Pozdrav svima, pisala sam nekad davno na forumu, ali život se preokrenuo, novi partner i brak i odlučili smo da želimo bebu.
Imam nerealne strahove da neću moći ostati trudna jer ne koristimo nikakve zaštite već godinama, a nikad se nije desila trudnoća. Da napomenem, nikad ni nismo ciljali ovulaciju, dapače, izbjegavali smo ju. Ali eto, svima se omakne, a nama je metoda očito funkcionirala.
Kako da se sad odblokiram tih strahova i uživam bez opterećenja? 🙈 jel prakticirate odnose svaki dan prije ovulacije ili je dovoljno svaki drugi?
I još jedno možda glupo pitanje. Kako da zadržim sadržaj u sebi nakon odnosa. Meni uvijek sve iscuri van 🙈
12/2023 dječak 💙
Pozdrav svima, pisala sam nekad davno na forumu, ali život se preokrenuo, novi partner i brak i odlučili smo da želimo bebu.
Imam nerealne strahove da neću moći ostati trudna jer ne koristimo nikakve zaštite već godinama, a nikad se nije desila trudnoća. Da napomenem, nikad ni nismo ciljali ovulaciju, dapače, izbjegavali smo ju. Ali eto, svima se omakne, a nama je metoda očito funkcionirala.
Kako da se sad odblokiram tih strahova i uživam bez opterećenja? 🙈 jel prakticirate odnose svaki dan prije ovulacije ili je dovoljno svaki drugi?
I još jedno možda glupo pitanje. Kako da zadržim sadržaj u sebi nakon odnosa. Meni uvijek sve iscuri van 🙈
Ja sam čitala tu na forumu da neke leže i po 20 minuta, a s obzirom da je jučer bila ovulacija čak sam digla i noge u zrak i tako bila nekih 15tak min. Vidjet ćemo hoće li pomoći 🙈😂
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja sam čitala tu na forumu da neke leže i po 20 minuta, a s obzirom da je jučer bila ovulacija čak sam digla i noge u zrak i tako bila nekih 15tak min. Vidjet ćemo hoće li pomoći 🙈
Sretno, ja se vec 2 godine borim da ostanem u drugom stanju, sve sam to doktorirala sto se kaze.
Moj ti je savjet da radis folikulometriju, bices sigurnija sto se tice ovulacije, s obzirom na moje cikluse i moje preracune ovulacije fulila sam.
Ocekivana ovulacija je trebala biti oko 15. dana, sa trakicama za ovulaciju nikada nisam bila sigurna, kada sam otisla na folikulometriju moja ovulacija je 21.dan
Po rijecima mog ginekologa odnosi svako 2. dan, zbog zadebljanja endometrijuma samo sok od cvekle piti, ukljuciti folnu kiselinu ( najbolji oblik je folat )
Pratim ako mogu pomoci, usput mr.ph sam pa se razumijem u lijekove
Pozdrav zene, prodajem Profertil za vase druge polovice. Inace je oko 400kn kutija 60 kapsula moj muz je pio pae mjeseci, i zapoceu zadnju kutiju 3 kapsule i spermiogram uredan gin nam je rekao da vise ne pije. Pa prodajem eto tu kutiju za 200 kn ako nekome treba samo 3 od 60 kapsula fali. 😘😘😘
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Pozdrav 🤗
Evooo i ovi mj nista, 6 mj iza nas.. Sljedeci mj idemo jace 🤗
Ima li neko iskustva sa LH trakicama iz dm a
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Pozdrav 🤗
Caoo,
ja sam ih kupila da probam, posto trebam dobiti za 2 dana i ne verujem da se nesto lepo desilo, ne znam, ovo je 5 mj:D ali ako dobijem, kao sto nazalost mislim da hocu, poceci koristiti te tracice, ja se nadam da ce biti od koristi,.pa javljam
Noir pozdrav! Najbolje bi bilo svaki drugi ili treći, kažu da se spermići zadrže i do pet dana. Možda da probaš pratiti plodne dane i peak (dvije crvene crte na trakici) i nakon toga dolazi do ovulacije (za 24-36 sati cca). Ja se spremam pratiti ovaj ciklus s trakicama pa ćemo vidjeti.
A što se tiče sadržaja kažu da je najbolje dići noge u zrak nakon odnosa i mirovati najmanje 15 minuta. Tako sam s prvim djetetom i uspjela je iz prve. Sad ćemo vidjeti, prošli ciklus sam fulala, ovulacija je bila jako kasno. Pratimo se! Sretno! 🤞
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Pozdrav 🤗
Također 6 mj i iza nas! Mi smo se odlucili napraviti bar spermiogram za početak, cisto eto.. da smo “mirniji”
Naručila sam se u ginekologa pa cemo vidit sta kaze on... Ovi mj malo bokje upratit sa tim trakicama..
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Noir pozdrav! Najbolje bi bilo svaki drugi ili treći, kažu da se spermići zadrže i do pet dana. Možda da probaš pratiti plodne dane i peak (dvije crvene crte na trakici) i nakon toga dolazi do ovulacije (za 24-36 sati cca). Ja se spremam pratiti ovaj ciklus s trakicama pa ćemo vidjeti.
A što se tiče sadržaja kažu da je najbolje dići noge u zrak nakon odnosa i mirovati najmanje 15 minuta. Tako sam s prvim djetetom i uspjela je iz prve. Sad ćemo vidjeti, prošli ciklus sam fulala, ovulacija je bila jako kasno. Pratimo se! Sretno!🤞
Probat ćemo koji mjesec bez ičega, pa ako ne uspije bacam se na pomoćne stvari. Poprilično sam sigurna da prepoznajem ovulaciju, sluz se pojavi i nakon dva dana sluzi osjećam laganu bol u jajniku pa pretpostavljam da je tad ovulacija.
Danas izgleda da ću dobiti M, kao kasni mi dva dana, od danas neki smecasto rozi iscjedak, ali budući da nismo pokrili striktno ovulaciju prošli mjesec očekujem do kraja dana pravu M . 🙈
12/2023 dječak 💙
Ja sam ovaj mjesec počela pratit ovulaciju, sluzi uopće nisam imala tako da mislim da ni ovaj put ništa.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji