

Missy87, slazem se s curkama. Ipak poslusaj i ginekologa i iskoristi i te datume. Tko zna😇
    .
    BetaOh, dobro nam dosla i da se sto krace zadrzis ovdje😊😊
    .
    Zoe, iskreno se nadam da ce otkaz i smanjenje stresa dovesti do toga da se opustite i dobijete taj plusic😇😇
    .
    Delia, jos jednom da kazem da mi je mnogo zao sto si to sve prosla. Drzi se mnogo, brz oporavak ti zelim, fizicki naravno, psihicki to ide malo sporije ali nadoci ce i to ubrzo uz Boziju pomoc s novim plusicem. ❤ Ostani jaka.😊
    .
    Ina85, sreeeetno, drzimo fige na najjace🥰
    .
    Zdravo novim/starim curama. Ne sjecam se da ste pisale ranije otkako sam ja tu sve u svemu, zelim vam srecu da sve bude kako ste planirale i da bebe dodje u slladu s vasim planovima i zeljama za odredjene mjesece😁😁 Moja prosla trudnoca je zapocela u maju, i rodila bih zimi kad je najgore, tako da mislim da je najljepse zatrudnifi u ovom periodu, jer je nekako lakse ljeti, obuci papuce i hajde, cizme sam jedva nasla zbig oteklih nogu🤣🤣 i plis sto me strah da ne padnem na led ili snijeg, jer sam uzasno smotana😄

Ma ja pristajem na bilo koje vrijeme samo neka dode i 

Najbolje je da max i koliko mozes iskoristis cijeli ciklus i to je to, ako si sigurna i znas naravno da ovuliras.😊😊 Sreetno😇
    .
    Ja takodjer planiram da ne pratim nista, jednostavno da idem na slijepo, da s muzem pokusam iskoristiti max koliko mognemo, obzirom da je na terenu kroz cijelu sedmicu, samo je dan ili dva doma, tako da ako nam se posreci, biti ce dobro. Sreca je za parove koji mogu imati cesce odnose, i kad se opuste i cak ako ne prate nista, imaji velike sanse, a meni je nekad dzaba i pratiti. Kad sam bila kod gin zadnji puta, ovulacija se sprema, iskoristi danas i sutra obavezno, ali problem je jer muza nema😅😅 Gubim se i oko ovulacije poslije pilula, tako da ono iskoristit koliko mognemo pa mozda bude lijepih vijesti😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Loza 💙😇
    20. Listopad 2021. 07:39

BlairWaldorf

U biti ako ne dode biti će 4. Pogubila se u brojanju 😆😆 vidi se da mi je dosta toga, iz priloženog. 🥴

hahahahaha
    bez obzira na broj pokušaja - nadam se da će ovaj ciklus biti uspješan, da skratim priču :D :D

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    20. Listopad 2021. 07:45

hej cure, jel se nes javila?
    nisam upratila kad je napisala da je imala spontani, a vidim joj u potpisu da je bio u 6tt 10/2021 :(
    Nes baš mi je žao, drži se <3

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Mama_andjela
    20. Listopad 2021. 07:50

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Ninach 24.10. 4 dana ❤[/li]
    [li]Gaga88 29.10. 9 dana ❤[/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Lekaa 05.11. - 16 dana ❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 18 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 09.11. - 20 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 21 dan ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 25 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 25 dana ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Loza[/li]
    [/ul]
    .
    Juutro cure  Nadam se da ste sve dobro 
    .
    Loza, ni ja nisam upratila za Nes, nekako mi je to izgleda promaklo  Nes, zao mi je, budi jaka i brz oporavak ti zelim. Nema tugovanja predugog, idemo dalje, vec ces uskoro moci planirati ponovo trudnocu 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Loza 💙😇
    20. Listopad 2021. 08:30

Mama anđela kad si me već stavila na listu, možeš mi onda staviti i datum pa da odbrojavam s vama, nedostajalo mi je to :D negdje u lipnju sam prepustila listu Ameliee i sad opet želim sudjelovat u odbrojavanju :D FF kaže da 04.11. ne trebam dobiti 
    Kakav je tvoj plan za ovaj ciklus?

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Delia
    20. Listopad 2021. 08:36

Dobro jutro. :) zelim da vam se svima zahvalim na podrsci i lijepim rijecima. Ja sam od jutros malo bolja, lakse mi je i sto sam kod kuce, da nisam morala ostat u bolnici iako su tako planirali, ali mislim da bi ja psihicki teze podnijela da sam ostala tamo. Sada 3 mjeseca pauza, pa krecemo ponovo. 
    🤗

👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
    Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
    06.10. +
    16.10.21. Missed ab 6tt 😞
    13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞

Loza 💙😇
    20. Listopad 2021. 08:45

Delia nek vam je sa srećom i da sa idućom bebicom sve bude u redu <3 potrebno je posložit se malo nakog takvog događaja, ali sve će to proći i bit ćete ubrzo spremni opet :*

Nes e na kraju sam našla tvoj post u kojem si napisala za spontani, stvarno mi je žao što sam to nekako preskočila :( nadam se da je ipak sve u redu i da je sljedeći ciklus tu plusić kao kuća velik i da će s bebom sve biti u redu :)
    Ne pijemo ništa trenutno. Imam zalihu vitamina koje pijemo kad se sjetimo, čak je muž redovitiji nego ja... U pretprošlom ciklusu sam imala mini slom živaca kad sam dobila mengu i od tad je od mene veliko NE trakicama, bazalnoj, fertilupu i ostalim stvarima koje mi psihički daju veliku nadu a na kraju se razočaram. Nastavljam samo spontano, pokrivati cijeli ciklus po željama i nekad ću ugledati plusić :) 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    20. Listopad 2021. 09:31

Nes slažem se s ovim da onda znaš da si napravila sve kako treba, i to mi je vjetar u leđa sve dok ne stigne menga. Onda kreću one misli "zašto se nije primilo ako smo sve napravili kako treba i dali sve od sebe?". Mene takva pitanja baš uznemiruju i to onda nisam ja, totalno suprotan učinak bude. Svjesna sam da smo i ja i muž pod velikim stresom zbog nekih drugih stvari i da je to jedan veliki problem koji trenutno ne mogu riješiti, a itekako utječe na trudnoću. 
    Mislim da će ti goditi da sad jedan ciklus napravite pauzu, makar mi je žao što je do toga uopće moralo doći. Imaš vremena posložiti si u glavi stvari i napraviti novu taktiku :) :*

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.