Pozdrav svima. Posto je pisalo da se poliklinika Mia otvara 08.03 ali sada na njihovoj stranici pise da se otvara uskoro. To zna kada ce otvoriti. Da li je tko isao u Opatiju kod dr. Vlasica u polikliniku Salamon?
Mi bi isli odmah u stimulirani ivf
Zanima me otp cijena? Hvalaa
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Pozdrav svima. Posto je pisalo da se poliklinika Mia otvara 08.03 ali sada na njihovoj stranici pise da se otvara uskoro. To zna kada ce otvoriti. Da li je tko isao u Opatiju kod dr. Vlasica u polikliniku Salamon?
Mi bi isli odmah u stimulirani ivf
Zanima me otp cijena? Hvalaa
Ja sam odlazila kod dr Vlašića u Opatiju otkad se vratio iz Splita, izuzetan je liječnik i stručnjak, a prije svega divan čovjek. Sad krećem napokon u postupak, skupila sam hrabrost, jer je dr Vlašić prešao ovaj tjedan u Mia polikliniku a želim kroz MPO priču proći isključivo pod njegovim nadzorom. Dosad je surađivao s poliklinikom u Zagrebu, odradio bi kompletnu pripremu kako bi se u Zagreb išlo minimalno. Sad napokon imamo sve u Rijeci i ne moramo više uopće ići za Zg što puno znači. Dr. Vlašić je pomogao bezbroj parova da dođu do bebice i presretna sam što će sada biti u mogućnosti nastaviti raditi ono u čemu je najbolji.
Vjerujem da ću jednog dana i ja dobiti veliki + na najvažnijem životnom testu. Testu trudnoće.
- Ja: 36 godina; uredni nalazi
- Muž: oligozoospermija
Pozdrav,
Radimo na bebi i pratili smo ciklus. Nisam imala nikakve simptome, osim ponekad grčeve lagane i jedino sam primjetila češće mokrenje i buđenje po 4 puta noću samo zbog mokrenja.
Napravila sam test 22.4, dakle dva dana prije M čisto da vidim, bio je negativan. Tješim se da je bilo prerano za pouzdan rezultat. Dans 24.4 trebala bih dobiti. No uooće se ne osjećam kao onda kada sam u PMSu. Imam pritisak lagani oko podrucja maternice i pojacan prozirni iscjedak bez mirisa.
Nadam se najboljem 🥹..
Sortiraj odgovore
Najstariji