Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bbebach
    12. Listopad 2021. 06:19

tufnica1602

Drage moje žene. ❤
    Evo mene nakon dvije godine ponovno ovdje da vam nešto napišem.
    S vama sam ovdje bila dugo gledala kako žene odlaze s plusevima a ja ništa, nikad ništa punih 6 godina otkako radimo na bebi. Nikad ništa upalilo nije do ove godine kada sam imala opasan spontani s velikim odljevima i hospitalizacijom. Sreća je trajala kratko, tuga do neba. Zatim sam odlučila da ja više to ne mogu. Brzo sam se oporavila i napravila termin za trajnu sterilizaciju zauvijek..odem kod doktora da me pregleda kad će ti on meni, izgleda da naši planovi svi padaju u vodu, vi ste trudni i to debelo mogu vam reći i spol.
    Zamislite mene na onome krevetu samo..plač od sreće, nevjerica izlazim vani muž gleda u mene prepao se. Ja mu kažem vrijeme je već za trudničke hlače da mi ne stiskaju sina 😄😍🥰 plače on plačem ja nasred ulice u gradu.
    Htjela sam vam reći da ne odustajete nikada! Doći će beba kada ona odluči da dođe. Volim vas sve i ostajte mi zdravo 💙

Jutro!...u dahu sam jučer pročitala ovaj tekst...mislila sam da se to događa samo u romantičnim filmovima! Drago mi je da je stvarno, a toliko nevjerovatno!!!Jupi!!! MOžeš li molim te više detalja podijeliti:npr.s tjedana koliko su ti potvrdili trudnoću, pretpostavljam da nisi simptome imala i slično?...Zaista inspirativna priča, mogu samo reći:woow!!!

zoeeuzoee
    12. Listopad 2021. 07:26

tufnica1602

Hvala vam curke. A ja vam kažem i vaše male mrvice će doći pa će biti još lijepih vijesti. Važno je bilo odbaciti sve što me tištilo i mučilo i rekla sam dosta više ne želim imati ništa, želim slobodu, i eto..moj maleni kaže e nećeš, i sad šuta svoju mamu iznutra zbog toga🤣🥰

Lekaa sretno tebi i ostalima koje trenutno radite na ovome. 🙏

Cestitaaam,bas lijepo🥰😊😊

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    12. Listopad 2021. 07:28

Mama_andjela molim te stavi me na listu za ne dobit 7.11. Hvala😘

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    12. Listopad 2021. 07:30

Cure,smije li se uz vitamine za pripremu trudnoce koristiti jos i vrkuta?

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

Mama_andjela
    12. Listopad 2021. 08:58

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Nikki777 ➕[/li]
    [li]Allie➕[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Ex_inna 7.10. - 5 dana kasni ❤️[/li]
    [li]AriaRia 11.10.-1 dan kasni❤️[/li]
    [li]Nina23 14.10. 2 dana ❤️[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]Gaga88 29.10. 17 dana ❤[/li]
    [/ul]

[ul]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 26 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 29 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 33 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 33 dana ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Leka..[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    .BlairWaldorf, zao mi je :( Idemo u nove pobjede, ti i ja na isti datum za ne dobiti. I ja sam sebi sada stavila ciklus na 35 dana, iako su prethodna dva bila na 31, da dzaba ne radim testove ako opet okasni kao sada i da se ne nadam bezveze .AriaRia, jos nije kasno .Tufnica, dugo nisam cula ljepsu vijest. Mogu zamisliti tvoje odusevljenje i iznenadjenje. Pa to je fakat divno, ljepse nego da si saama vidjela plusic na testu. Ohrabrujuce .Zoeeuzoee, na listi si .Jutro cure od mene :) Ja cekam da vjestica prodje, pri kraju je, nazalost za vikend mi dodje, kad je muz bio doma, ali ne dade se da budemo intimni  A kad nam bude trebalo plodni dani i to, garant nece biti domaauuu zivote[/ul]
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    12. Listopad 2021. 09:00

.BlairWaldorf, zao mi je :( Idemo u nove pobjede, ti i ja na isti datum za ne dobiti. I ja sam sebi sada stavila ciklus na 35 dana, iako su prethodna dva bila na 31, da dzaba ne radim testove ako opet okasni kao sada i da se ne nadam bezveze
     .
    AriaRia, jos nije kasno .Tufnica, dugo nisam cula ljepsu vijest. Mogu zamisliti tvoje odusevljenje i iznenadjenje. Pa to je fakat divno, ljepse nego da si saama vidjela plusic na testu. Ohrabrujuce 
    .
    Zoeeuzoee, na listi si .
    .
    Jutro cure od mene :) Ja cekam da vjestica prodje, pri kraju je, nazalost za vikend mi dodje, kad je muz bio doma, ali ne dade se da budemo intimni  A kad nam bude trebalo plodni dani i to, garant nece biti domaauuu zivote
    .
    Nesto mi se zeznulo dok sam slala pa sam ponovo samo kopirala 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Ina85
    12. Listopad 2021. 09:23

Koja lijepa prica. To je bas surprise beba. A ne mi na svaki simptom piskimo po testicima 😅. Meni uredno prosla menga i sad krecemo na odnose. I sljokanje tableta i trpanje progesterona. 18 idem na ultrazvuk da zavirimo koliki je folikul. 🤷‍♀️ a ostalo je cekanje ko i svaki mj. Bacin zene 💋.  Cuvajte se 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

nina23
    12. Listopad 2021. 10:08

Jutro svima . Ja bas mislim da moja dolazi bas danas. Dobro mada sam bila uvjerena u to i prehodna dva dana😅 
    Al sad bas imam onaj osjecaj kao da cu svaki tren prokrvarit

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• LaVi
    12. Listopad 2021. 10:57

tufnica1602 čestitam od srca!!
    Baš lijepa priča,prekrasna i dirljiva!! 😍😍😍
    Divna poruka za sve nas tu koje mislimo da nikad nećemo ugledat svoje plusiće.

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

marta96
    12. Listopad 2021. 11:42

Bok cure, pratim vas stalno 
    Moram priznati da sam jedva čekala da vas napustim, ali eto stalno čitam i uz vas sam. Ja sam stalno u brizi i panici jer smedarim vec tjedan dana i to danas cak i vise nego obicno, u četvrtak imam pregled pa nikako dočekati. Tako sam jadna i tuzna i zabrinuta. Kad sam se druzila s vama ovdje lijepo smo planirali, vodili ljubav i zbilja uzivali u tome, pa mi to sad i fali. Odnose ne smijemo imati, ja moram stalno mirovati koliko mogu i eto bas sam jadna u tome svemu jer ne znam šta će i kako biti.. Nadam se da ste mi vi sve dobro ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.