Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina23
    20. Listopad 2021. 11:28

Poz svima i od mene. Redovno vas citam al nemam nista pametno za reci. Samo da sam se malo umorila od nadanja jer ovaj mj kao da se sve okrenulo protov mene da saznam sta je vise s tim jajnicica. 🙄 I tako da sam odlucila ako mi uspije da ne razmisljam puno o tome da ne pratim svaku malu promjenu na tijelu. Ako mi uspije😬

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Darcyyy
    20. Listopad 2021. 11:39

Bok curke!
    Nova sam na forumu makar vas čitam već duže vrijeme. U potrazi sam za LH trakicama pa sam naletila na njuškalu na trgovinu Gravida.hr, imaju i web shop, da li je koja vidjela i isprobala njihove trakice?

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Inna_92
    20. Listopad 2021. 11:55

Bok cure, došla sam vas sve pozdraviti i zaželjeti i svima nama pozitivne testiće i zdrave bebice u buši.
    Loza, kako mi je drago što te opet vidim na forumu i da radite na bebici.  
    Zuzujalice za tebe isto vrijedi.  Nadam se da se uskoro svi vidimo na nekoj trudničkoj temi.
    Čuje li se netko s Marty ?? Zadnje se sjećam da je pisala da idu na konzultacije na humanu reprodukciju, jako bi me obradovalo da su u međuvremenu uspjeli i da je beba na putu.
    Nes i Delia, jako mi je žao za vaše spontane... Držite se, mogu samo zamisliti koliko je teško... Iskreno se nadam da će se dogoditi onako kako je bilo kod mojih prijateljica. 3 mjeseca nakon spontanog su zatrudnile i rodile zdravu djecu.
    Nina23 vidim u potpisu da pokušavate više od godine i pol dana. Nemojte čekati, krenite u obradu. Ne znam jesi li radila pretragu za prohodnost jajovoda (HSG). Ja sam se šokirala kad sam dobila svoje dijagnoze, ali mi je drago da je otkriveno na vrijeme.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Samoja6
    20. Listopad 2021. 12:20

Samo da se javim... Ja sam u iščekivanju vještice... 
    Iako smo uhvatili pik prošli mjesec, evo točno na vrijeme su krenuli lagani bolovi i očekujem je vrlo brzo... 😩🤯🤯

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

nina23
    20. Listopad 2021. 12:35

Inna_92

Bok cure, došla sam vas sve pozdraviti i zaželjeti i svima nama pozitivne testiće i zdrave bebice u buši.Loza, kako mi je drago što te opet vidim na forumu i da radite na bebici.Zuzujaliceza tebe isto vrijedi.Nadam se da se uskoro svi vidimo na nekoj trudničkoj temi.
    Čuje li se netko s Marty ??Zadnje se sjećam da je pisala da idu na konzultacije na humanu reprodukciju, jako bi me obradovalo da su u međuvremenu uspjeli i da je beba na putu.
    Nes i Delia, jako mi je žao za vaše spontane… Držite se, mogu samo zamisliti koliko je teško… Iskreno se nadam da će se dogoditi onako kako je bilo kod mojih prijateljica. 3 mjeseca nakon spontanog su zatrudnile i rodile zdravu djecu.
    Nina23vidim u potpisu da pokušavate više od godine i pol dana. Nemojte čekati, krenite u obradu. Ne znam jesi li radila pretragu za prohodnost jajovoda (HSG). Ja sam se šokirala kad sam dobila svoje dijagnoze, ali mi je drago da je otkriveno na vrijeme.

Draga Inna_92 prohodnist jajovoda planira se ima 2 ili 3 mjeseca . Ali se uvjek nesto isprjeci. Prvo bakterije puste. Pa ovaj mjesec opet jaca sila da nisam mogla uraditi ni bris . Pa cekam sad pocetak 11mj. Da odradimo bris i ako bog da poslje vjestice napokon i provjerit prohodnost

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Lion32
    20. Listopad 2021. 12:37

Pozdrav cure🥰 nova sam ovdje ali pratim vas jako dugo vec. ☺
    Mi pokusavamo  jako dugo. Imala sam spontani u 2.mj u 9tt i od tada se nista ne dogadja😥
    Tako da veselim se druzenju s vama ☺

Samoja6
    20. Listopad 2021. 13:04

Lion32

Mi pokusavamo jako dugo. Imala sam spontani u 2.mj u 9tt i od tada se nista ne dogadja😥

Taj 9 tt je očito jako kritičan... Uffff... Žao mi je zbog toga, idemo sad u nove pobjede! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

BlairWaldorf
    20. Listopad 2021. 13:06

Lion32

Mi pokusavamo jako dugo. Imala sam spontani u 2.mj u 9tt i od tada se nista ne dogadja😥

Žao mi je 😥Ja sam S imala krajem 4. mjeseca u 10tt pa smo pauzirali do ljeta jer sam se zeljela malo odmoriti i opustiti se tokom godisnjeg... Nekako smo krenuli u nove pokusaje tokom 8.mjeseca ali nista preambiciozno spletom okolnosti svaki mjesec pa sam se od ovog odlučila na spontaniju shemu tokom mjeseca pa što bude. Dobrodošla i radujem se druzenju. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ninnach
    20. Listopad 2021. 14:38

Cure,jel ovo evaporacijska linija?jer pojavila se kasnije tek,u pocetku nista nisam vidjela,snijeg mi pao na oci od bjeline i onda ovo nesto nesto....

https://ibb.co/sWXKzrv

Ninnach
    20. Listopad 2021. 14:38

Aha,danas sam 10dpo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.