Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 17:22

DaMa_21

Izbacila je Keksy sve koje ne pisu i nisu aktivne 😂😂
    Jucer je napisala da ce izbaciti sve koje nista ne pisu, kao “bar napisite ‘pozdrav’ da znamo da ste zive”.
    Nakon toga i cijele drame sam sama izasla iz grupe jer zena ima problema i to mi je jasno od starta, ali ocito je u rzo nakon toga izbacila sve “neaktivne”.

Vidla sam da je od 113 članica ostalo 74 od toga dosta njih same izašle...mislim stvarno žena si je svasta zabrijala... pa kak se možeš tak ponašati...znači ona svima sve može rec Al prihvatit nešto kontra što nije na njenu stranu ne može...iliti nju se jedino mora slušati ali kad netko kaže svoje mišljenje odmah je jučer bio blok  ali što je najgore od svega u pravilima grupe koje je sama postavila piše za slobodu govora...kažem ja ludaaaa

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 17:24

Mare3112

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Sad sam vidjela da sam izbacena iz grupe. Nije mi jasno zašto. Nikada nisam pisala niti stvarala nekome probleme, samo citala, pratila vasa iskustva i navijala u sebi za vas. Ne znam što se desilo, sudeći po pitanju koje mi je Mare postavila pretpostavljam da je izbio neki problem…

Nemoj me zezat da te je iz one grupe izbacila gdje se pratimo za trudnocu…prestrasno … u šoku sam…

Na fejsu ona grupa, za sve one koji žele… Tako nesto. Bas mi je krivo😒 a ovo za porodiljne pojma nemam

Ma.ja sam mislila za porodiljne ….a ovo što se tiče Keysi i nas je izbacila …a ja sam bila admin grupe… ugl…žena ima psihičkih problema i ocito je spremna za neku ludaru jer ovo nije normalno kaj ona radi… nemoj da ti bude krivo tu ćeš isto imat svu pažnju i podršku…svakako sretno

Ma boze sacuvaj... Nista onda tu tipkamo. Kako si ti Mare? Jesi to ti ostala trudna prije koji mjesec zar ne? Kako ide?😊

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 17:26

Mare3112

DaMa_21

Izbacila je Keksy sve koje ne pisu i nisu aktivne 😂😂
    Jucer je napisala da ce izbaciti sve koje nista ne pisu, kao “bar napisite ‘pozdrav’ da znamo da ste zive”.
    Nakon toga i cijele drame sam sama izasla iz grupe jer zena ima problema i to mi je jasno od starta, ali ocito je u rzo nakon toga izbacila sve “neaktivne”.

Vidla sam da je od 113 članica ostalo 74 od toga dosta njih same izašle…mislim stvarno žena si je svasta zabrijala… pa kak se možeš tak ponašati…znači ona svima sve može rec Al prihvatit nešto kontra što nije na njenu stranu ne može…iliti nju se jedino mora slušati ali kad netko kaže svoje mišljenje odmah je jučer bio blok ali što je najgore od svega u pravilima grupe koje je sama postavila piše za slobodu govora…kažem ja ludaaaa

A boze sacuvaj, ne znam... Ja sam se drzala toga da postujem svakoga i svacije probleme i da nikoga ne osudjujem na temelju toga sto pise tu, ali sto je previse je previse

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Lana99
    23. Kolovoz 2022. 17:26

Nikkii

Pozdrav cure, ne znam da li me se koja sjeca. Nema veze, ja vas pratim svako toliko vidim da ima nekih novih zenskica. Imam situaciju .. imala sam rani spontani 24.6. nismo imali odnose sigurnih 3 tjedna, bila sam na kontroli nakon toga bilo je sve ok. I nakon toga smo malo pomalo, rekli su mi da ne pokušavamo prije prve menge medjutim ja ju od tada nisam dobila uopce, sutra je ravno 2 mj od spontanog. I onda jednu vecer smo imali jednu nezgodicu da ne objasnjavam sada🤪… Nisam htjela se trovati sa gabletom za poslije s obzirom na sve, i nekako sam imala osjecaj da se nece nista uhvatiti jer eto nemam pojma… Naravno kako to vec ide prevarila sam se. Test na trudnocu mi je blago pozitivan. Ali blago blago. Sad me jaaaaako strah da se ne ponovi ono od 6.mj jer sam tada isto dobila dosta kasno pozitivan test koji je bas sporo tamnio… I jos jedna stvar .. znaci ostala sam trudna(ako me testovi ne varaju) nakon spontanog a nisam imala mengu prije toga, jel to opasno? Jel postoji mogucnost da se razvije kako treba? Ima li takvih slucajeva? Nemojte me molim vas kritizirati i oprostite na duuuugom postu. Hvala vam od srca unaprijed❤️

