Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarkIvy
    28. Veljača 2023. 09:05

bok cure, imam čini se pozitivan test:):)

danas je trebala doći menstruacija, i čak se dosta dobro vidi crtica.:) Od simtoma kao blagi pms, i jedan vrlo čudan simptom a to je curenje nosa i začepljen nos (i bez nekih drugih simptoma) i to već 4 dana:O I onda sam išla guglati i čini se da jako puno žena to ima čak od implantacije, tako da evo ako nekog zanima:)

nego, jel sad treba ići vaditi iz krvi test? Znam da neki gledaju dal se dupla beta? 
    kako sam na euthyroxu, jel treba sad povisiti dozu?

11/2023. curica

Meli18
    28. Veljača 2023. 09:37

DarkIvy

bok cure, imam čini se pozitivan test:):)

danas je trebala doći menstruacija, i čak se dosta dobro vidi crtica.:) Od simtoma kao blagi pms, i jedan vrlo čudan simptom a to je curenje nosa i začepljen nos (i bez nekih drugih simptoma) i to već 4 dana:O I onda sam išla guglati i čini se da jako puno žena to ima čak od implantacije, tako da evo ako nekog zanima:)

nego, jel sad treba ići vaditi iz krvi test? Znam da neki gledaju dal se dupla beta?
    kako sam na euthyroxu, jel treba sad povisiti dozu?

Kao prvo, cestitam, neka bude skolska trudnoca 😊
    Ne vade sve cure betu (beta hcg iz krvi).. to najvise rade zene koje su prosle postupak potpomognute oplodnje ili ako su imale spontani pobacaj ili npr.vanmatericnu trudnocu.
    Sto se tice stitnjace i terapije..pa ne trebas povisiti dozu jer bi prvo trebala vaditi TSH i vidjeti da li je povisen ili ne a za to moras zvati ginekologa i naruciti se za pregled. Tad ce ti ginekolog najvjerojatnije dati uputnice da ides vaditi krv (KKS i ostale nalaze) i za stitnjacu, naravno 😊 bez nalaza ne mozes povisiti ili sniziti terapiju 😊

joca
    28. Veljača 2023. 09:41

Ajme cure bravo!! 🎉🎉
    Neka bude sve kako treba do kraja❤️❤️

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    28. Veljača 2023. 10:46

i meni je bila prvo svijetla crta tako da se ne moras brinuti..kasnije ona potamni nakon par dana

DarkIvy
    28. Veljača 2023. 11:28

hvala cure!
    hvala Meli23, dakle sad ide prvo naručit se kod ginekologa, hvala, da svakako nema logike povisivati dozu naslijepo:P

11/2023. curica

Miss88
    28. Veljača 2023. 11:32

Pozdrav. Evo da se i javim. Imam 34 godine. Mm i ja imamo već sina od pet godina. Bacili smo se ovaj mj na pravljenje. Situacija je sljedeća: 27.12. zadnji menzes, ciklus je na 42 dana, više manje (koma). 1.2. se naručila na redovan papa, reko idemo vidjeti kako što prije neg krenemo. Kaže dr. na tom pregledu da ne vidi da je bila ovulacija. a treba drugi ciklus krenuti od 5.2., menga nije ni došla, umjesto nje plodni daani (znam po sluzi). Pa smo za svaki slučaj imali odnos 11.2. Drugi dan sam imala jače bolove pa pretpostavljam da je bila ovulacija 12.,13.2. ali ne mogu sa sigurnošću reći. 18.2. Probadanje u jajniku, nisam mogla sjesti, hodati a kamoli kašljati, popila sam brufen da se sve smiri. prošlo nakon sat vremena. Povezala bi to sa implantacijom ali opet kažem ne znam. Po preporuci dr radim test 20.2. iako mi se činilo rano naravno negativan. Opet urađen na 15 dpo (po mojoj pretpostavci) ali negativan. Opet se javljam dr. daje mi terapiju duphastona, 3x1, sedam dana, čekam menzes (ako dođe) ali ne više od 10 dana i onda tri ciklusa. Ja sam i dalje ubjeđena da sam trudna, Mjerim BT već tjedan dana od ovulacije i ne spušta se ispod 37,7 (vaginalno, svaki dan u isto vrijeme). Cerviks mi je omekšan (kao ušne resice je na dodir), bradavice su mi nabrekle i potamnile ali ne bole me (pred menzes me uvijek bole jako), bolove u trbuhu više i ne iako sam ga u zadnja dva tjedna imala konstantno kao neki osjećaj. Piškit trčim stalno ali opet ne mora biti simptom. Već ludim lagano. Preostaje mi čekati da vidim što će biti od duphastona. Inače kad sam ga pila uvijek dobijem drugi ili treći dan. Nikad nisam čekala preporučene dane za piti. Oprostite na dugom postu 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• misscooking
    28. Veljača 2023. 15:27

Ei opet ja. Meni vrag ko i uvijek neda mira. I opet ja radila sad test i mogu reći da se sad puno jasnija crta. Tako da,-POZITIVAN JE. čekam na pregled ginekologu.pošto radim u kuhinji,odmorište,posla ko u priči. Tražit ću prvo cijeli godišnji pa tek onda komplikacije.😀😀😀. Sretno svima. I nadam se da će još netko napisati da ima pozitivno😍🤞😍😍

• lana202021
    28. Veljača 2023. 15:39

misscooking

Ei opet ja. Meni vrag ko i uvijek neda mira. I opet ja radila sad test i mogu reći da se sad puno jasnija crta. Tako da,-POZITIVAN JE. čekam na pregled ginekologu.pošto radim u kuhinji,odmorište,posla ko u priči. Tražit ću prvo cijeli godišnji pa tek onda komplikacije.😀😀😀. Sretno svima. I nadam se da će još netko napisati da ima pozitivno😍🤞😍😍

Čestitam 🥰🥰🥰🥰 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Miss88
    28. Veljača 2023. 20:22

misscooking

Čestitam 😄

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• lana202021
    28. Veljača 2023. 21:49

Miss88 ima li kakvih novosti kod tebe?

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.