Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana202021
    05. Ožujak 2023. 18:33

Haru

lana202021

Cure da li je itko od vas koristio prirodnu kozmetiku Pahuljica? Čula sam dosta pohvala za njihove vaginalete, macinu travu i vrkuta kapi..

Draga Lana!
    Koristila sam njihove vaginalete pretprošli mjesec. Bude ih 10 i stavljala sam ih svaku večer. (Pretpostavljam da sam dobila gljivice od antibiotika koje sam pila.) Preporučila mi ih je šogorica, brzo su stigle i otkako sam ih stavila prošlo je što me mučilo i nije se vraćalo. 🤞🏻

Gljivice ste dobili prije korištenja tih vaginaleta ako sam dobro shvatila? Kostili ste samo vaginalete ili i kapi?
    Radi se o tome da sam ja koristila vaginaletr, maca i vrkuta kapi, preporucili su mi da ih pijem zajedno, a sad ovdje citam da se to dvoje kapi ne mješa 🤔🙄

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Haru
    05. Ožujak 2023. 22:59

Da da, gljivice sam dobila prije korištenja vaginalete (od antibiotika za upalu pluća). Koristila sam samo vaginalete da bih to riješila i pomogle su. Tj. Riješile problem. Od tada nikakvih tegoba. 

'21. 💙
    '24. 💛

• ivana505
    06. Ožujak 2023. 09:18

Pozdrav cure,
    Muž i ja radimo imamo 29 godina i radimo na bebi 4 mjeseca. Imam uredne cikluse, svakih 27-28 dana. Ovulaciju pratim sa trakicama jer nemam iscjedak i pokazuju ju sredinom ciklusa (14 dan). Zadnji ginekološki pregled bio je u 1 mjesecu i ustanovljeno je da imam ciste na jajnicima međutim Ginekologica nije previše bila zabrinuta i rekla je da će nestati same od sebe. Odnose imamo svaki dan u vrijeme plodnih dana međutim još nismo uspjeli dobiti plus na testu :(
    Od dodataka prehrani pijem maca kapsule, vrkutu i folnu, a muž multivitamine.
    Imate li kakve savjete sto vam je pomoglo da ostanete trudne?

Ciklusi svakih 27-28 dana
    Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin

Lelaaaa——
    06. Ožujak 2023. 13:04

smatram da ne radis svaki dan u vrijeme plodnih dana radi kvalitete spermija..ja sam 2 dana prije ovulacije I odmah je se uhvatilo..možda bi trebala te ciste bolje pregledati da nebi u tome bio problem 

• BebicaBebic
    07. Ožujak 2023. 09:54

Hej cure, kako ste?
    ja i moj dragi 5 mjeseci "radimo" na bebi,
    tacnije ovaj sada ce biti 5ti ako dodje "vjestica" :D al'se iskreno nadam da nece doci, za 4/5 dana bi trebala imati M. Al'osjecam neki blagi pritisak u grudima i nizem djelu stomaka kao da cu da dobijem, al' videcemo :( Nije nama zenama lako,
    makar ja se bas raztuzim mnogo svakog mjeseca i ako pokusavam ne silit mnogo, ne ide mi bas :D
    Imam generalno tacne cikluse na 28/30 dana. 
    I praktikujemo svaki drugi/treci dan, da ne bi omasili ovulaciju,.
    Ako ovog meseca opet ne bude, mislila sam kupiti trakice za ovulaciju, da li je neko od vas koristio neke?
    Inace ja imam 28 godina a moj muz 35.
    Nadam se i zelim svima jedan veliko + .
    veliki pozdrav

