Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dm68
    22. Listopad 2021. 23:39

Pozdrav drage zenice..👋 
    Ima li koja od Vas slican problem ko ja, pitam se.. 
    Naime nakon godinu dana pokusavanja otisla kod dr privat da nesto poduzme te dobila Klomifen tbl.  Koje koristim 5 mjeseci i bezuspjesno.. 
    Prvih 4 mj sam pila 1x1 sada sam na dvije tablete .. 16. dan ciklusa pocinjem sa duphastonima kroz 7 dana.  6  mjeseci pijem Novalac kapsule po preporuci dr.. 
    Ovaj mjesec pokusala sam i testove za ovulaciju 3 od 5 trakica pokazalo se kolko tolko pozitivno..
    Na svakom uzv tj folikulometriji prisutni su folikuli 18mm i vise..sto je dobro 
    Sada smo trenutno na cekanju zeljenog ➕. No bojim se da ni ovaj mjesec ..nista.. 
    Previse mi je glava opterecena time,a znam trebala bih si pustit mira, ali jednostavno od tolko th. Ne mogu da ne mislim..
    Ima li koja od vas slicnog iskustva sto se terapije tice? Kakvi su rezultati? 

Mama_andjela
    23. Listopad 2021. 08:47

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Gaga88 29.10. 6 dana ❤[/li]

[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Loza 04.11. - 12 dana ❤[/li]
    [li]Lekaa 05.11. - 13 dana ❤[/li]
    [li]Lion32 06.11. - 14 dana ❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 15 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 09.11. - 17 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 23 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 23 dana ❤️[/li]

[li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Buhtlica 12.12. - 50 dana ❤️
    [/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    Jutroo curee :) Meni je dobro radno jutro, a vi koje trenutno spavate ili pijete kafu, da znate da vam zavidim 
    .
    Buhtlica, dodala sam te na listu, datum tvoje nedolazece M je za mene kljucan, tada je godina dana odkako sam saznala da bebica vise nije ziva.. tako brzo je proslo, OMG Nadam se da ce i tebi i meni 12 decembar ove godine biti sretan datum 
    .
    Atinaaa, zenoo :) Bas mi je drago kad nam se javis, i nadam se da je s tobom sve super. Udjem ponekad i na vasu grupicu tamo da vidim sta pisete. :) Vise nam se Alie ni ovdje nije javila, a vidjela sam u pocetku da trudnoca nije nastavila u pravom smijetu, sto mi je bas krivo bilo.  Cuvaj se  I mnogo mi je smijesno kad mi napises Andjela, ja sam samo mama bebe andjela, a ime mi je drugacije  Mislim, nemoj shvatiti kao zamjerku, bas mi simpa bude kad mi tako napises I hvala na pozeljenoj sreci, nadam se draga iskreno i ja da ce do NG biti neke promjene 
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Injica
    23. Listopad 2021. 10:24

Zdravo, drage moje buduce mame i mame! 
    Naime, menstrualni ciklus mi šara otkako sam počela dobivati, već 16 godina. U braku sam godinu i 2 mjeseca. Otad i pokušavamo. Prošli mjesec prvi put u 16 godina dobila sam 28. dan, inače je to redovno od 31-32 dana. Imali smo 2  odnosa u plodnim danima. Prema izračunu od 28 dana, trebala sam dobiti 21.10. međutim, kasni mi 2 dana. Prije 3 dana na ulošku sam ( uvijek ga počnem stavljati 3 dana prije očekivane menstr, da me ne bi iznenadila) sam primjetila svijetlo smeđkaste tragove, na dan očekivane menstruacije, uradila sam ClearBlue, međutim negativan, juče uradim Baby Rapid, negativan. Od simptoma imam bolne i natečene grudi, vene proširene na dojkama, grčeve u donjem dijelu stomaku ( ne bolne) , i mučninu koju osjetim samo ujutro, bez povraćanja. Da li sam prerano odradila testove, ? 
    Hvala Vam! 

Inja

Dada23
    23. Listopad 2021. 10:37

Lavica 🌸
    Uskoro punim 26 ☺️ 
    Dakle, ciklusi mi traju 28-29 dana, po skolski bih rekla.
    M su vise manje izrazito bolne prva dva dana i obilne, nakon toga koda je nemam i traje mi svega 4 dana 
    Hormoni su takoder u granicama normale svi, a 2018 sam takoder (zaboravila sam napisat u prethodnom postu) isla na bris, i dijag mi je ureaplazma nakon koje smo i ja i zarucnik pili antibiotik da bi kasnije meni dr rekla da ureaplazma se lijeci samo ako sam trudnica🤷🏻‍♀️ 

buhtlica23
    23. Listopad 2021. 11:26

Mama_andjela

[ul]
    [li]Atina➕[/li]
    [li]Marta➕[/li]
    [li]Visibaba➕[/li]
    [li]BabyM➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂[/li]
    [li]Gaga8829.10. 6 dana ❤[/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂[/li]
    [li]Loza04.11. - 12 dana❤[/li]
    [li]Lekaa05.11. - 13 dana ❤[/li]
    [li]Lion3206.11. - 14 dana❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee07.11-15 dana ❤️[/li]
    [li]Nina2309.11. - 17 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela14.11. - 23 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf14.11. - 23 dana ❤️[/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC🍂[/li]
    [li]Buhtlica 12.12. - 50 dana❤️
    [/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee[/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    Jutroo curee :) Meni je dobro radno jutro, a vi koje trenutno spavate ili pijete kafu, da znate da vam zavidim
    .
    Buhtlica, dodala sam te na listu, datum tvoje nedolazece M je za mene kljucan, tada je godina dana odkako sam saznala da bebica vise nije ziva.. tako brzo je proslo, OMGNadam se da ce i tebi i meni 12 decembar ove godine biti sretan datum
    .
    Atinaaa, zenoo :) Bas mi je drago kad nam se javis, i nadam se da je s tobom sve super. Udjem ponekad i na vasu grupicu tamo da vidim sta pisete. :) Vise nam se Alie ni ovdje nije javila, a vidjela sam u pocetku da trudnoca nije nastavila u pravom smijetu, sto mi je bas krivo bilo.Cuvaj seI mnogo mi je smijesno kad mi napises Andjela, ja sam samo mama bebe andjela, a ime mi je drugacijeMislim, nemoj shvatiti kao zamjerku, bas mi simpa bude kad mi tako napisesI hvala na pozeljenoj sreci, nadam se draga iskreno i ja da ce do NG biti neke promjene
    .

Ajmee sad sam se bas rastuzila. Nadam se da ce biti sretan.mantram da bude 😊😊

Sad sam se sjetila cura koje su nestale sa teme,ako citaaju neka znaju da mislim na njih i nadam se da su ugledale plusice Lindsay,Watson,Andjela 🤗🤗
    Nove cure dobrodosle jos brze osle 😁
    Ameliee ako citaas mislim i na tebe i na Zuzuzujalicuu brate mili fale pjesmice 😆

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    23. Listopad 2021. 11:36

buhtlica23

Mama_andjela

[ul]
    [li]Atina➕[/li]
    [li]Marta➕[/li]
    [li]Visibaba➕[/li]
    [li]BabyM➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂[/li]
    [li]Gaga8829.10. 6 dana ❤[/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂[/li]
    [li]Loza04.11. - 12 dana❤[/li]
    [li]Lekaa05.11. - 13 dana ❤[/li]
    [li]Lion3206.11. - 14 dana❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee07.11-15 dana ❤️[/li]
    [li]Nina2309.11. - 17 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela14.11. - 23 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf14.11. - 23 dana ❤️[/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 12 MJESEC🍂[/li]
    [li]Buhtlica 12.12. - 50 dana❤️
    [/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee[/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    .
    Buhtlica, dodala sam te na listu, datum tvoje nedolazece M je za mene kljucan, tada je godina dana odkako sam saznala da bebica vise nije ziva.. tako brzo je proslo, OMGNadam se da ce i tebi i meni 12 decembar ove godine biti sretan datum
    .
    Atinaaa, zenoo :) Bas mi je drago kad nam se javis, i nadam se da je s tobom sve super. Udjem ponekad i na vasu grupicu tamo da vidim sta pisete. :) Vise nam se Alie ni ovdje nije javila, a vidjela sam u pocetku da trudnoca nije nastavila u pravom smijetu, sto mi je bas krivo bilo.Cuvaj seI mnogo mi je smijesno kad mi napises Andjela, ja sam samo mama bebe andjela, a ime mi je drugacijeMislim, nemoj shvatiti kao zamjerku, bas mi simpa bude kad mi tako napisesI hvala na pozeljenoj sreci, nadam se draga iskreno i ja da ce do NG biti neke promjene
    .

Sad sam se sjetila cura koje su nestale sa teme,ako citaaju neka znaju da mislim na njih i nadam se da su ugledale plusice Lindsay,Watson,Andjela 🤗🤗
    Ameliee ako citaas mislim i na tebe i na Zuzuzujalicuu brate mili fale pjesmice 😆

Dobrodošle i ošle sve zajedno na ljetne bebe što ne ? 🤞☕

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    23. Listopad 2021. 11:57

.
    .

Naravno nadam se da netko nije krivo shvatio ovo, malo sam nespretno napisala. Iako ja nekako imam osjecaj da sam jako daleko od togaa. Opet sam malo potonula.. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    23. Listopad 2021. 12:16

buhtlica23

.
    .

Naravno nadam se da netko nije krivo shvatio ovo, malo sam nespretno napisala. Iako ja nekako imam osjecaj da sam jako daleko od togaa. Opet sam malo potonula..

Buhtlica žao mi je ali sad imas vremena ponovno posloziti neke stvari... Možda bi ovaj mjesec nešto drukcije nego inače? Problem je s ovulacijom koji točno ? Oprosti ako si rekla ili ako sam ja nesto krivo rekla, voljela bi ti pomoći nekako ako mogu ❤️🤞😃

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Atina25
    23. Listopad 2021. 16:52

Andjela znam da nije al si mi ti kao neki anđeo pa sam te tako prekrstila 🤣🤣🤣🤣 i ja dolazim često na vašu temu ovdje da vidim sta ima kod vas nekad uspijem napisat nesto nekad ne,ali stalno pratim, bit Ce bit Ce stvarno se nadam čim prije da dođete na ljetnice.. da Alie je otisla kao nazalost jos neke cure bas je dosta loših situacija bilo al nazalost očito je tako trebalo biti 😭😭 bas pogodi kad svaki dan čekaš lijepe vijesti s pregleda i eto pogotovo sad zadnja dva slučaja sa Hope i Antares kamo je srčeko već kucalo. Vidim da se Ameliee jos ne javlja,Kamilica samo petkom standard 🤣🤦 😘😘uzivajte u vikendu cure ♥️♥️♥️

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Loza 💙😇
    23. Listopad 2021. 19:43

Hej Atina, što je bilo s Hope? 🥺🥺

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.