Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    05. Kolovoz 2022. 13:07

Hvala cure.
    Maleni leptiric, a fsh mi je malo previsok, amh nizak i imala sam 4 ili 5 folikula.. cini mi se i da je dr. Ocekivala bolje stanje, jer je kad sam dosla kad je vidila nalaze mozda vi zatrudnite do postupka, a nakon uktrazvuka je rekla dobro da ste dosli.
    Ako ima ijedna cura iskustva s tim manjim brojem folijula bila bih zahvalana da pojasni sto to znaci..
    I cure jedno pitanje za lh trakice.. sinoc je bio pik oko 22 sata gdje su obe crte bile jednake, nismo stigli pokriti nego jutros oko 12 sati.. je li to kasno za trudnocu? Inace meni brzo padne lh a druga crta je jutros vec lagano svjetlija...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Malenileptirić
    05. Kolovoz 2022. 14:12

ružica

Hvala cure.
    Maleni leptiric, a fsh mi je malo previsok, amh nizak i imala sam 4 ili 5 folikula.. cini mi se i da je dr. Ocekivala bolje stanje, jer je kad sam dosla kad je vidila nalaze mozda vi zatrudnite do postupka, a nakon uktrazvuka je rekla dobro da ste dosli.
    Ako ima ijedna cura iskustva s tim manjim brojem folijula bila bih zahvalana da pojasni sto to znaci..
    I cure jedno pitanje za lh trakice.. sinoc je bio pik oko 22 sata gdje su obe crte bile jednake, nismo stigli pokriti nego jutros oko 12 sati.. je li to kasno za trudnocu? Inace meni brzo padne lh a druga crta je jutros vec lagano svjetlija…

Tako je i meni, fsh malo povisen, amh nizak. Ako je peak bio jucer u 22h, znaci da bi danas trebala biti ovulacija (dakle 12 do 36h od peaka).
    Ja sam recimo prosli puta kad sam imala pozitivan test imala peak ponedjeljak oko 15h.
    Odnos smo imali dan kasnije, utorak oko 17h. I 14dana kasnije test je bio pozitivan...
    Dakle vjerujem da ste sigurno uspjeli pokriti. Ako mozete opet recimo veceras, bilo bi super :)

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• ružica
    05. Kolovoz 2022. 18:32

Maleni leptiric, hvala na info. Kkavi su tvoji nalazi? Koliko god imas?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• ružica
    05. Kolovoz 2022. 19:51

Maleni leptiric, pogledaj mij zadnji post na temi trakice, stavila sam ga na krivu temu....🤦🏻‍♂️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

Vannov
    05. Kolovoz 2022. 20:03

Hej cure nova sam ovdje i htjela bih s vama podijeliti svoje iskustvo..Imam policisticne jajnike i ovulacije su mi lutajuce..Radimo na bebi skoro godinu dana..02.08 sam napravila test DIGITALNI Clear Blue i pokazao mi je da sam Trudna 1-2 tjedna SOK SOK bili smo presretni ali menstruaciju sam trebala dobiti tek 14.08. (sada mi je ciklus  43 dana) ludnica da.. Onda sam napravila test 04.08 (jucer) i negativa...Otvorila sam ga gledala sam na yt i imao je dvije crtice i onda sam otvorila taj gdje je pokazalo nam trudnoca i isto..Stapici su iste iste crte cak ovaj od jucer su tamnije crte..Zvala sam gin rekao mi je da dodem u utorak na pregled..Malo me buni ovaj negativan test.. Ako zna tko sta...Hvala vam 

Vannov
    06. Kolovoz 2022. 09:25

Hvala vam na odgovoru objema..Mislila sam kupiti obicni test danas i sutra ujutro ga napraviti ..

Vannov
    06. Kolovoz 2022. 09:25

Vannov
    06. Kolovoz 2022. 09:42

Pokušavam staviti sliku ali mi ne želi objaviti..

Vannov
    06. Kolovoz 2022. 10:09

https://ibb.co/BNcPG3D

Vannov
    06. Kolovoz 2022. 10:09

Anchyyy

Ubaci sliku na ovaj linkhttps://imgbb.com/pa kopiraj link koji dobiješ.

Uspjela!! Hvala vam 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.