Pozdrav. Mi radimo na bebi. Nadam se da bude ovaj mjesec nešto. Treba doći sutra M,ali nadam se da neće. 🤞
Pozdrav. Mi radimo na bebi. Nadam se da bude ovaj mjesec nešto. Treba doći sutra M,ali nadam se da neće. 🤞
Jel stigla? Ja sad lovim ovulaciju ovih dana…
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Pozdrav,
Budući da sam nova molim vas pomoć ovulacija mi je bila 18.02 i lh trakice su pokazale 2 crvene crte, međutim 26.02 sam napravila ponovno budući da želim zatrudnjeti i pokazale su mi se opet 2 crvene crte, test na trudnocu sam napravila i negativan je pa me samo zanima sto znače sad te dvije crte kada su mi plodni dani prošli prije više od tjedan dana
Hvala unaprijed na odgovorima
Pozdrav,
Budući da sam nova molim vas pomoć ovulacija mi je bila 18.02 i lh trakice su pokazale 2 crvene crte, međutim 26.02 sam napravila ponovno budući da želim zatrudnjeti i pokazale su mi se opet 2 crvene crte, test na trudnocu sam napravila i negativan je pa me samo zanima sto znače sad te dvije crte kada su mi plodni dani prošli prije više od tjedan dana
Hvala unaprijed na odgovorima
Pozdrav, prva crta mora biti jaca odnosno tamnija od kontrolne
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Nova sam u svemu ovome pa me zanimaju neke stvari.
Ovaj mjesec ću prvi put pratiti ovulaciju LH takicama i počela sam mjeriti bazalnu temperaturu.
Vidjela sam da se ovdje često spominje "peak" što to točno znači? Da li prije ovulacije znate imati odnose i više puta dnevno? Eto hvala svima na odgovorima, neki bi rekli da nema glupih pitanja :)
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Nova sam u svemu ovome pa me zanimaju neke stvari.
Ovaj mjesec ću prvi put pratiti ovulaciju LH takicama i počela sam mjeriti bazalnu temperaturu.
Vidjela sam da se ovdje često spominje "peak" što to točno znači? Da li prije ovulacije znate imati odnose i više puta dnevno? Eto hvala svima na odgovorima, neki bi rekli da nema glupih pitanja :)
Nema glupih pitanja naravno. Ja bazalnu ne mjerim, pratim samo ovulacijske trakice. Kad prva linija bude tamnija od kontrolne znaci da ovulacija stize izmedu cca 12-48 sati. Neka me neko ispravi ako krivo pricam. Nama su odnosi svaka 3 dana otprilike, tako da pokrijem cijeli mjesec😂
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Neki kažu da nije dobro imati odnose više puta dnevno zbog kvalitete spermija i slično..neki kažu da je bolje ujutro pa me zanima da li je kome tako uspjelo :)
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ei nije. Radila sam test danas ujutro,jer je trebala jučer doći i pokazao test dvije crte. Uzela sam onaj iz dm. U zadanom roku, odnosno u 5min pokazao,ali meni vrag neda mira jer je test crta dosta svjetla. Pa me to zbunjuje😕
Ei nije. Radila sam test danas ujutro,jer je trebala jučer doći i pokazao test dvije crte. Uzela sam onaj iz dm. U zadanom roku, odnosno u 5min pokazao,ali meni vrag neda mira jer je test crta dosta svjetla. Pa me to zbunjuje😕
Omgggg!! Test na trudnocu!? Ma ako su dvije crte kakve god da jesu, pozitivan je sigurno😱😱🎉🎉🎉
Uploudaj sliku ako uspijes
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Omgggg!! Test na trudnocu!? Ma ako su dvije crte kakve god da jesu, pozitivan je sigurno😱😱🎉🎉🎉
Uploudaj sliku ako uspijes
Ja to neznam. Ali ta svjetla crta me brine. Ali sam sretna jer sam pročitala brdo toga i vele da kakva god da je crta,je pozitivan rezultat. Hvala. Radimo na bebi 5mj. Prvi sin nakon 6mj,drugi sin nakon mj dana i sad nadam se treća beba 💙💙❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji