Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 13:45

Mogla bih sutra otici vaditi... Samo ako sta bude, opet ce mi kenjati doktori .. prosli put sam isla na svoju ruku vaditi betu koja je bila 6 pa za 2 dana 23, i mislim si super,na kraju za 4 dana prokrvarila i beta bila 41... Tako da vise ne znam sto misliti, tu je bila beta i vise nego dobra na kraju paf, 41... U biti kad sam dosla na hitnu s tim krvarenjem sam dobila bukvicu sto sam isla na svoju ruku vaditi betu..😒 hvala na savjetima, nadam se da je stvarno tako i da ce sve biti ok ...🤞🤞🤞

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 15:45

Nikkii

Pozdrav cure, ne znam da li me se koja sjeca. Nema veze, ja vas pratim svako toliko vidim da ima nekih novih zenskica. Imam situaciju .. imala sam rani spontani 24.6. nismo imali odnose sigurnih 3 tjedna, bila sam na kontroli nakon toga bilo je sve ok. I nakon toga smo malo pomalo, rekli su mi da ne pokušavamo prije prve menge medjutim ja ju od tada nisam dobila uopce, sutra je ravno 2 mj od spontanog. I onda jednu vecer smo imali jednu nezgodicu da ne objasnjavam sada🤪… Nisam htjela se trovati sa gabletom za poslije s obzirom na sve, i nekako sam imala osjecaj da se nece nista uhvatiti jer eto nemam pojma… Naravno kako to vec ide prevarila sam se. Test na trudnocu mi je blago pozitivan. Ali blago blago. Sad me jaaaaako strah da se ne ponovi ono od 6.mj jer sam tada isto dobila dosta kasno pozitivan test koji je bas sporo tamnio… I jos jedna stvar .. znaci ostala sam trudna(ako me testovi ne varaju) nakon spontanog a nisam imala mengu prije toga, jel to opasno? Jel postoji mogucnost da se razvije kako treba? Ima li takvih slucajeva? Nemojte me molim vas kritizirati i oprostite na duuuugom postu. Hvala vam od srca unaprijed❤️

Jesi ti ta članica koja je postavila upit i na fejsu ali anonimno ? U porodiljnoj grupi?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 16:21

Mare3112

Nikkii

Pozdrav cure, ne znam da li me se koja sjeca. Nema veze, ja vas pratim svako toliko vidim da ima nekih novih zenskica. Imam situaciju .. imala sam rani spontani 24.6. nismo imali odnose sigurnih 3 tjedna, bila sam na kontroli nakon toga bilo je sve ok. I nakon toga smo malo pomalo, rekli su mi da ne pokušavamo prije prve menge medjutim ja ju od tada nisam dobila uopce, sutra je ravno 2 mj od spontanog. I onda jednu vecer smo imali jednu nezgodicu da ne objasnjavam sada🤪… Nisam htjela se trovati sa gabletom za poslije s obzirom na sve, i nekako sam imala osjecaj da se nece nista uhvatiti jer eto nemam pojma… Naravno kako to vec ide prevarila sam se. Test na trudnocu mi je blago pozitivan. Ali blago blago. Sad me jaaaaako strah da se ne ponovi ono od 6.mj jer sam tada isto dobila dosta kasno pozitivan test koji je bas sporo tamnio… I jos jedna stvar .. znaci ostala sam trudna(ako me testovi ne varaju) nakon spontanog a nisam imala mengu prije toga, jel to opasno? Jel postoji mogucnost da se razvije kako treba? Ima li takvih slucajeva? Nemojte me molim vas kritizirati i oprostite na duuuugom postu. Hvala vam od srca unaprijed❤️

Jesi ti ta članica koja je postavila upit i na fejsu ali anonimno ? U porodiljnoj grupi?

Ja sam poslala samo ovdje porukicu. Zasto?🤗

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 17:01

Sad sam vidjela da sam izbacena iz grupe. Nije mi jasno zašto. Nikada nisam pisala niti stvarala nekome probleme, samo citala, pratila vasa iskustva i navijala u sebi za vas. Ne znam što se desilo, sudeći po pitanju koje mi je Mare postavila pretpostavljam da je izbio neki problem...

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 17:02

Nikkii

Sad sam vidjela da sam izbacena iz grupe. Nije mi jasno zašto. Nikada nisam pisala niti stvarala nekome probleme, samo citala, pratila vasa iskustva i navijala u sebi za vas. Ne znam što se desilo, sudeći po pitanju koje mi je Mare postavila pretpostavljam da je izbio neki problem…

?? Gdje si izbačena? Mislila sam na porodiljnu naknadu ima grupa za porodiljne naknade i komplikacije ?! 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 17:03

Nikkii

Sad sam vidjela da sam izbacena iz grupe. Nije mi jasno zašto. Nikada nisam pisala niti stvarala nekome probleme, samo citala, pratila vasa iskustva i navijala u sebi za vas. Ne znam što se desilo, sudeći po pitanju koje mi je Mare postavila pretpostavljam da je izbio neki problem…

Nemoj me zezat da te je iz one grupe izbacila gdje se pratimo za trudnocu...prestrasno ... u šoku sam...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 17:11

Mare3112

Nikkii

Nemoj me zezat da te je iz one grupe izbacila gdje se pratimo za trudnocu…prestrasno … u šoku sam…

Na fejsu ona grupa, za sve one koji žele... Tako nesto. Bas mi je krivo😒 a ovo za porodiljne pojma nemam

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

• DaMa_21
    23. Kolovoz 2022. 17:14

Izbacila je Keksy sve koje ne pisu i nisu aktivne 😂😂
    Jucer je napisala da ce izbaciti sve koje nista ne pisu, kao “bar napisite ‘pozdrav’ da znamo da ste zive”.
    Nakon toga i cijele drame sam sama izasla iz grupe jer zena ima problema i to mi je jasno od starta, ali ocito je u rzo nakon toga izbacila sve “neaktivne”.

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 17:20

Nikkii

Mare3112

Nikkii

Nemoj me zezat da te je iz one grupe izbacila gdje se pratimo za trudnocu…prestrasno … u šoku sam…

Na fejsu ona grupa, za sve one koji žele… Tako nesto. Bas mi je krivo😒 a ovo za porodiljne pojma nemam

Ma.ja sam mislila za porodiljne ....a ovo što se tiče Keysi i nas je izbacila ...a ja sam bila admin grupe... ugl...žena ima psihičkih problema i ocito je spremna za neku ludaru jer ovo nije normalno kaj ona radi... nemoj da ti bude krivo tu ćeš isto imat svu pažnju i podršku...svakako sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Nikkii
    23. Kolovoz 2022. 17:21

DaMa_21

Izbacila je Keksy sve koje ne pisu i nisu aktivne 😂😂
    Jucer je napisala da ce izbaciti sve koje nista ne pisu, kao “bar napisite ‘pozdrav’ da znamo da ste zive”.
    Nakon toga i cijele drame sam sama izasla iz grupe jer zena ima problema i to mi je jasno od starta, ali ocito je u rzo nakon toga izbacila sve “neaktivne”.

To nisam vidjela. Koja glupost. Ima nas kojima je glupo ista pisati, pa po tiho citamo i pratimo i iscekujemo neciji plusic.. ali dobro. Sta reci

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.