Pozdrav svima, evo ja se javljam sa sličnom situacijom. Samo je to kod mene malo brže išlo😋
    Naime, ja sam imala spontani 5.8. I sve je samo izašlo, bez kiretaže (7.tt)
     Doktorica mi je rekla da ne moram ništa čekati jer je sve izašlo samo i da na to gledam kao zakašnjelu menstruaciju. Pratila sam ovulaciju pomoću trakica I bile su pozitivne od 12. Do 15. I u tim danima dam imala odnose s ejakulacijom. 16.ujutro sam počela krvariti malo i po raznim forumima zapravo otkriva da se vjerojatno radi o ovulacijskom krvarenje te me isti taj dan navečer počeo jajnik boljeti. U narednim danima su mi se počeli javljati grčevi u trbuhu, mučnine, vrtoglavice, bijeli iscjedak.. danas sam napravila test i negativan je ali tek je 7.dpo i prerano i dalje mislim da sam trudna. Znam da ćete mi reći da vjv umišljam ali ja sam u prvoj trudnoći 8 dana nakon rizičog odnosa imala užasno mučnine od sredstava za čišćenje i užasno bila umorna te isto imala vrtoglavice i naravno, isti iscjedak kao sada. Tada sigurno nisam umišljala jer nisam ni sumnja sumnjala na trudnoću.  Tek nakon što sam 26.7. Saznala za trudnoću prijateljica me prisjetila kako sam joj još 10.7. Rekla da mi jako smetaju sredstva i da mi se povraća od kaladonta.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 17:28

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Sad sam vidjela da sam izbacena iz grupe. Nije mi jasno zašto. Nikada nisam pisala niti stvarala nekome probleme, samo citala, pratila vasa iskustva i navijala u sebi za vas. Ne znam što se desilo, sudeći po pitanju koje mi je Mare postavila pretpostavljam da je izbio neki problem…

Nemoj me zezat da te je iz one grupe izbacila gdje se pratimo za trudnocu…prestrasno … u šoku sam…

Na fejsu ona grupa, za sve one koji žele… Tako nesto. Bas mi je krivo😒 a ovo za porodiljne pojma nemam

Ma.ja sam mislila za porodiljne ….a ovo što se tiče Keysi i nas je izbacila …a ja sam bila admin grupe… ugl…žena ima psihičkih problema i ocito je spremna za neku ludaru jer ovo nije normalno kaj ona radi… nemoj da ti bude krivo tu ćeš isto imat svu pažnju i podršku…svakako sretno

Ma boze sacuvaj… Nista onda tu tipkamo. Kako si ti Mare? Jesi to ti ostala trudna prije koji mjesec zar ne? Kako ide?😊

Ja sam ti sad već 25+4 ugl u 26 tjednu ....😅😅😅debelo sam i sretno ugl...ako ćete trebat savjet ili bilo kakvo pitanje me pitat tu sam😃

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 17:31

Lana99

Nikkii

Pozdrav cure, ne znam da li me se koja sjeca. Nema veze, ja vas pratim svako toliko vidim da ima nekih novih zenskica. Imam situaciju .. imala sam rani spontani 24.6. nismo imali odnose sigurnih 3 tjedna, bila sam na kontroli nakon toga bilo je sve ok. I nakon toga smo malo pomalo, rekli su mi da ne pokušavamo prije prve menge medjutim ja ju od tada nisam dobila uopce, sutra je ravno 2 mj od spontanog. I onda jednu vecer smo imali jednu nezgodicu da ne objasnjavam sada🤪… Nisam htjela se trovati sa gabletom za poslije s obzirom na sve, i nekako sam imala osjecaj da se nece nista uhvatiti jer eto nemam pojma… Naravno kako to vec ide prevarila sam se. Test na trudnocu mi je blago pozitivan. Ali blago blago. Sad me jaaaaako strah da se ne ponovi ono od 6.mj jer sam tada isto dobila dosta kasno pozitivan test koji je bas sporo tamnio… I jos jedna stvar .. znaci ostala sam trudna(ako me testovi ne varaju) nakon spontanog a nisam imala mengu prije toga, jel to opasno? Jel postoji mogucnost da se razvije kako treba? Ima li takvih slucajeva? Nemojte me molim vas kritizirati i oprostite na duuuugom postu. Hvala vam od srca unaprijed❤️

Pozdrav svima, evo ja se javljam sa sličnom situacijom. Samo je to kod mene malo brže išlo😋
    Doktorica mi je rekla da ne moram ništa čekati jer je sve izašlo samo i da na to gledam kao zakašnjelu menstruaciju. Pratila sam ovulaciju pomoću trakica I bile su pozitivne od 12. Do 15. I u tim danima dam imala odnose s ejakulacijom. 16.ujutro sam počela krvariti malo i po raznim forumima zapravo otkriva da se vjerojatno radi o ovulacijskom krvarenje te me isti taj dan navečer počeo jajnik boljeti. U narednim danima su mi se počeli javljati grčevi u trbuhu, mučnine, vrtoglavice, bijeli 

Kad sam ostala trudna 10 dpo me počeo boljet jajnik kao da mi vlak vozi po maternici ... i kad sam imala ovulaciju I dan prije isto osjetila jajnik i kako god me boljelo imala sam odnos 😃😃😃ugl nakon ovulacije kao što sam napisala 21.3 me počelo boljet dole cudno znam datum jer je muzu bio rođendan...i baš je bol bila čudna a puno prerano za mengu s obzirom da imam normalne cikluse tad sam napravila prvi test koji je 22.3 ujutro u 6 bio slabi plus evo tog testa
    https://i.postimg.cc/mrgZdFKL/20220322-074532.jpg

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 17:34

Mare3112

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Ma boze sacuvaj… Nista onda tu tipkamo. Kako si ti Mare? Jesi to ti ostala trudna prije koji mjesec zar ne? Kako ide?😊

Ja sam ti sad već 25+4 ugl u 26 tjednu ….😅😅😅debelo sam i sretno ugl…ako ćete trebat savjet ili bilo kakvo pitanje me pitat tu sam😃

Ajmeee, pa sad tek vidim u opisu da si u 3. mj ostala trudnaaa. Bas mi je drago zbog tebe,  jos malo ajdee.❤️ Joj ja se nadam da ce mi ovaj put biti sve okej bez obzira na onaj spontani... Bas imam veliku zelju i mislim da je sada idealno vrijeme..🤞🤞🤞🤞😔😔

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 17:35

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Ja sam ti sad već 25+4 ugl u 26 tjednu ….😅😅😅debelo sam i sretno ugl…ako ćete trebat savjet ili bilo kakvo pitanje me pitat tu sam😃

Ajmeee, pa sad tek vidim u opisu da si u 3. mj ostala trudnaaa. Bas mi je drago zbog tebe, jos malo ajdee.❤️ Joj ja se nadam da ce mi ovaj put biti sve okej bez obzira na onaj spontani… Bas imam veliku zelju i mislim da je sada idealno vrijeme..🤞🤞🤞🤞😔😔

Desiti će se kad ćeš se najmanje nadat i to je prava istina

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 17:39

Lana99

Doktorica mi je rekla da ne moram ništa čekati jer je sve izašlo samo i da na to gledam kao zakašnjelu menstruaciju. Pratila sam ovulaciju pomoću trakica I bile su pozitivne od 12. Do 15. I u tim danima dam imala odnose s ejakulacijom. 16.ujutro sam počela krvariti malo i po raznim forumima zapravo otkriva da se vjerojatno radi o ovulacijskom krvarenje te me isti taj dan navečer počeo jajnik boljeti. U narednim danima su mi se počeli javljati grčevi u trbuhu, mučnine, vrtoglavice, bijeli iscjedak.. danas sam napravila test i negativan je ali tek je 7.dpo i prerano i dalje mislim da sam trudna. Znam da ćete mi reći da vjv umišljam ali ja sam u prvoj trudnoći 8 dana nakon rizičog odnosa imala užasno mučnine od sredstava za čišćenje i užasno bila umorna te isto imala vrtoglavice i naravno, isti iscjedak kao sada. Tada sigurno nisam umišljala jer nisam ni sumnja sumnjala na trudnoću. Tek nakon što sam 26.7. Saznala za trudnoću prijateljica me prisjetila kako sam joj još 10.7. Rekla da mi jako smetaju sredstva i da mi se povraća od kaladonta.

Hmmm. Mozda da pricekas do 10 dpo.. ti barem znas koji ti je dpo, to ti puno znaci. Ugl mozda da od 10/11 dpo krenes testirati... A za te simptome je moguce da ih vec tada osjetis, dosta njih odmah ima simptome 

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 17:42

Mare3112

Ajmeee, pa sad tek vidim u opisu da si u 3. mj ostala trudnaaa. Bas mi je drago zbog tebe, jos malo ajdee.❤️ Joj ja se nadam da ce mi ovaj put biti sve okej bez obzira na onaj spontani… Bas imam veliku zelju i mislim da je sada idealno vrijeme..🤞🤞🤞🤞😔😔

Desiti će se kad ćeš se najmanje nadat i to je prava istina

Ahh znamm.. mislim sad se nisam ni najmanje nadala da se razumijem, bas me iznenadilo 

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.