Zdravo djevojke, žene treba mi odgovor "što prije".
Inace mi ciklus traje 34 dana međutim nešto se poremetilo pa me zanima kolike su šanse da je došlo do trudnoće. Naime, imala sam m 25.10, dosla kad je trebala, zatim odnos 2.11 medjutim poslije toga se sve poremetilo, dobila sam m 10.11 doduse slabija je bila al odma nakon toga i 28.11 (kad je trebala svakako doci). 12.12 sam imala ponovo odnos i po aplikaciji tad mi je bio najplodniji dan, osjecala sam sama da se desava ovulacija, stoji mi sad da bi trebala dobiti 26.12 pa ne znam kolike su šanse da se to desi. Zadnja 2-3 dana sam pod stresom, osjecam se malaksalo, blaga mucnina i samo mi se spava a i san se poremetio, bazalna temperatura vec nekoliko jutara je oko 36.7. Sacekat cu naravno da vidim dal cu dobiti al me zanima da li se nekome slicno desavalo i kako je na kraju zavrsilo. Hvala Vam
A gle, cim si imala odnose tijekom plodnih dana postoji sansa da si trudna. Aplikacije bisu bas tocne s predvidjanjem ovulacije i zato je bolje provjeravati s Lh trakicama i vidjeti kad je.
Sto se tice simptoma, oni su slicni i kod pms-a i trudnoce jer je za vecinu njih zasluzan progesteron koji se luci nakon ovulacije u oba slucaja.
Jedini tocni pokazatelj ti je test na trudnocu, to i sama znas. Kupi neki osjetljiviji (gravignoat ultra) i mozes ga vec 24.12. napraviti ako je 12. bila ovulacija.
A zanima me da li se moze sad uraditi tipa nalaz iz krvi da bude tacan. Nije mi problem cekati ali imam nekih trenutno tonu nalaza za uraditi tipa uz srca, propisan mi je holter srca i holter pritiska pa zbog toga me brine da ne bi sta uticalo na potencijalnu trudnocu jer mi i sam pritisak zadnjih dana varira. Ali nema veze sacekat cu jos malo. Hvala ti puno
Zdravo djevojke, žene treba mi odgovor "što prije".
Inace mi ciklus traje 34 dana međutim nešto se poremetilo pa me zanima kolike su šanse da je došlo do trudnoće. Naime, imala sam m 25.10, dosla kad je trebala, zatim odnos 2.11 medjutim poslije toga se sve poremetilo, dobila sam m 10.11 doduse slabija je bila al odma nakon toga i 28.11 (kad je trebala svakako doci). 12.12 sam imala ponovo odnos i po aplikaciji tad mi je bio najplodniji dan, osjecala sam sama da se desava ovulacija, stoji mi sad da bi trebala dobiti 26.12 pa ne znam kolike su šanse da se to desi. Zadnja 2-3 dana sam pod stresom, osjecam se malaksalo, blaga mucnina i samo mi se spava a i san se poremetio, bazalna temperatura vec nekoliko jutara je oko 36.7. Sacekat cu naravno da vidim dal cu dobiti al me zanima da li se nekome slicno desavalo i kako je na kraju zavrsilo. Hvala Vam
A gle, cim si imala odnose tijekom plodnih dana postoji sansa da si trudna. Aplikacije bisu bas tocne s predvidjanjem ovulacije i zato je bolje provjeravati s Lh trakicama i vidjeti kad je.
Sto se tice simptoma, oni su slicni i kod pms-a i trudnoce jer je za vecinu njih zasluzan progesteron koji se luci nakon ovulacije u oba slucaja.
Jedini tocni pokazatelj ti je test na trudnocu, to i sama znas. Kupi neki osjetljiviji (gravignoat ultra) i mozes ga vec 24.12. napraviti ako je 12. bila ovulacija.
A zanima me da li se moze sad uraditi tipa nalaz iz krvi da bude tacan. Nije mi problem cekati ali imam nekih trenutno tonu nalaza za uraditi tipa uz srca, propisan mi je holter srca i holter pritiska pa zbog toga me brine da ne bi sta uticalo na potencijalnu trudnocu jer mi i sam pritisak zadnjih dana varira. Ali nema veze sacekat cu jos malo. Hvala ti puno
Iz krvi mozes raditi beta hcg, ali najranije sto ju je ok raditi 10-12 dpo. Mozes ju izvaditi pa ako je negativna provjeriti za svaki slucaj s testom ili jos jednom izvaditi iduci tjedan.
Bilo bi dobro da spomenes doktorima mogucnost trudnoce pa ce ti oni reci sto i kako.
Di ste cure. Ima li neke od vas na ovu nasu ugasenu temu. Ja evo gledam ovde koja je od vas. Ljubim cure moje jer je mnogima ova tema donela srecu 😘😘😘
Ima nas, naravno...
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Biokemijske 1/2021, 5/2022, 8/2022
Amh 14,97
Nifty Standard uredan, stiže nam dečko *** stigao Vito 27.3.
Bok, evo padobranca 🙋🏼♀️
Frendica mi je poslala jutros sliku i pitanje zasto su ove crte crvene !?
ja nisam nikad rastavljala testove pa nezz sta bi rekla.
jedino mi logicno da je to mjesto gdje test dolazi u kontakt s urinom pa pocrveni jel.. ima li netko mudriji da mi objasni .. eto mene sram malo al stvarno neznam ..
https://ibb.co/NCbHs5b
💙 - 2019
we made a family
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png
Bok, evo padobranca 🙋🏼♀️
Frendica mi je poslala jutros sliku i pitanje zasto su ove crte crvene !?
ja nisam nikad rastavljala testove pa nezz sta bi rekla.
jedino mi logicno da je to mjesto gdje test dolazi u kontakt s urinom pa pocrveni jel.. ima li netko mudriji da mi objasni .. eto mene sram malo al stvarno neznam ..
https://ibb.co/NCbHs5b
Pogleda 82,odgovora nema! Baš smo se udaljile skroz na ovoj temi.
Rastavljeni test? Koji je to test? Ima ona evaporacijska linija,sad dal je to,ne znam. Crte su dosta udaljene. Kad je to običan pozitivan test,crte su puno bliže jedna drugoj. Sad ovisno koji je to test. Možda ima i pametnijih od mene,ali ja stvarno nisam stručnjak. To je samo moje mišljenje.
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Amh 14,97
ma da to sam i ja mislila ..
bzvze mi je sta je rastavljala.. nek napravi novi i adio
First Sign iz Dm-a je u pitanju
💙 - 2019
we made a family
Sa njima baš nemam iskustva,ali na internetu ima slika i crte moraju baš biti dosta bliže.
Možda da proba sa Gravignost ultra. Taj su znale cure hvaliti. Puno toga sam već pročitala i baš preporučuju Gravignost ultra. Nije skup baš,ali je dosta pouzdan.
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Amh 14,97
ma da gledala sam i ja bas .. i sve su pozitivne crte unutar "prozora" ova njena je dosta daleko i na kraju full pa mi se cini da je to mjesto gdje test odreagira na urin .
💙 - 2019
we made a family
Vjerojatno da. Neka ponovi sa nekim drugim ili bez rastavljanja testa. Test ako je pozitivan,to je vidljivo. I na toj temi se rastavljalo i svašta nešto pa je na kraju bilo neg. Kad je trudnoća,vjeruj da je to vidljivo baš onako kako treba.
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Amh 14,97
Sortiraj odgovore
Najstariji