Pozdrav cure,
Zanima me je li se smije piti Inofolic i ako nemam Pcos?
Čitala sam da je to samo dodatak prehrani i da se može uzimati bez obzira.
Je li koja od vas uzimala Inofolic na svoju ruku i ostala trudna? Hvala
Ja sam uzimala Inofolic na svoju ruku, ostala trudna dva mjeseca poslije :D
Mozes slobodno uzet, nece ti sigurno odmoc
Super, hvala ti puno na odgovoru. Gledala sam i ovaj Catafertyl for her, ima sve što je potrebno. Pa ako je i to netko možda uzimao pa ima pozitivna iskustva. Možda i to probam. Pokušavamo 2 godine i sve je u redu i meni i njemu, ovo su mi zadnje slamke spasa. 🙏😊
Procitaj sve o Mucinexu. Upisi Mucinex baby. Mozda da probas i to. 

👰1993
🤵1992

Pozdrav cure,
Zanima me je li se smije piti Inofolic i ako nemam Pcos?
Čitala sam da je to samo dodatak prehrani i da se može uzimati bez obzira.
Je li koja od vas uzimala Inofolic na svoju ruku i ostala trudna? Hvala
Ja sam uzimala Inofolic na svoju ruku, ostala trudna dva mjeseca poslije :D
Mozes slobodno uzet, nece ti sigurno odmoc
Super, hvala ti puno na odgovoru. Gledala sam i ovaj Catafertyl for her, ima sve što je potrebno. Pa ako je i to netko možda uzimao pa ima pozitivna iskustva. Možda i to probam. Pokušavamo 2 godine i sve je u redu i meni i njemu, ovo su mi zadnje slamke spasa. 🙏😊
Procitaj sve o Mucinexu. Upisi Mucinex baby. Mozda da probas i to.
Ozbiljno?? Prvi put čujem evo. Baš ću istražiti 🤷🏼♀️

Ja sam upravo dobila + nakon Mucinexa tj- njegovog djelotvornog sastojka.

👰1993
🤵1992

Predivne vijesti, čestitam! 😊😊
Otkad pokušavate? Pročitala sam da Mucinex izaziva više sluzi koliko sam shvatila

Pokušavali smo 3-4 ciklusa i ništa. Ali onda sam naručila sirup za kašalj s tim djelotvornim sastojkom i uzela 2x na dan oko ovulacije i evo, trudna. 
Djeluje tako da razrijedi cervikalnu sluz (kao i plućnu). Olakša plivačima da dođu do jajovoda.

👰1993
🤵1992

Buy Fake US dollars USD Online (WhatsApp: +1 (725) 867-9567) buy fake Canadian dollars CAD, buy fake chinese Yuan RMB online, buy fake chinese Yuan online, buy fake rmb, Buy cloned card online, buy

Hej hej, malo je utihnula ova tema 😉 koliko nas ima koje ne očekujemo M do kraja tjedna? 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025

Evo da se i ja javim, nadam se nekom utjesnom odgovoru.. Radimo na bebi nekoliko mjeseci (cca +6), sa moje strane sve uredu, osim sto su mi prosli mjesec utvrdili inzulinsku rezistenciju 3.3 i manjak vitamina D (68)
Ginekolog mi je prepisao ampule vitamina D i Inovo tablete za IR koje pijem vec 15 dana. Uz to od kad radimo na bebi pijem i Novalac prenatal. M je trebala doci u utorak (12.08.) i nije dosla, radila sam u cetvrtak Fenometer test koji je negativan. Ono sto mene sad posebno brine je par puta dnevno smeckasti oskudni iscjedak sa malim komadicima kao hematomcici smedi, to traje od nedjelje (10.08.) i ocito se nastavlja. Nemam nikakvih simptoma osim tu i tamo lagani grcevi, navecer me zna glava boljeti.
Mozee li netko pomoci s tim iscjetkom i ako imate iskustva s Inovo tabletama jer me strah da ne izgubim ovulaciju ili da se ne dogodi nesto tako lose. Mlada sam imam 23 godine😭🤯
Svima zelim zeljeni ➕!❤️

Evo da se i ja javim, nadam se nekom utjesnom odgovoru.. Radimo na bebi nekoliko mjeseci (cca +6), sa moje strane sve uredu, osim sto su mi prosli mjesec utvrdili inzulinsku rezistenciju 3.3 i manjak vitamina D (68)
Ginekolog mi je prepisao ampule vitamina D i Inovo tablete za IR koje pijem vec 15 dana. Uz to od kad radimo na bebi pijem i Novalac prenatal. M je trebala doci u utorak (12.08.) i nije dosla, radila sam u cetvrtak Fenometer test koji je negativan.Ono sto mene sad posebno brine je par puta dnevno smeckasti oskudni iscjedak sa malim komadicima kao hematomcici smedi, to traje od nedjelje (10.08.) i ocito se nastavlja.Nemam nikakvih simptoma osim tu i tamo lagani grcevi, navecer me zna glava boljeti.
Mozee li netko pomoci s tim iscjetkom i ako imate iskustva s Inovo tabletama jer me strah da ne izgubim ovulaciju ili da se ne dogodi nesto tako lose.Mlada sam imam 23 godine😭🤯
Svima zelim zeljeni ➕!❤️
Je li ti to još traje ili?
Meni izgleda da ti je to menstruacija.
Ja sam evo sto se tice Catafertyla for her sve istrazila i on ti je odlican za inzulinsku rezistenciju, a ja sam tipa vitamin D uzimala u onim ampulama pa mi je nalaz bio bolji. 

Ginekolog mi je prepisao ampule vitamina D i Inovo tablete za IR koje pijem vec 15 dana. Uz to od kad radimo na bebi pijem i Novalac prenatal. M je trebala doci u utorak (12.08.) i nije dosla, radila sam u cetvrtak Fenometer test koji je negativan.Ono sto mene sad posebno brine je par puta dnevno smeckasti oskudni iscjedak sa malim komadicima kao hematomcici smedi, to traje od nedjelje (10.08.) i ocito se nastavlja.Nemam nikakvih simptoma osim tu i tamo lagani grcevi, navecer me zna glava boljeti.
Mozee li netko pomoci s tim iscjetkom i ako imate iskustva s Inovo tabletama jer me strah da ne izgubim ovulaciju ili da se ne dogodi nesto tako lose.Mlada sam imam 23 godine😭🤯
Svima zelim zeljeni ➕!❤️
Je li ti to još traje ili?
Meni izgleda da ti je to menstruacija.
Ja sam evo sto se tice Catafertyla for her sve istrazila i on ti je odlican za inzulinsku rezistenciju, a ja sam tipa vitamin D uzimala u onim ampulama pa mi je nalaz bio bolji.
Pa evo kao smanjilo se ali nema još uvijek menstruacije prave, meni su inace bas obilne, traje 6 dana i bolne su, prva cetri dana ne produ bez ketonala. Sad nista. 
Jel mogu uzimati Catafertyla na svoju ruku? Da uz njega nastavim sa Inovo?
Postoji li nesto sto bi mogao i muz koristit za svaki slucaj? Svakako planiramo da i on ode na pretrage ako naredna 2/3 mj ne dode do trudnoce.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji