Dobro jutro! Drugi dan što pijem duphaston. Nije prvi put da pijem. Znalo je meni i prije kasniti. Poslije prvog poroda ciklusi su mi se povećali. Ali ovo je prvi put da smo krenuli bez zaštite. Jest da je bio jedan odnos. I od tada imam stalne grčeve u trbuhu. Baš sam mislila da se primilo, jer tjedan dana nakon sam imala jake oštre probadajuće i rekla bi sijevajuću bolove. Kao kad istegneš mišić pa se ne možeš pomaknuti. Inače mi menga od duphastona brzo krene nakon par dana. Šta je tu je idemo dalje. naručila sam si hrpu ovulacijskih i hcg testova pa čim krene menga se bacam na testiranje. Kad je najbolje početi s testiranjem?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
bok cure, imam čini se pozitivan test:):)
danas je trebala doći menstruacija, i čak se dosta dobro vidi crtica.:) Od simtoma kao blagi pms, i jedan vrlo čudan simptom a to je curenje nosa i začepljen nos (i bez nekih drugih simptoma) i to već 4 dana:O I onda sam išla guglati i čini se da jako puno žena to ima čak od implantacije, tako da evo ako nekog zanima:)
nego, jel sad treba ići vaditi iz krvi test? Znam da neki gledaju dal se dupla beta?
kako sam na euthyroxu, jel treba sad povisiti dozu?
Čestitam
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Ei. Opet ja. Danas nakon 4dana kako kasni,napravila još jedan test. Znam,luda sam,,🤣. I u roku od 1min je pokazao vrlo vrlo jako drugu crtu. Tako da sam sada mirnija i počet ću uživati. Sretno svima❤️💙
Ei. Opet ja. Danas nakon 4dana kako kasni,napravila još jedan test. Znam,luda sam,,🤣. I u roku od 1min je pokazao vrlo vrlo jako drugu crtu. Tako da sam sada mirnija i počet ću uživati. Sretno svima❤️💙
Jooj čestitam ti!!! Želim školsku trudnoću!! neka sve dobro prođe
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Meni je konačno došla m nakon dva mj. Moram opet 16. dan krenuti s duphastonom. Nadam se da mi neće zeznuti ovulaciju. 🤔
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Cure da li je itko od vas koristio prirodnu kozmetiku Pahuljica? Čula sam dosta pohvala za njihove vaginalete, macinu travu i vrkuta kapi..
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Cure da li je itko od vas koristio prirodnu kozmetiku Pahuljica? Čula sam dosta pohvala za njihove vaginalete, macinu travu i vrkuta kapi..
Draga Lana!
Koristila sam njihove vaginalete pretprošli mjesec. Bude ih 10 i stavljala sam ih svaku večer. (Pretpostavljam da sam dobila gljivice od antibiotika koje sam pila.) Preporučila mi ih je šogorica, brzo su stigle i otkako sam ih stavila prošlo je što me mučilo i nije se vraćalo. 🤞🏻
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji