Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    20. Listopad 2021. 12:20

Samo da se javim... Ja sam u iščekivanju vještice... 
    Iako smo uhvatili pik prošli mjesec, evo točno na vrijeme su krenuli lagani bolovi i očekujem je vrlo brzo... 😩🤯🤯

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

nina23
    20. Listopad 2021. 12:35

Inna_92

Bok cure, došla sam vas sve pozdraviti i zaželjeti i svima nama pozitivne testiće i zdrave bebice u buši.Loza, kako mi je drago što te opet vidim na forumu i da radite na bebici.Zuzujaliceza tebe isto vrijedi.Nadam se da se uskoro svi vidimo na nekoj trudničkoj temi.
    Čuje li se netko s Marty ??Zadnje se sjećam da je pisala da idu na konzultacije na humanu reprodukciju, jako bi me obradovalo da su u međuvremenu uspjeli i da je beba na putu.
    Nes i Delia, jako mi je žao za vaše spontane… Držite se, mogu samo zamisliti koliko je teško… Iskreno se nadam da će se dogoditi onako kako je bilo kod mojih prijateljica. 3 mjeseca nakon spontanog su zatrudnile i rodile zdravu djecu.
    Nina23vidim u potpisu da pokušavate više od godine i pol dana. Nemojte čekati, krenite u obradu. Ne znam jesi li radila pretragu za prohodnost jajovoda (HSG). Ja sam se šokirala kad sam dobila svoje dijagnoze, ali mi je drago da je otkriveno na vrijeme.

Draga Inna_92 prohodnist jajovoda planira se ima 2 ili 3 mjeseca . Ali se uvjek nesto isprjeci. Prvo bakterije puste. Pa ovaj mjesec opet jaca sila da nisam mogla uraditi ni bris . Pa cekam sad pocetak 11mj. Da odradimo bris i ako bog da poslje vjestice napokon i provjerit prohodnost

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Lion32
    20. Listopad 2021. 12:37

Pozdrav cure🥰 nova sam ovdje ali pratim vas jako dugo vec. ☺
    Mi pokusavamo  jako dugo. Imala sam spontani u 2.mj u 9tt i od tada se nista ne dogadja😥
    Tako da veselim se druzenju s vama ☺

Samoja6
    20. Listopad 2021. 13:04

Lion32

Mi pokusavamo jako dugo. Imala sam spontani u 2.mj u 9tt i od tada se nista ne dogadja😥

Taj 9 tt je očito jako kritičan... Uffff... Žao mi je zbog toga, idemo sad u nove pobjede! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

BlairWaldorf
    20. Listopad 2021. 13:06

Lion32

Mi pokusavamo jako dugo. Imala sam spontani u 2.mj u 9tt i od tada se nista ne dogadja😥

Žao mi je 😥Ja sam S imala krajem 4. mjeseca u 10tt pa smo pauzirali do ljeta jer sam se zeljela malo odmoriti i opustiti se tokom godisnjeg... Nekako smo krenuli u nove pokusaje tokom 8.mjeseca ali nista preambiciozno spletom okolnosti svaki mjesec pa sam se od ovog odlučila na spontaniju shemu tokom mjeseca pa što bude. Dobrodošla i radujem se druzenju. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ninnach
    20. Listopad 2021. 14:38

Cure,jel ovo evaporacijska linija?jer pojavila se kasnije tek,u pocetku nista nisam vidjela,snijeg mi pao na oci od bjeline i onda ovo nesto nesto....

https://ibb.co/sWXKzrv

Ninnach
    20. Listopad 2021. 14:38

Aha,danas sam 10dpo

Ninnach
    20. Listopad 2021. 14:39

Ja mislim da je evap.ali eto malo sam se nakratko ponadala,sta cu...vidjet cu za par dana ako ne dode vještica

• Lion32
    20. Listopad 2021. 14:40

BlairWaldorf

Lion32

Žao mi je 😥Ja sam S imala krajem 4. mjeseca u 10tt pa smo pauzirali do ljeta jer sam se zeljela malo odmoriti i opustiti se tokom godisnjeg… Nekako smo krenuli u nove pokusaje tokom 8.mjeseca ali nista preambiciozno spletom okolnosti svaki mjesec pa sam se od ovog odlučila na spontaniju shemu tokom mjeseca pa što bude. Dobrodošla i radujem se druzenju.

Mi smo krenuli odmah ali većinom je muž bio na terenu kad su bili plodni dani🤣
    Ovaj mjesec je doma kad treba pa cemo vidjet, optimistična sam a sve me strah da ću se razočarati 🙄🤣🙈

Ninnach
    20. Listopad 2021. 20:05

Hvala cure koje ste odg...ma nema druge nego čekat i vidjeti i suzdržati se od testiranja dok ne zakasni ako daj bože zakasni hehe,sretno svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani