Tufnica isla si na sterilizaciju nakon sest godina pokusavanja ? Zasto ako smijem pitati, taj dio priče mi nije jasan? Inače predivan kraj priče ,čestitam 😁❤️
Mama andela, da da 🤗 tipkamo se još 😉
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok cure, pratim vas stalno
Moram priznati da sam jedva čekala da vas napustim, ali eto stalno čitam i uz vas sam. Ja sam stalno u brizi i panici jer smedarim vec tjedan dana i to danas cak i vise nego obicno, u četvrtak imam pregled pa nikako dočekati. Tako sam jadna i tuzna i zabrinuta. Kad sam se druzila s vama ovdje lijepo smo planirali, vodili ljubav i zbilja uzivali u tome, pa mi to sad i fali. Odnose ne smijemo imati, ja moram stalno mirovati koliko mogu i eto bas sam jadna u tome svemu jer ne znam šta će i kako biti.. Nadam se da ste mi vi sve dobro ❤️
Hejheej, gledam BETU stvarno je velika,mozda su dvije bebice 😍
Smedarenje je normalno,dokle god ne krvaris sve je okej misli pozitivni !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Tufnica isla si na sterilizaciju nakon sest godina pokusavanja ? Zasto ako smijem pitati, taj dio priče mi nije jasan? Inače predivan kraj priče ,čestitam 😁❤️
Mama andela, da da 🤗 tipkamo se još 😉
E ovako draga, 6,5 godina točno smo toliko htjeli bebu. Meni je 32 godine sada. Nikada nisam do sada ni uspijevala ostati trudna. Prve dvije godine ok nekako sam mislila ima vremena, nakon toga meditirala pila sve što su mi rekli da je za začeće dobro i nikad ništa. Jednom kao test pozitivan no menga došla odmah dan iza. Zatim sam išla na potpomognutu i ništa opet, sve te godine psovetila samo tome, smršala 15 kg..propala, depresivna itd. Eh i onda jedno veče malo smo popili i ajd hipa cupa 😂 i ja zatrudnim. Nisam mogla vjerovati svojim očima da vidim plus, sreća do neba. I u osmom tjednu počnu bolovi, ja kući sama a isti taj dan išla doktorici koja mi je rekla da ne čuje srce. Dođem kući i krenem krvariti kontam sutra ujutro opet imam pregled pa neću paniku radit. Međutim, krenuli su odljevi vidjela sam i plod 😔😔 lokve i lokve krvi, hitna došla ja loše, držali me čitav dan tamo a ja sve gore..zatim me operiraju, muža ne smijem ni vidjet niti može on ući u bolnicu da me vidi. Onda sam rekla dosta je..dosta za sva vremena, umorila sam se od života, 6,5 godina žrtve plača i čega sve ne još. Tada nakon oporavka oko mj dana iza odlučim se za sterilizaciju i ta odluka je iz srca bila, naravno čekalo se na termin 2 mj i onda pregled kod ginića, i tada mi rekne da sam ja već trudna 14 tjedana i da nosim sina. Ajme reko što je ovo sad, baš me żivot iskušava 🙂🙃😊 i eto tako moj anđelak mali sada se vrti u stomaku, ne miruje i čekamo da nam akobogda dođe početkom iduće godine. I još mi dr.kaže nisam vidio savršeniju trudnoću i nalaze. Hvala Bogu da tako i ostane do kraja. Ne znam do čega je to sve, pokušavam shvatiti zašto kad se grčimo i želimo ono neće..a kad otpustim sve od srca bebač došao istog momenta. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️❤💙
I da još dodam, nikakve simptome imala nisam a kamoli da sam mogla povjerovati da ja mogu ostat trudna normalno. Menga je ionako uvijek kasnila, jedino što sam imala implantacijsko pa sam mislila ni menga više nije što je nekada bila. 😂😂😂 A kad ono 👶
I da još dodam, nikakve simptome imala nisam a kamoli da sam mogla povjerovati da ja mogu ostat trudna normalno. Menga je ionako uvijek kasnila, jedino što sam imala implantacijsko pa sam mislila ni menga više nije što je nekada bila. 😂😂😂 A kad ono 👶
Ajme koji divni kraj, želim ti svu sreću❤️❤️❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hej da, ja sam se totalno iznenadila kad sam vidjela betu da je tolika jer sam ju vadila rano i prema danima mi je trebala biti oko 2300 🤔🤷♀️ ali nekako se tješim ako je Beta dobra da bi trebalo sve biti dobro, evo ne znam. Daj Bože i 2 samo da bude sve dobro, znam da je normalno kad svi to kažu, ali brine me, vjerojatno nebi da nisam imala spontani vec, ali onda mi je Beta bila dosta niska, u 6+4 je bila 1080.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Zene moje. Ja mislim da se cijeli svemir urotio protiv mene. Naime danas sam trebala radit c.bris da mogu na propuhivanje jajovoda. Ali nee. Dobro dobila jos nisam . Ali umjesto da odem. Ne meni je guma od auta se probusila bas danas i to saznam 1h prije pregleda
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Sutra radim ne mogu obavit u cet tebam dobit a i da ne dobijem ide vikend onda ne uzima briseve. I normalno sad jos jedan mj .cekanja
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Ljuta sam bijesna na sebe na nju vjesticu sto bas sad treba doci. Nez najrade bi se sakrila negdi i plakala
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Hej da, ja sam se totalno iznenadila kad sam vidjela betu da je tolika jer sam ju vadila rano i prema danima mi je trebala biti oko 2300 🤔🤷♀️ ali nekako se tješim ako je Beta dobra da bi trebalo sve biti dobro, evo ne znam. Daj Bože i 2 samo da bude sve dobro, znam da je normalno kad svi to kažu, ali brine me, vjerojatno nebi da nisam imala spontani vec, ali onda mi je Beta bila dosta niska, u 6+4 je bila 1080.
Mozda su twinsači 😁 drzim fige da je to i da sve bude okej. Samo pozivitno i bit ce sve dobro mora biti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji