Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    20. Listopad 2021. 14:39

Ja mislim da je evap.ali eto malo sam se nakratko ponadala,sta cu...vidjet cu za par dana ako ne dode vještica

• Lion32
    20. Listopad 2021. 14:40

BlairWaldorf

Lion32

Pozdrav cure🥰 nova sam ovdje ali pratim vas jako dugo vec. ☺
    Mi pokusavamo jako dugo. Imala sam spontani u 2.mj u 9tt i od tada se nista ne dogadja😥
    Tako da veselim se druzenju s vama ☺

Žao mi je 😥Ja sam S imala krajem 4. mjeseca u 10tt pa smo pauzirali do ljeta jer sam se zeljela malo odmoriti i opustiti se tokom godisnjeg… Nekako smo krenuli u nove pokusaje tokom 8.mjeseca ali nista preambiciozno spletom okolnosti svaki mjesec pa sam se od ovog odlučila na spontaniju shemu tokom mjeseca pa što bude. Dobrodošla i radujem se druzenju.

Mi smo krenuli odmah ali većinom je muž bio na terenu kad su bili plodni dani🤣
    Ovaj mjesec je doma kad treba pa cemo vidjet, optimistična sam a sve me strah da ću se razočarati 🙄🤣🙈

Ninnach
    20. Listopad 2021. 20:05

Hvala cure koje ste odg...ma nema druge nego čekat i vidjeti i suzdržati se od testiranja dok ne zakasni ako daj bože zakasni hehe,sretno svima

Mama_andjela
    20. Listopad 2021. 21:32

Loza, budem te stavila na listi, naravno, i ja volim da nas je vise tu, da odbrojavamo, uvijek se nekako radujem ti danima i nadam se da vidim nove plusice😇😇 Posto sam koristila kontracepc pilule, vise nisam sigurna sasvim u plodne dane, iako sam prvi ciklus nakon isla doktoru i na 15dc je vec bilo vrijeme O, ozgleda iako mi ciklus traje 32, pa cak zadnji i 35 dana. Talo da sam nesigurna al ovaj mjesec necu gledati ni to na kalendaru, nego kako uspijemo pokriti i tj to. Ni muz nije cesto doma, tako da dzaba iako znam kada je O, kad on mora raditi😐😐 Pijem i Inofolic inace, tako da nadam se sledeca dva tri mjeseca da ce biti nesto😊😊
    .
    Ninach, rano si odradila testic, tako da ne zna se jos. Sacekaj dan ocekivanog nedolaska.nadam se da je to to, drzim figee😇😇
    .
    Delia, Nes, ne plazite se, sve ce biti dobro. Ja sam imala specificniju sitiaciju od vas jer sam imala kiretazu, i onda kontracepcija pola godine, tako da su moji hormoni sada nenormalni, tijelo je proslo razne faze i zato se plasim nekako, ne znam, ali imam ruzan predosjecaj, da ce mi se odjednom sve pokvariti iakp nikad nikakvih problema nisam imala. Ciklusi su mi uvijek bili duzi, 32, 34 dana, ali sve normalno. Zato mislim da ste vi u vecpj prednosti jer niste tijelo previse forsirale, ne sekirajte se.❤ Znam dosta toh slucajrva kao vas, gdje su zene brzo ostajale T i sve proslo uredno😊
    .
    Lavica, drago mi je da si vijesti dobre, i da jos ima nade, tko zna, u ta sledeca dva tri mjeseca😊😊😊 Ako ne, onda sretno s humano, vjerujem da ces docekati svoju bebolinku😇
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    20. Listopad 2021. 21:35

Lion32, dobro nam dosla is to krace se zadrzala i otisla na lijepe teme🥰🥰
    .
    Nina23, nadam se da ce sledeci ciklus biti sretniji i da cete stici srediti to sto si planirala, da nista ne stane na put 😊😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

• BetaOh
    20. Listopad 2021. 23:00

12 dana do menge, a ja imam neke cudne bolove u stomaku, kao pred mengu, sto inace nisam imala, tek dan dva pred mengu mi je znali biti tako... Nadam se da to znaci nesto 🤩🤩

👩‍🦰30 👨‍🦱39
    Papa test uredan
    Pokušavamo od 5/21 (2mj pauzirali)
    Pijem Mega Food Baby&Me2 prenatal

BlairWaldorf
    20. Listopad 2021. 23:40

BetaOh

12 dana do menge, a ja imam neke cudne bolove u stomaku, kao pred mengu, sto inace nisam imala, tek dan dva pred mengu mi je znali biti tako… Nadam se da to znaci nesto 🤩🤩

🤞🤞🤞 Moguće. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ninnach
    21. Listopad 2021. 05:22

Jutro,jutros sam dobila vješticu.takomda maknite me s liste cekanja,hvala svima

Loza 💙😇
    21. Listopad 2021. 08:52

BetaOh ne želim biti ona koja ubija svaku nadu, ali 12 dana prije menge ti može biti samo ovulacija, teško da će biti ikakav simptom trudnoće jer je po svim pravilima prerano. Bolje pokrijte ovaj period i onda u odbrojavanje :)

Inna92 heeeeej i ti si mi tu <3 <3 slabo se čujemo s Marty, u poslu nam je u zadnje vrijeme :) kakva je kod vas situacija trenutno?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Mama_andjela
    21. Listopad 2021. 09:19

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Gaga88 29.10. 8 dana ❤[/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Loza 04.11. - 14 dana ❤[/li]
    [li]Lekaa 05.11. - 15 dana ❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 17 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 09.11. - 19 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 20 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 24 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 24 dana ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    Jutrooo cure 
    .
    Ninach, mnogo mi je zao zbog M.. poranila je ovog puta  Ideemo dalje, novi ciklus, nova pobjeda, nema ocajavanja 
    .
    Lavica, da, daa, jer nikad se ne zna. Mnogima se tako desi, spontano, daj Boze da i tebi

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.