Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    22. Listopad 2021. 00:16

Curke moje, hvala vam! Mislim da ja još nisam potpuno svjesna ili je negdje u mojoj glavi blokada... U principu je dan prošao kao i svaki drugi. Taj tren sam doživila šok jer uopće nisam očekivala, nazvala gin u panici, dogovorila pregled, javila mužu i uhvatila se čišćenja kuće! Naravno da mi je drago, ali ovaj put mi ne prolazi kroz glavu kako će i što biti, što kupiti, kako kome reći, nego sam da sve bude u redu... Žalosno je što nakon onog što prođeš nemožeš uživati u tome koliko bi zapravo žena trebala. Zasad je tako, dug je period, ako Bog da, pred nama!
    I ne biste vjerovali, dogodilo se u isto vrijeme kao i prvi put! Ne čak ni mjesec vamo-tamo, nego točno, skoro u dan!
    Imam osjećaj kao da sam se vratila godinu unazad. Možda me zato malo potreslo, neznam...
    Malo duži post, ali morala sam! 💞

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Kamilica ♡
    22. Listopad 2021. 00:50

Di ste ekipa 🤗 Petak jeee 😅🥳🥂 
    Evo da vam se javim malo. Prije svega da cestitam samoja6 👏👏🤰🤰🥳🥳🥳🤗🤗
    I cestitke jos kojoj 🤰 ako sam preskočila 🙈
    Bas super sto nam laste jedna po jedna sele prema jugu, tj na bolje teme. 😊
    ---
    Htjela sam poručiti mladim curama u dvadesetima da se opuste, da ne budu toliko u grcu da moraju imati dijete kao da im zivot o tome ovisi. 🙈Naravno da je lijepo zeljeti, i raditi na tome. Ali nemojte to gledati kao jedinu zivotnu misiju i smisao zivota. Imate zdravlje, obitelj, prijatelje, posao, svog momka/muža....Ja sam sigurna da sve dodje u pravom trenutku, ako je sudjeno. A ako nije, Bogu hvala, zivot moze biti ispunjen i bez djece. Razumijem zene iznad 35 ili one koji imaju bas tegoba, ali zdrave cure mladje od 30 se po meni nemaju zasto stresirati. I zuriti s icim. Samo je pitanje vremena. Uzivajte cure, jedan je zivot.😊 Jedna je mladost. Eto meni su djeca do prije 2 godine bila na kraju pameti. Iskreno, nije mi ni sad neka zelja da cu rezat vene ako nikad ne rodim. Eto ja imam skoro 39 i nemam djece, i nista mi ne fali. Imam puno toga da budem sretna i zadovoljna. Ja sam sve prepustila Bogu/sudbini, pa nek' bude sto je sudjeno....meni je dobro u svakom slučaju. 😊
    Malo sam opet se raspisala, oprostite 🙈
    ---
    Zelim svima prije svega da budete ispunjene, zadovoljne, sretne, i da vam dodju vase bebice kad je najbolji trenutak. ☺️
    Kod mene nema nista nova. Idući tjedan idem kod endokrinologa zbog stitnjace. Vidjet cu treba li mi terapija. 🤷🏼‍♀️
    ---
    Buhtlica, Ameliee, Mama andjela, Lavica….i svim ostalim curama saljem puno pozdrava. Cuvajte se 💗🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Loza 💙😇
    22. Listopad 2021. 07:30

Samoja čestitaaaaam! Vjerujem da je šok i da ti kroz glavu prolaze svakakve misli trenutno. Devet mjeseci je jako dug period, tako da se nadam da ćeš se kroz neko skorije vrijeme opustiti i uživati u trudnoći :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Mama_andjela
    22. Listopad 2021. 07:46

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Gaga88 29.10. 7 dana ❤[/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Loza 04.11. - 13 dana ❤[/li]
    [li]Lekaa 05.11. - 14 dana ❤[/li]
    [li]Lion32 06.11. - 15 dana ❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 16 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 09.11. - 18 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 19 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 23 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 23 dana ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    Jutrooo cure 
    .
    SamoJa, znam da zbog toga sto si prosla ne mozes biti max opustena, ni ja ne bih bila, ali se nadam da ces tamo od 10og tjedna poceti vise uzivati u toj divnoj ulozi 
    .
    Kamilica, drago mi je da si nam se javila, i da si dobro. Sretno na pregledu  Sto se tice ovog savjeta mladjim curama, sve stoji,, ima tu i istine sto kazes, a s druge strane ako postoje slucajevi koje je Lavica navela, onda se tome itekako treba posvetiti prije, nego u 30+ godini, mislim ako vec znas da imas neki problem. Ranije ces ga otkloniti, i ako opet bude zahtijevalo dugotrajno cekanje, lakse ce se nositi s tim u dvadesetima, nego u kasnijim godinama. 
    .
    Ja se ne opterecujem time previse, ali nekako nakon prvog gubitka imam veliku zelju da taj gubitak malo potisnem s dobitkom drugog zivog i zdravog djeteta, i s druge strane imam muza koji je stariji i koji takodjer zeli da dobije dijete prije 40-e godine, tako da ono, ima raznih faktora koji uticu na necije zelje. A sve je u Bozijim rukama, cak iako ga ne budemo imali, kao sto kazes, znam da je to od Boga i da nam je takva sudbina. Prvenstveno mi je bitno da ima ljubavi i razumijevanja medju nama kao parom, obzirom da smo se malo poljuljali i nakog tog gubitka, ja sam postala drugacija, depresivna, imala sam osjecaj da me niko ne razumije, sto mi se zna i danas desiti, i onda se i s muzem posvadjam ponekad zobg banalnih stvari i odvojim se u svoju sobu. Tako da, najbitniji mi je dobar odnos s njim i da imamo jaku zelju da opstanemo, i onda se nadam da ce i beba doci. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

