Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    22. Listopad 2021. 12:38

Samoja6

Lori🍀

SamoJapa čestitam od srca na divnim vijestima, tako mi je drago zbog tebeNemoj razmišljati o prošloj trudnoći, nema ona veze s ovom i sad će biti sve super. Znam da je teško, mene je isto prala panika ali prodje s vremenom, čim odguliš taj tjedan u kojem se zadnji put dogodio spontani bit će lakšeJavljaj se, nadam se da ćeš tipkati u ljetnim bebama pa da te tamo možemo skicnuti koji put

💞 Hvala ti! Zasad još ostajem tu… Nemam apsolutno nikakve simptome i mislim da je još preprerano… Mada mi muž kaže da je on znao! I stvarno mi je prije 6-7 dana rekao da misli da je to to i poljubio drob! 😂

aaaaa ovo je baš slatkooooo :) <3

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Samoja6
    22. Listopad 2021. 12:52

Loza 🐾🐾

Samoja6

Lori🍀

SamoJapa čestitam od srca na divnim vijestima, tako mi je drago zbog tebeNemoj razmišljati o prošloj trudnoći, nema ona veze s ovom i sad će biti sve super. Znam da je teško, mene je isto prala panika ali prodje s vremenom, čim odguliš taj tjedan u kojem se zadnji put dogodio spontani bit će lakšeJavljaj se, nadam se da ćeš tipkati u ljetnim bebama pa da te tamo možemo skicnuti koji put

💞 Hvala ti! Zasad još ostajem tu… Nemam apsolutno nikakve simptome i mislim da je još preprerano… Mada mi muž kaže da je on znao! I stvarno mi je prije 6-7 dana rekao da misli da je to to i poljubio drob! 😂

aaaaa ovo je baš slatkooooo :) &lt;3

🙂🙂🙂 Brine me samo to što imam stvarno jako duge cikluse... Ovulacija mi je bila tek na 23-24 dan ciklusa... To baš i nije normalno koliko ja znam... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

buhtlica23
    22. Listopad 2021. 12:56

Mama_andjela

Marta, ne razmisljaj tako, vjeruj. Dok si bila i u nasoj kozi, nije bilo bas jednostavno, kao sto i nije, kada iznova i iznova ides a plusica nigdje.. Ja vjerujem da ce kod tebe sve biti u redu :) Nema negative, znam da nema utjehe, ali znas kako kazu, kave su ti misli, takav ti je zivot. Idemo pozitiva, stize vam bebica uz Boziju pomoc za manje od 8 mjeseci, i sve ce biti idealno.
    .
    Buhtlica, ako smijem primjetiti ciklus ti se bas popravio, jer znam da nisi bila jos ni blizu dda dobijes, mozda ce ubuduce sve biti tako, skraceni ciklusi :) To bi bilo super, staviti cu te na taj termin koji ti ocekujes, a mozda cak i ne dodje.Popravljas se
    .
    BlairWaldorf, ti i ja smo tu negdje, i ja sam nesigurna oko O, ali ako vec imas zelju pokusaj s trakicama, st aznas. Mozda ipak pogresno procjenjujes vrijemeO, pa ti trakica pomogne

Pa nez evo iznenadilo me posto inace popijem taBlete i onda moram cekat 15 dana skoro da se nesto desi. Ali evo sad je doslovno proslo 3 il 4 kako sam zadnju tabletu popila. Nije jos krenilo pravo, pravo,ali leda i jajnici razbijaju koliko me bole i bilo je prvo smeckasto sad je roskasto tako da da kraja dana krece kako treba 😆

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    22. Listopad 2021. 12:59

Samoja6

Loza 🐾🐾

Samoja6

Lori🍀

aaaaa ovo je baš slatkooooo :) &amp;lt;3

🙂🙂🙂 Brine me samo to što imam stvarno jako duge cikluse… Ovulacija mi je bila tek na 23-24 dan ciklusa… To baš i nije normalno koliko ja znam…

hm, pa što onda? Svaki se ciklus razlikuje od prethodnog. Nisam baš upućena, ali ne znam da bi to bio neki problem :) Kada ti službeno menga treba doći? Pretpostavljam da ti ticker nije točan...

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

BlairWaldorf
    22. Listopad 2021. 13:15

Meni su malo duži ciklusi 35 dana nikad ni dana kasnije. Zadnjih par mjeseci ciklus  30 dana ne znam sto se promijenilo. Da li ima veze sto pijem prenatalne, mislim ne bi trebalo... Neću razbijati glavu jer je sve u normalnim gabaritima ali možda iz tog razloga probati s trakicama da vidim jel dobro računam.  

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Samoja6
    22. Listopad 2021. 13:22

Loza 🐾🐾

Samoja6

Loza 🐾🐾

Samoja6

Lori🍀

aaaaa ovo je baš slatkooooo :) &amp;amp;lt;3

🙂🙂🙂 Brine me samo to što imam stvarno jako duge cikluse… Ovulacija mi je bila tek na 23-24 dan ciklusa… To baš i nije normalno koliko ja znam…

hm, pa što onda? Svaki se ciklus razlikuje od prethodnog. Nisam baš upućena, ali ne znam da bi to bio neki problem :) Kada ti službeno menga treba doći? Pretpostavljam da ti ticker nije točan…

Nije, nije točan... Evo sad je trebala stići!
    Meni su ciklusi najčešće oko 38 dana... Nekad kraće, nekad duže... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Atina25
    22. Listopad 2021. 18:54

Samoja toliko me usrećila ova vijest nemas pojma ♥️♥️♥️♥️ samo hrabro biti će sve OK 😘😘 kad smognes snage dođi na ljetnice bez straha 😍😍😍😍
    Kamilica šaljem bezbroj pusa  samo se ti javi da i ja pročitam neke postove sa zakašnjenjem jer ne stižem 😥 
    Često prođem ovu temu da vidim sta ima kod vas cure al nikako da ulovim vremena nesto smisleno istipkati da neki ne zaboravim :)
    Vidim Andjela i dalje vodi listu i usrećuje cure s plusićima nadam se da će i tvoj brzo doć ♥️♥️♥️♥️

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Samoja6
    22. Listopad 2021. 20:07

Atina25

Samoja toliko me usrećila ova vijest nemas pojma ♥️♥️♥️♥️ samo hrabro biti će sve OK 😘😘 kad smognes snage dođi na ljetnice bez straha 😍😍😍😍
    Kamilica šaljem bezbroj pusasamo se ti javi da i ja pročitam neke postove sa zakašnjenjem jer ne stižem 😥
    Često prođem ovu temu da vidim sta ima kod vas cure al nikako da ulovim vremena nesto smisleno istipkati da neki ne zaboravim :)
    Vidim Andjela i dalje vodi listu i usrećuje cure s plusićima nadam se da će i tvoj brzo doć ♥️♥️♥️♥️

💞 Polako... Hoću, nadam se! 😀 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Inna_92
    22. Listopad 2021. 21:45

Samoja6

https://ibb.co/cD92626
    😳😳😳😳

Čestitam! 😍

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Dada23
    22. Listopad 2021. 23:37

Lijepi pozdrav zene majke kraljice! 🌷😌 
    Naime imam svoju neku pricu za podijeliti, nadam se da je neka prosla slicno kao sto prolazim i ja… 🤷🏻‍♀️
    Moja prica je sljedeca…. Moj zarucnik i ja smo se krajem prosle godine odlucili da cemo poceti raditi na nasoj bebici… mislili smo pa kaj budemo mi to odmah… medutim, nije sve islo tako glatko kako sam ja zamisljala to u glavi😅 1.6. Sam isla kod prof Skrablin na kompletnu kontrolu (UZV,PAPA,) i receno mi je da imam savrsen nalaz, taman sam bila na oregledu kada mi je bila ovulacija… u nalazi pise da je sve u redu, nema PCOS, nikakvih posebnih stvari… da pozitivna sam na HPV koji mi je dijag 2018., papa nalaz uredan nakon svakog testiranja….. 
    Na tog pretragi receno mi je da se javim krajem ove godine na sljedecu kontrolu ukoliko ne zanesem, naravno kakve sam srece nisam uspjela zanijeti a da bi sreca bila jaca mojem zarucniku je ove godine dijagnosticiran semniomski tumor na testisu koji je odstranjen kompletno, spremiogram napravljen, nalaz savrsen! I ja sam odlucila otici na konzultacije kod svoje prof Skrablin i rekla mi je da se javim na kompletan bris na sve a nakon sto sljedecu M dobijem moram se naruciti na SHG, ako po tome ne ostanem u drugom stanju rekla mi je da cu ici onda na IVF obzirom smo uzorak sperme zamrznuli(zlu netrebalo)  
    Moje pitanja su sljedeca, dali je ikoja mozda od vas prosla ovako nesto i ako je kakva je pretraga, dali boli taj HSG i kako dalje? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.