Miss88
    07. Ožujak 2023. 10:06

BebicaBebic

Hej cure, kako ste?
    tacnije ovaj sada ce biti 5ti ako dodje "vjestica" :D al'se iskreno nadam da nece doci, za 4/5 dana bi trebala imati M. Al'osjecam neki blagi pritisak u grudima i nizem djelu stomaka kao da cu da dobijem, al' videcemo :( Nije nama zenama lako,
    makar ja se bas raztuzim mnogo svakog mjeseca i ako pokusavam ne silit mnogo, ne ide mi bas :D
    Ako ovog meseca opet ne bude, mislila sam kupiti trakice za ovulaciju, da li je neko od vas koristio neke?
    veliki pozdrav

pozdrav. ja sam si naručila online (aliexpress) trakice, 20/20. 20 lh i 20 hcg. moj ciklus je na 42 dana pa ću sad morat ovaj ciklus mjeriti. imam sada m pa čekam. samo nemoj previše prakticirati odnose, ne valja opet previše. ako imaš ciklus 28/30 onda ti me m 14/16 dan tako da komotno možeš nakon tjedan dana od menge početi s trakicama i svaki treći dan odnose. Sretno i pratimo se! 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    07. Ožujak 2023. 10:39

Miss88

BebicaBebic

Hej cure, kako ste?
    veliki pozdrav

pozdrav. ja sam si naručila online (aliexpress) trakice, 20/20. 20 lh i 20 hcg. moj ciklus je na 42 dana pa ću sad morat ovaj ciklus mjeriti. imam sada m pa čekam. samo nemoj previše prakticirati odnose, ne valja opet previše. ako imaš ciklus 28/30 onda ti me m 14/16 dan tako da komotno možeš nakon tjedan dana od menge početi s trakicama i svaki treći dan odnose. Sretno i pratimo se!

ovulacija a ne m na 14/16 dan haha

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• BebicaBebic
    07. Ožujak 2023. 10:52

Heh, hvala na odgocoru :)
    jooj da, uzecu i ja onda online, ako ne budem videla lepo iznenadjenje ovog mjeseca..
    mada sam malo postala bez nade i ako znam da to nije puno vremena 5 mjes..
    videcemo :D
    cujemo se i nadam se da cemo sve brzo videti + 

• lejlalejla
    07. Ožujak 2023. 18:23

Pozdrav ženiceee, odavno vas pratim ali prvi put pisem.
    Moji problemi nastaju 2021.
    U feb.21.saznam da sam trudna, nazalost 8.3.21 missed ab.kiretaza u 9 sedmici.
    Od tada nikako da ostanem u drugom stanju, svi nalazi ok. 
    Ciklusi inace tacni, 30 dana, medutim u posljednja 4 mjeseca varirali su ( 30, 31, 34, 36, dana ) danas je 42.dan i dalje bez krvarenja 🥰 posljednja menstruacija pocela 26.1.23 i trajala 4 dana.
    Test radila prije 2 dana, negativan 😔 
    Potajno se radujem ali sa ogromnim strahom, kada mi preporucujete posjetu ljekaru. 
    Da li je neko ima slicno iskustvo 😔😔

Miss88
    08. Ožujak 2023. 09:09

lejlalejla

Pozdrav ženiceee, odavno vas pratim ali prvi put pisem.
    Moji problemi nastaju 2021.
    U feb.21.saznam da sam trudna, nazalost 8.3.21 missed ab.kiretaza u 9 sedmici.
    Od tada nikako da ostanem u drugom stanju, svi nalazi ok.
    Ciklusi inace tacni, 30 dana, medutim u posljednja 4 mjeseca varirali su ( 30, 31, 34, 36, dana ) danas je 42.dan i dalje bez krvarenja 🥰 posljednja menstruacija pocela 26.1.23 i trajala 4 dana.
    Test radila prije 2 dana, negativan 😔
    Potajno se radujem ali sa ogromnim strahom, kada mi preporucujete posjetu ljekaru.
    Da li je neko ima slicno iskustvo 😔😔

pozdrav. moji su isto ciklusi neredoviti. čak do 42 dana. prošli i pretprošli ju uopće nisam ni imala. bila je jako kasna ovulacija. javila sam se dr ona mi je preporučila duphaston tbl koje reguliraju ciklus i pospješuju začeće. pila sam ih dok nisam dobila m, trenutno još uvijek imam. možda da joj se ipak javiš. možda i tebi preporuči tbl ako nisi trudna dobit ćeš ako jesi jesi  sretno!!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.