marta96
    22. Listopad 2021. 09:49

Jutro curke. Samo da vas pozdravim,
    Kako ste?? Sve vas pratim po temama i bas se svasta izdesavalo vidim..
    Kod nas je i dalje pauza do pregleda koji je u pon pa iskreno zalim nekad za onim danima kad sam ovdje s vama odbrojavala, a s mužem uzivala 😇 tako da vam želim da se opustite i uzivate❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

buhtlica23
    22. Listopad 2021. 10:46

Jutro curke,
    SAMOJA samo pozitivno razmisljaj i sve ce biti dobro 😁
    Kamilicee pa ti svakog petka navratis,bas lijepo sto nas nisi napustila.
    Loza drago mi je sto si se vratila na temu.
    Amelie ako citas falis 😚

Ja prijavljujem vjesticu🙈
    Iduca bi trebala doci 12.12 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    22. Listopad 2021. 11:48

Bok cure. Evo napokon petak ❤️ bas mi treba odmora jer ovaj tjedan je poslovno bio turbo, sljedeći će biti  još više, ali na kraju dana udahnem i uzdahnem kako bi se reklo i fokusiram se na svoj privatan život i moje želje ❤️
    Evo ja lagano ulazim u O fazu, svjesna sam toga ali se ne opterećujem. Jučer sam razmisljala da prvi put isprobam trakice ( zasto su tako skupe u dm, znam da ih naručujete jeftinije ali to mi je sad previse truda, barem ovaj mjesec 😂 ) pa eto čisto iz znatiželje da vidim kako se barata time 🤞 što mislite? Znam da sam pisala da neću ništa ovaj mjesec ali evo trakice bi bile novitet i mislila sam to odraditi eto baš da vidim jel peak u skladu sa mojim računanjima. ☕ 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    22. Listopad 2021. 12:02

Marta, ne razmisljaj tako, vjeruj. Dok si bila i u nasoj kozi, nije bilo bas jednostavno, kao sto i nije, kada iznova i iznova ides a plusica nigdje.. Ja vjerujem da ce kod tebe sve biti u redu :) Nema negative, znam da nema utjehe, ali znas kako kazu, kave su ti misli, takav ti je zivot. Idemo pozitiva, stize vam bebica uz Boziju pomoc za manje od 8 mjeseci, i sve ce biti idealno. 
    .
    Buhtlica, ako smijem primjetiti ciklus ti se bas popravio, jer znam da nisi bila jos ni blizu dda dobijes, mozda ce ubuduce sve biti tako, skraceni ciklusi :) To bi bilo super, staviti cu te na taj termin koji ti ocekujes, a mozda cak i ne dodje. Popravljas se 
    .
    BlairWaldorf, ti i ja smo tu negdje, i ja sam nesigurna oko O, ali ako vec imas zelju pokusaj s trakicama, st aznas. Mozda ipak pogresno procjenjujes vrijemeO, pa ti trakica pomogne 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Lori🍀
    22. Listopad 2021. 12:08

SamoJa pa čestitam od srca na divnim vijestima, tako mi je drago zbog tebe Nemoj razmišljati o prošloj trudnoći, nema ona veze s ovom i sad će biti sve super. Znam da je teško, mene je isto prala panika ali prodje s vremenom, čim odguliš taj tjedan u kojem se zadnji put dogodio spontani bit će lakše  Javljaj se, nadam se da ćeš tipkati u ljetnim bebama pa da te tamo možemo skicnuti koji put

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Samoja6
    22. Listopad 2021. 12:35

Lori🍀

SamoJapa čestitam od srca na divnim vijestima, tako mi je drago zbog tebeNemoj razmišljati o prošloj trudnoći, nema ona veze s ovom i sad će biti sve super. Znam da je teško, mene je isto prala panika ali prodje s vremenom, čim odguliš taj tjedan u kojem se zadnji put dogodio spontani bit će lakšeJavljaj se, nadam se da ćeš tipkati u ljetnim bebama pa da te tamo možemo skicnuti koji put

💞 Hvala ti! Zasad još ostajem tu... Nemam apsolutno nikakve simptome i mislim da je još preprerano... Mada mi muž kaže da je on znao! I stvarno mi je prije 6-7 dana rekao da misli da je to to i poljubio drob! 😂 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.