Andjela znam da nije al si mi ti kao neki anđeo pa sam te tako prekrstila 🤣🤣🤣🤣 i ja dolazim često na vašu temu ovdje da vidim sta ima kod vas nekad uspijem napisat nesto nekad ne,ali stalno pratim, bit Ce bit Ce stvarno se nadam čim prije da dođete na ljetnice.. da Alie je otisla kao nazalost jos neke cure bas je dosta loših situacija bilo al nazalost očito je tako trebalo biti 😭😭 bas pogodi kad svaki dan čekaš lijepe vijesti s pregleda i eto pogotovo sad zadnja dva slučaja sa Hope i Antares kamo je srčeko već kucalo. Vidim da se Ameliee jos ne javlja,Kamilica samo petkom standard 🤣🤦 😘😘uzivajte u vikendu cure ♥️♥️♥️
Ee onda ti hvala na lijepom nadimku😆🥰🥰
.
E nisam bila par dana tamo na toj temi i sad bas vidneh to za Hope, nje se sjecam da je pisala i da je bila tu, i bas mi je zao. Iako ne znam ni tko je ni sto, nismo bile nikad ni na istoj temi, al svejedno mi je zao, mozda bude bar malo nade. Mada nije se javila dva tri dana vise😔😔 A za Antares nisam vidjela, upratila sam da je i kod nje sve bilo super.. Boze dragi.. Nemam adekvatan komentar, sve je to sudbina i kroz sto moramo proci, taman da je najgore, polazeci od sebe pa i od vas svih. Neka nam se Bog smiluje😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Buhtlica, sada ima vise nade. Cim je pocelo djelovati na duzinu ciklusa, djelovati ce i na ostale faktore, nadam se😊 Bitno da ide na bolje, i nada nam raste😇
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Loza Javila nam se jedan dan da je srce prestalo kucati i da ju je dr poslao u bolnicu da provjere tj potvrde i od tada nam se više nije javljala..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
https://ibb.co/cD92626
😳😳😳😳
Čestitam! 😍
Cestitaaam🥰🥰
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Dobro jutro. :) zelim da vam se svima zahvalim na podrsci i lijepim rijecima. Ja sam od jutros malo bolja, lakse mi je i sto sam kod kuce, da nisam morala ostat u bolnici iako su tako planirali, ali mislim da bi ja psihicki teze podnijela da sam ostala tamo. Sada 3 mjeseca pauza, pa krecemo ponovo.
🤗
Zao mi je 😑 znam kako ti je al s vremenom bude lakse i budes ugledala svoj sretni plusic😘
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Bokic cure zao mi je zbog losih ishoda,budite jake,a i drago mi je vidjeti nove plusice..
Nisam bas bila aktivna ovih dana ali sam vas citala
Zanima me dal vam nakon spolnoh odnosa i drugi dan tece van meni vise tece drugi dan nego odmah nakon neznam ako je to normalno?i dal ostane dovoljno za zacece?
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Čestitke plusićima!!😘😘
Nisam baš aktivna ali čitam vas kad god stignem.
Jel koristio tko svježu matičnu mliječ možda,kažu da je odličns za imunitet a i za sve ostalo?
Nije baš tema ovdje al evo ako je tko koristio baš me zanimaju iskustva s njom😁😁
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Zoeeuzoee spermici otplivaju di trebaju, to sto kasnije iscuri je sjemena tekucina tako da se oko toga ne trebas brinut😊
Ima masu cura kojima je dobitna poza bila da su one gore. I istu sekundu im je sve iscurilo pa su trudne😅
Lavi na mpo temi jako puno cura koristi maticnu mlijec, za nju nikada nije dokazano da ima utjecaj na plodnost i zacece ali je jedan od najboljih boostera za imunitet i opce zdravlje, pa sigurno ne moze odmoci😄
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
[li]Gaga88 29.10. 5 dana ❤
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
[li]Loza 04.11. - 11 dana ❤[/li]
[li]Lekaa 05.11. - 12 dana ❤[/li]
[li]Lion32 06.11. - 13 dana ❤[/li]
[li]Zoeeuzoee 07.11 - 14 dana ❤️[/li]
[li]Nina23 09.11. - 16 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela 14.11. - 22 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf 14.11. - 22 dana ❤️
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂[/li]
[li]Buhtlica 12.12. - 49 dana ❤️
[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]AriaRia[/li]
[li]Ameliee [/li]
[li]ExInna[/li]
[li]Zujalica[/li]
[li]Delia[/li]
[li]Ninach[/li]
.Zdravo curee, danas malo kasnim s listom, ipak je nedjelja😁😁 Danas je muzic bio raspolozen pa smo iskoristili nedjelju popodne jednim hopsicem🤭 Iako mi to rijetko preko dana radimo, naumpalo nam oboma😀 Taman mi je 15ti dan ciklusa pa mozda ima nade da su plodni dani iako ciklus traje duze od 30 dana, nema veze, bitno da je bilo lijepo pa ako se zadesi dobar monenat za zacece jos bolje. Zadnja dva dana imam bas dosta kremast bijeli iscjedak, ne znam bas najbolje sta on predstavlja. Kupila sam i nekakav med s biljem za zenske bolesti, hormoni, miomi, svasta nesto, pa ajde rekoh nije na odmet da i njega koristim😊 .Nadam se da ste vi sve dobro, i zelim vam akcionu nedjelju s partnerima, a uz to da se stignete odmoriti😇🥰[/ul]
👩27 g.
🤵♂️36 g.
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Atina➕[/li]
[li]Marta➕[/li]
[li]Visibaba➕[/li]
[li]BabyM➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂[/li]
[li]Gaga8829.10. 5 dana ❤
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂[/li]
[li]Loza04.11. - 11 dana❤[/li]
[li]Lekaa05.11. - 12 dana ❤[/li]
[li]Lion3206.11. - 13 dana❤[/li]
[li]Zoeeuzoee07.11-14 dana ❤️[/li]
[li]Nina2309.11. - 16 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela14.11. - 22 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf14.11. - 22 dana ❤️
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC🍂[/li]
[li]Buhtlica12.12. - 49 dana❤️
[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]AriaRia[/li]
[li]Ameliee[/li]
[li]ExInna[/li]
[li]Zujalica[/li]
[li]Delia[/li]
[li]Ninach[/li]
.Zdravo curee, danas malo kasnim s listom, ipak je nedjelja😁😁 Danas je muzic bio raspolozen pa smo iskoristili nedjelju popodne jednim hopsicem🤭 Iako mi to rijetko preko dana radimo, naumpalo nam oboma😀 Taman mi je 15ti dan ciklusa pa mozda ima nade da su plodni dani iako ciklus traje duze od 30 dana, nema veze, bitno da je bilo lijepo pa ako se zadesi dobar monenat za zacece jos bolje. Zadnja dva dana imam bas dosta kremast bijeli iscjedak, ne znam bas najbolje sta on predstavlja. Kupila sam i nekakav med s biljem za zenske bolesti, hormoni, miomi, svasta nesto, pa ajde rekoh nije na odmet da i njega koristim😊.Nadam se da ste vi sve dobro, i zelim vam akcionu nedjelju s partnerima, a uz to da se stignete odmoriti😇🥰[/ul]
I ja planiram danas 😂😂😂😂🤞🤞🤞
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.